שידור משחקי המונדיאל ב-HD
כמו שכבר אמרו ברשות השידור שידור המונדיאל יהיה ב-HD והוט ויס יקצו אפיק בשביל זה
עכשיו השאלה שלי היא כזאת תיהיה עוד דרך לצפות בשידורים ב-HD בלי להזמין עכשיו ממיר יס מקס HD לשלם עליו 30 שקל כל חודש ולהתחייב לשלוש שנים?
עכשיו השאלה שלי היא כזאת תיהיה עוד דרך לצפות בשידורים ב-HD בלי להזמין עכשיו ממיר יס מקס HD לשלם עליו 30 שקל כל חודש ולהתחייב לשלוש שנים?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אם זה באמת יקרה, זה יהיה בערוץ שלא יעלה כסף.
השאלה היא איך אתה משיג MAXHD ב-30 ש"ח?
היום המחיר הוא 50 ש"ח לחודש
היום המחיר הוא 50 ש"ח לחודש
המחיר הוא לגבי היס מקס רגיל שהציעו לי שחידשיתי חבילה ועבר כמעט שנה מאז אז עשיתי פלוס מינוס כמה המחיר היום של המקס HDyes-man כתב:אם זה באמת יקרה, זה יהיה בערוץ שלא יעלה כסף.
היום המחיר הוא 50 ש"ח לחודש...
זה לא מחיר רשמי אז אל תסתמך על זה זאת סתם שטות
ולגבי הערוץ יהיה אפשרי לראות אותו במקום אחר ולא בממיר HD של יס
סתם דוגמא בממיר HD של השידור הדיגיטאלי?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא, הערוץ יהיה זמין רק ב-HOT ו-yes. הרשות השנייה לא ערוכה לשדר HD עדיין.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הפוטנציאל ימומש בכך שאתה תצטרך להתחבר ל- HD שלהם ולהתחייב ל- 3 שנים - שם הרווח הגדול שלהם. אם כבר יש לך HD אז הרווחת.
השידורים לא אמורים לעלות כסף בנוסף - כך שמי שכבר מחובר יהנה מהמשחקים בחינם (הוא כבר מחויב ל- 3 שנים אז אין לחברות בעיה עם זה).
השידורים לא אמורים לעלות כסף בנוסף - כך שמי שכבר מחובר יהנה מהמשחקים בחינם (הוא כבר מחויב ל- 3 שנים אז אין לחברות בעיה עם זה).
התנאי של ערוץ 1 למכירת הזכויות ליס והוט זה שהשידורים יהיו בחינם. יס כבר הסכימה והוט בדרך.ShayGTi כתב:מי יכול להבטיח לי שהערוץ באמת לא יהיה בתשלום?
למונדיאל יש פוטנציאל כלכלי אדיר, קשה לי לראות חברות כמו הוט ויס מוותרות עליו.
מי שמבטיח לי דבר כזה, מחר אני עובר אצלו לHD....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אין דרך אחרת
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כל עוד למדינה אין פתרון חינמי ל- HD, אז אני לא רואה סיבה שלא למכור את הזכויות גם לרשתות בתשלום, כמו כל דבר אחר. קיים שידור הזמין לכלל הציבור בהתאם לחוק (זה שזה רק ב- SD זה משהו אחר, אבל זה לא סותר את החוק הקיים). המשחקים עצמם ב- HD לא יעלו כסף - הציוד, כן יעלה, כמו שהוא עולה לי ולכל אחד אחר שהצטרף ל- HD.
לי, לדוגמא, כלקוח קיים ב- HD לא יעלה אגורה נוספת לצפות במשחקים. זה כמו שאם המשחקים כן היו משודרים ב- DTT ב- HD ורק שם ב- HD, אז כדי להינות מזה ב- HD הייתי צריך לשלם 400 ש"ח על ממיר DTT. זה בדיוק אותו הדבר.
אנשים רוצים הכל בחינם. זה לא עובד ככה. מי שרוצה לראות את המשחקים בחינם - אז שיראה ב- SD. מי שרוצה לראות ב- HD - שיצטרף לשירותי ה- HD על כל התשלומים הנלווים לכך. העובדה שאנשים מסוימים לא רוצים לשלם כסף, אל אמורה למנוע מלקוחות שכבר יש בידיהם HD, או כאלה שכן מוכנים לשלם עבור זה להינות מאיכות צפייה HD של המשחקים.
לי, לדוגמא, כלקוח קיים ב- HD לא יעלה אגורה נוספת לצפות במשחקים. זה כמו שאם המשחקים כן היו משודרים ב- DTT ב- HD ורק שם ב- HD, אז כדי להינות מזה ב- HD הייתי צריך לשלם 400 ש"ח על ממיר DTT. זה בדיוק אותו הדבר.
אנשים רוצים הכל בחינם. זה לא עובד ככה. מי שרוצה לראות את המשחקים בחינם - אז שיראה ב- SD. מי שרוצה לראות ב- HD - שיצטרף לשירותי ה- HD על כל התשלומים הנלווים לכך. העובדה שאנשים מסוימים לא רוצים לשלם כסף, אל אמורה למנוע מלקוחות שכבר יש בידיהם HD, או כאלה שכן מוכנים לשלם עבור זה להינות מאיכות צפייה HD של המשחקים.
עזוב, שנינו יודעים שאם רוצים אפשר לסדר שידור ב-HD לכולם, יש עוד זמן, אם לא ב-DTT אז לפחות בעמוס.
אל ג'זירה ביורו האחרון הקימו ערוץ HD בלי בעיות, אז אל תבלבל את השכל, סליחה על הביטוי. אם הזכויות אצל ערוץ 1 אז לכלל הציבור הזכות לצפות במשחקים ב-HD. כמו בבריטניה, שם BBC HD משדר פתוח בלווין ועכשיו גם ב-DTT. מה זאת אומרת מי שרוצה לראות ב-HD שיצטרף ל-HD? זה נכון אם רוצים לצפות בהוט 3 HD או ביורוספורט אבל ערוץ 1 זה ערוץ פתוח.
אל ג'זירה ביורו האחרון הקימו ערוץ HD בלי בעיות, אז אל תבלבל את השכל, סליחה על הביטוי. אם הזכויות אצל ערוץ 1 אז לכלל הציבור הזכות לצפות במשחקים ב-HD. כמו בבריטניה, שם BBC HD משדר פתוח בלווין ועכשיו גם ב-DTT. מה זאת אומרת מי שרוצה לראות ב-HD שיצטרף ל-HD? זה נכון אם רוצים לצפות בהוט 3 HD או ביורוספורט אבל ערוץ 1 זה ערוץ פתוח.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לרשות השידור יש בקושי כסף לשלם משכורות ואתה רוצה שהם יקימו ערוץ HD?
גם אני רוצה, אבל זה לא יקרה.
אולי תעורר מאבק ותקרא להחזרת המחיקון, כך שגם לקוחות HOT/yes לא יוכלו לצפות בשידורים ב-HD ואולי גם לא בצבע בשם השיוויון והצניעות.
גם אני רוצה, אבל זה לא יקרה.
אולי תעורר מאבק ותקרא להחזרת המחיקון, כך שגם לקוחות HOT/yes לא יוכלו לצפות בשידורים ב-HD ואולי גם לא בצבע בשם השיוויון והצניעות.
yes-man וגיא, יש לכם טעות והיא שערוץ 1 השקיע סכומי עתק ברכישת המונדיאל. ובכן, זה לא נכון. בגלל חברות ערוץ 1 באיגוד השידור האירופי הוא קיבל את הזכויות, גם ב-HD, במחיר "בדיחה" של 5 מליון דולר, בעקבות החלטה עולמית שהמונדיאל יהיה בערוצים פתוחים.
וכן, לא סיפור להקים ערוץ HD לתקופת המשחקים, כמו שאל ג'זירה עשו. הרי המשחקים מגיעים כך בלוויין, זה לא שהם צריכים להפיק תכניות ב-HD.
אין לי בעיה שהמשחקים ישודרו גם בהוט וביס, זה הגיוני מאוד, אבל בנוסף לשידור פתוח לכולם. אבל כרגיל במדינתנו, חברות הכבלים והלווין זוכות לתנאים מופלגים שאין כמותם בעולם.
וכן, לא סיפור להקים ערוץ HD לתקופת המשחקים, כמו שאל ג'זירה עשו. הרי המשחקים מגיעים כך בלוויין, זה לא שהם צריכים להפיק תכניות ב-HD.
אין לי בעיה שהמשחקים ישודרו גם בהוט וביס, זה הגיוני מאוד, אבל בנוסף לשידור פתוח לכולם. אבל כרגיל במדינתנו, חברות הכבלים והלווין זוכות לתנאים מופלגים שאין כמותם בעולם.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אם זה לא סיפור, אז תקים.
אני מניח שהם יהיו מוכנים להעביר גם לך את הזכויות תמורת סכום דומה ש-yes ו-HOT משלמות.
לא אמרתי שהם השקיעו סכום עתק ברכישת הזכויות, אמרתי שהמצב הכללי ברשות קשה מאד.
אני מניח שהם יהיו מוכנים להעביר גם לך את הזכויות תמורת סכום דומה ש-yes ו-HOT משלמות.
לא אמרתי שהם השקיעו סכום עתק ברכישת הזכויות, אמרתי שהמצב הכללי ברשות קשה מאד.
רשות השידור יכלה לעשות משהו גדול, לשדר את גביע העולם לכלל האוכלוסיה ב-HD, כמו בחלק ממדינות אירופה. את הזכויות קיבלה במחיר נמוך מאוד. במקום, מוכרת את המשחקים להוט ויס תמורת סכום שלא קרוב אפילו לסכום בו רכשה את המשחקים, כך שהרווח קטן ביותר,אם בכלל..איך זה ייתכן? נשמע לי מאוד מוזר. מה עם להיות חלוצים בתחום ולפעול למען כלל האוכלוסייה? בכל אופן זו דעתי, שיש פה התערבות כלשהי לטובת הוט ויס, כיוון שידוע שהיתה כוונה של ערוץ 1 לשדר ב-HD את המשחקים.