יש חדש בקשר לפריצה ל PS3?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אני במקומך לא הייתי עוצר את הנשימה - כבר דוסקס בנושא רבות והובהר שזה לא ממש יגיע לכלל מימוש של פריצה בפועל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האמת היא שזה לא מפריע לי.
עם פריצה/בלי פריצה - אני נהנה מהמכשיר ונהנה לשלם על משחקים ששווים את זה.
כמובן שיש כאלו שלא שווים את זה - אז פשוט לא קונים אותם. עד כדי כך פשוט.
את האמת? גם אם תצא פריצה מחר שזמינה להורדה וזה יהיה קובץ פשוט או איזה צ'יפ פשוט - אני לא אעשה את זה.
אין לי כוח להכנס לכל המאבקי כוחות האלה מול סוני של המנעות מעדכוני FW ו/או חסימה מ PSN וכן הלאה..
מה גם שאני לא רואה את עצמי קונה צורב BLU-RAY ומתחיל להוריד כותרים של עשרות גיגה-בייט וצורב - אין לי זמן/כוח/כסף לזה.
ולקנות משחקים פיראטיים בנניח 40-50 ש"ח זה לא לעניין. אני מעדיף לשלם כפול מזה ולקנות משומש מקורי מיד 2.
ואני אפילו לא מדבר על תוספת השחיקה שדיסקים צרובים ייסבו לעין הלייזר של הכונן.
ועכשיו למשהו אחר שמדהים אותי - (מבחינה הנדסית)
איך לעזאזל הם הצליחו לעשות את זה ?! מי הגאון שאחראי על ההגנה המדהימה של המכשיר הזה ?!
זה פשוט מטורף. כל דבר שקיים בעולם, כולל הפנטגון, מערכות צבאיות, אתרים ושרתים ציבוריים נפרצו והמכשיר הזה פשוט לא.
איך אתם מסבירים את זה ? מה לעזאזל הם הכניסו שם ?
עם פריצה/בלי פריצה - אני נהנה מהמכשיר ונהנה לשלם על משחקים ששווים את זה.
כמובן שיש כאלו שלא שווים את זה - אז פשוט לא קונים אותם. עד כדי כך פשוט.
את האמת? גם אם תצא פריצה מחר שזמינה להורדה וזה יהיה קובץ פשוט או איזה צ'יפ פשוט - אני לא אעשה את זה.
אין לי כוח להכנס לכל המאבקי כוחות האלה מול סוני של המנעות מעדכוני FW ו/או חסימה מ PSN וכן הלאה..
מה גם שאני לא רואה את עצמי קונה צורב BLU-RAY ומתחיל להוריד כותרים של עשרות גיגה-בייט וצורב - אין לי זמן/כוח/כסף לזה.
ולקנות משחקים פיראטיים בנניח 40-50 ש"ח זה לא לעניין. אני מעדיף לשלם כפול מזה ולקנות משומש מקורי מיד 2.
ואני אפילו לא מדבר על תוספת השחיקה שדיסקים צרובים ייסבו לעין הלייזר של הכונן.
ועכשיו למשהו אחר שמדהים אותי - (מבחינה הנדסית)
איך לעזאזל הם הצליחו לעשות את זה ?! מי הגאון שאחראי על ההגנה המדהימה של המכשיר הזה ?!
זה פשוט מטורף. כל דבר שקיים בעולם, כולל הפנטגון, מערכות צבאיות, אתרים ושרתים ציבוריים נפרצו והמכשיר הזה פשוט לא.
איך אתם מסבירים את זה ? מה לעזאזל הם הכניסו שם ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".