זה מוגזם, הצרכן הפרטי הממוצע לא דורש את כל זה, במיוחד כשמדובר בקטנות.
ה DVD המשולבי מגבר של מוצר מדבקה הם הגרועים ביותר, לצורך העניין הם ברמה 1-2 (1-10)
אותם משולבים או לא משולבים (מגברים לבד) של חברות מוכרות רגילות (כגון LG וכו...) אשר אין להם נגיעה מקצועית בסאונד, שמטרתם לפגוע בכיס הצרכן עם שם של חברה טובה, אפשר לדרגם ב- 3-4
אחריהם אותם חברות מוכרות אך יותר מובילות בתחום (כגון פיוניר וכו...) אשר נגיעתם בעולם הסאונד מעט יותר משודרגת, במתן דגש, וניסיון של ייצור לאורך שנים רבות, ידורגו 5-6
הבאות הם מגברי ה"כניסה", מגברים לצרכן הפרטי אשר מפיקות סאונד בסיסי לחובבי המוזיקה, אנשים ששומעים דרכם שעות: כבלים, סרטים, מוזיקה וכול הבא ליד לצרכן הפרטי הממוצע שכמובן (ומגיע לו) השקיע את מיטב כספו, אותם נדרג לפי הסולם שלנו 7-8
ולבסוף באים המפלצות שאוכלות את כולם וגם את הכיס אותם כמובן נדרג 9 -10!
אני בתור צרכן רגיל וממוצע לא יוסיף עוד עשרות אלפי שקלים כדי לשמוע את התופים או הגיטרה קצת יותר טוב מהטוב שאני כבר שומע, ההבדלים הם כל כך קטנים ומיוצרים לאנשים פדנטים, שחייבים את זה כי זה מציק להם באוזן, דברים שאנחנו הצרכנים הקטנים
לא שומעים.
רמת החיים פה כנראה כל כך גבוהה שאיבדנו את הפרופורציות שלנו.
אם אני קונה מגבר טוב של חברה טובה שמפיק צלילים בסיסים במונחים מקצועיים אז לי לצרכן הפרטי הוא מ-ו-ש-ל-ם.
אתם כאילו רבים אחת עם השני: המגבר ההוא הוא ככה וככה (דרגה 8.6) והוא *** *** ***, כי האחר הוא ככה וככה (דרגה 9.2) והוא מפציייייץ ילללללה!!!!! אין לי TLV בחדר!!!!! מעניין לי תתחת שפה אני שומע את בונו נושם בין בית לפזמון!
היום אני הולך לחנות בשם פיוצ'ר נראה לי, קבעתי עם הבן אדם שנשב יחד ונרכיב מערכת, מקווה לתוצאות טובות, יעדכן בלילה