HDGURU מפרסם ביקורת ראשונה למסך LCD LED 3DHD ראשון של סמסונג - UN55C8000
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
HDGURU מקבל את המסך UN55C8000 הלא הוא מסך LCD LED 3D הראשון של סמסונג בגודל 55".
ה-C8000 הוא מסך עם LOCAL DIMMING (מה שסמסונג קוראית לו Precision Dimming).
זהו מסך הממוצב באמצע סדרות ה-3D, מתומחר ב-3,499$ (אך ניתן להשיגו באמזון ב-2,849$).
זהו גם בין המסכים הראשונים הכוללים יכולת המרה של תכני 2D ל-3D בזמן אמת, כלומר, לא חייבים שהתכנים יהיו 3D במקור כדי להנות מחווית התלת-מימד.
זוהי תכונה שאנחנו נראה יותר ויותר במסכי 3D כפיצוי על מחסור בתכנים וכדי להעשיר את החוויה.
להמשך קריאה של הביקורת: HDGURU
ה-C8000 הוא מסך עם LOCAL DIMMING (מה שסמסונג קוראית לו Precision Dimming).
זהו מסך הממוצב באמצע סדרות ה-3D, מתומחר ב-3,499$ (אך ניתן להשיגו באמזון ב-2,849$).
זהו גם בין המסכים הראשונים הכוללים יכולת המרה של תכני 2D ל-3D בזמן אמת, כלומר, לא חייבים שהתכנים יהיו 3D במקור כדי להנות מחווית התלת-מימד.
זוהי תכונה שאנחנו נראה יותר ויותר במסכי 3D כפיצוי על מחסור בתכנים וכדי להעשיר את החוויה.
להמשך קריאה של הביקורת: HDGURU
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
התכונה הזו היא משהו שחשבנו, אגב, שתהיה אקסקלוסיבית במסכים של טושיבה (הם הראשונים שהכריזו על כך).
כרגע נראה שזה הפיצ'ר שמחליף את FI בתור השוס שמושך אנשים לתוך התלת מימד...
המסך הזה, אגב, נמצא במכירה בחנויות BEST BUY בארה"ב ומקבל לא מעט תשומת לב בזכות זאת.
כרגע נראה שזה הפיצ'ר שמחליף את FI בתור השוס שמושך אנשים לתוך התלת מימד...
המסך הזה, אגב, נמצא במכירה בחנויות BEST BUY בארה"ב ומקבל לא מעט תשומת לב בזכות זאת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מממ... מעניין.
מדהים שהם כוללים אפשרות ניגון תוכן 3D דרך הUSB!
רק אם בעיית הCROSSTALK לא תפתר... זו בהחלט יכולה להיות בעייה.
טוב - מחכים לביקורת של האתר
מדהים שהם כוללים אפשרות ניגון תוכן 3D דרך הUSB!
רק אם בעיית הCROSSTALK לא תפתר... זו בהחלט יכולה להיות בעייה.
טוב - מחכים לביקורת של האתר
יצא לי לראות דמו של המסך בסניף מקומי של בסט-ביי (אני מתגורר בארה"ב ושוקל האם לקנות את המסך ולהביאו ארצה).
אני לא יודע ממה התלהבתי יותר...מהתלת מימד או מהפצצת התוספים שהטמיעו במכשיר: NETFLIX,PANDORA וכו וכו (כן, לצערינו חלקם אינם רלוונטיים בארץ) והפיצ'ר בהא הידיעה מבחינתי, לו אני מחכה כבר זמן רב שיוטמע בפלייסטשן (הרי הוא כבר קיים ב-PSP): סקייפ בילט-אין... פיצ'ר שכרגע פרט לסאמסונג קיים רק בדגמים החדשים של LG ופאנאסוניק - דורש מצלמה נפרדת אשר תהא זמינה בקרוב בחנות האונליין של סקייפ.
הבאז סביב המסך כאן הוא בהחלט גבוה כפי שציין עופר. תרמה לכך לא מעט רשת ESPN אשר הודיעה לא מזמן כי שידורי ה-WORLD CUP יהיו בתלת-מימד, שזה מסקרן מאוד לדעת כיצד ייראו מסי וחבריו דרך המשקפיים המוזרות...
אני לא יודע ממה התלהבתי יותר...מהתלת מימד או מהפצצת התוספים שהטמיעו במכשיר: NETFLIX,PANDORA וכו וכו (כן, לצערינו חלקם אינם רלוונטיים בארץ) והפיצ'ר בהא הידיעה מבחינתי, לו אני מחכה כבר זמן רב שיוטמע בפלייסטשן (הרי הוא כבר קיים ב-PSP): סקייפ בילט-אין... פיצ'ר שכרגע פרט לסאמסונג קיים רק בדגמים החדשים של LG ופאנאסוניק - דורש מצלמה נפרדת אשר תהא זמינה בקרוב בחנות האונליין של סקייפ.
הבאז סביב המסך כאן הוא בהחלט גבוה כפי שציין עופר. תרמה לכך לא מעט רשת ESPN אשר הודיעה לא מזמן כי שידורי ה-WORLD CUP יהיו בתלת-מימד, שזה מסקרן מאוד לדעת כיצד ייראו מסי וחבריו דרך המשקפיים המוזרות...