שמע לסלון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Lqpark פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפורום שלום.
אני מחפש מערכת שתיתן לי לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בסלון, אני לא מחפש משו מטורף ואפילו די פשוט.
ראיתי מערכות DVD+מגבר+רמקולים של פיוניר, אך אני מתאר לעצמי שזה מצועצע, (היה לי פעם של אפקס, ורוצה לשכוח).
אני לא פדנט בקטע הזה ואחרי חיפושים רבים וחפירות מצאתי את Onkyo HTS590

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716825

אני מתאר לעצמי שאני יוכל להשיג את זה יותר בזול.
התקציב הוא 2000 וקצת פלוס, שזה דיי דל, במיוחד שאני צריך כבר את הרמקולים בפנים.
אשמח לכול פיתרון (חוץ צרחות של "תגדיל תקציייייב")
בתודה רבה שרון :)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

בתקציב הזה רק מיד 2 (אם אתה רוצהמשהוא מקצועי ולא עוד פעם משהו לשכוח..)כמו הקישור שאתה מראה
תמצא רסיוור נחמד וטוב עד 1000 שח (יש הרבה מצויינים)
ועוד 1000 לזוג קדמיים מכובדים

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

חבל לי על הכסף שלך כי גם זה סכום לא מבוטל(היום..)
אתה יכול אם תהיה מחושב ופדאנט למצוא חלקים כולל רסיוור ורמקולים מקצועיים
מהלוחות (ועוד ידך תהיה נטויה עם ההורדות במחיר עם הבעלים)

Lqpark פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

זה מוגזם, הצרכן הפרטי הממוצע לא דורש את כל זה, במיוחד כשמדובר בקטנות.
ה DVD המשולבי מגבר של מוצר מדבקה הם הגרועים ביותר, לצורך העניין הם ברמה 1-2 (1-10)
אותם משולבים או לא משולבים (מגברים לבד) של חברות מוכרות רגילות (כגון LG וכו...) אשר אין להם נגיעה מקצועית בסאונד, שמטרתם לפגוע בכיס הצרכן עם שם של חברה טובה, אפשר לדרגם ב- 3-4
אחריהם אותם חברות מוכרות אך יותר מובילות בתחום (כגון פיוניר וכו...) אשר נגיעתם בעולם הסאונד מעט יותר משודרגת, במתן דגש, וניסיון של ייצור לאורך שנים רבות, ידורגו 5-6
הבאות הם מגברי ה"כניסה", מגברים לצרכן הפרטי אשר מפיקות סאונד בסיסי לחובבי המוזיקה, אנשים ששומעים דרכם שעות: כבלים, סרטים, מוזיקה וכול הבא ליד לצרכן הפרטי הממוצע שכמובן (ומגיע לו) השקיע את מיטב כספו, אותם נדרג לפי הסולם שלנו 7-8
ולבסוף באים המפלצות שאוכלות את כולם וגם את הכיס אותם כמובן נדרג 9 -10!

אני בתור צרכן רגיל וממוצע לא יוסיף עוד עשרות אלפי שקלים כדי לשמוע את התופים או הגיטרה קצת יותר טוב מהטוב שאני כבר שומע, ההבדלים הם כל כך קטנים ומיוצרים לאנשים פדנטים, שחייבים את זה כי זה מציק להם באוזן, דברים שאנחנו הצרכנים הקטנים לא שומעים.
רמת החיים פה כנראה כל כך גבוהה שאיבדנו את הפרופורציות שלנו.
אם אני קונה מגבר טוב של חברה טובה שמפיק צלילים בסיסים במונחים מקצועיים אז לי לצרכן הפרטי הוא מ-ו-ש-ל-ם.
אתם כאילו רבים אחת עם השני: המגבר ההוא הוא ככה וככה (דרגה 8.6) והוא *** *** ***, כי האחר הוא ככה וככה (דרגה 9.2) והוא מפציייייץ ילללללה!!!!! אין לי TLV בחדר!!!!! מעניין לי תתחת שפה אני שומע את בונו נושם בין בית לפזמון!

היום אני הולך לחנות בשם פיוצ'ר נראה לי, קבעתי עם הבן אדם שנשב יחד ונרכיב מערכת, מקווה לתוצאות טובות, יעדכן בלילה :)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

לא הבנתי מה אתה רוצה או אומר
בכל מקרה בהצלחה

Lqpark פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה :)
אז הייתי בפיוצר שמעתי רסיבר של ימאהה אונקיו ופיוניר, וחד וחלק הימאהה 365 פשוט חד יותר, מחלק את ההרצים מצויין ולא זורק את הכול IN YOUR FACE, מחיר גבוהה לסטנדרט שלי, אני ינסה יד 2 כמו בטח את הרמקולים, מה שמוביל אותי לבעיה נוספת.

מה כדי יותר שיהיה חדש ולא יד שניה, רמקולים או רסיבר?

ואם כדי רמקולים יד 2, אז איך לבחור, איך לדעת מה מציאה ומה לא, חיבורים מומלצים, חברות מומלצות, אני אבוד כשזה נהיה יד 2 HEEEELP!!!!

תודה מראש :)

parsi28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

Lqpark כתב:תודה :)
אז הייתי בפיוצר שמעתי רסיבר של ימאהה אונקיו ופיוניר, וחד וחלק הימאהה 365 פשוט חד יותר, מחלק את ההרצים מצויין ולא זורק את הכול IN YOUR FACE, מחיר גבוהה לסטנדרט שלי, אני ינסה יד 2 כמו בטח את הרמקולים, מה שמוביל אותי לבעיה נוספת.

מה כדי יותר שיהיה חדש ולא יד שניה, רמקולים או רסיבר?

ואם כדי רמקולים יד 2, אז איך לבחור, איך לדעת מה מציאה ומה לא, חיבורים מומלצים, חברות מומלצות, אני אבוד כשזה נהיה יד 2 HEEEELP!!!!

תודה מראש :)
...
בתקציב שלך שהוא מאד נמוך גם רמקולים וגם רסיבר הייתי רוכש יד שניה!
הנה רמקולים שכבר המלצנו עליהם בעבר
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... ec2751dee6
יש גם סנטר תואם...תנסה להוציא הכל באיזור ה1400 ויש לך אחלה רמקולים להתחלה.שדך להם רסיבר{גם יד שניה}ובעתיד שדך להם גם אחוריים וסאב.
חבל לרכוש משהו בינוני מינוס...שווה לרכוש אפילו רק זוג רצפתיים\מדפיים נורמלים מאשר לרכוש 5 או 5.1 רמקולים גרועים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”