התקנת פלאזמה pw8 - העדפת מתקין?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

האם למישהו יש נסיון עם המתקינים של יורוקום, (מבחינת הקשב, הזמן, הרצון, היכולת לחבר, לכייל ולכוון כך שתתקבל תמונה מיטבית מהממיר {כבלים}. ובהמשך לתמוך בשאלות/ בעיות שמתעוררות.
אני מתלבט האם לבחור אותם או מתקין מטעם חנות מתמחה.

לאור המלל הרב (מאוד) שמצאתי בפורום מתקבל הרושם שכל אחד לנפשו.. המתקין דאג שתהיה תמונה כלשהי ומכאן כל אחד מתחיל את מסע (היסורים) לשיפור התמונה...
תודה.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לי יש נסיון מצויין

שליחה #2 

הגיעו אלי 2 מתקינים בשם ניר ואיציק.
עוד לפני שרכשתי את המסך, התקשרתי לברר מס' פרטים בחברה, והם קישרו אותי עם אחד המתקינים שלהם- ניר, שבזמנו החופשי הסביר לי את כל מה שרציתי לדעת, ולא ידעתי כלום.... בסוף הוא גם זה שבא להתקין יחד עם איציק, והסבלנות שלהם היתה ללא רבב. אני נורא פדנט, מדבר איתך על פדנטיות שגובלת בהפרעה... ישבתי להם על הווריד ומדדתי מילימטרים בקיר אחריהם כל רגע ולא הפסקתי לשנות את דעתי לגבי המיקום. שסוף סוף כבר תלו, אמא שלי חשבה שהמסך נמוך מדי (כי המזנון הגבוה יוצר אשליה), הם היו מוכנים להוריד ולקדוח מחדש 10 ס"מ מעל!!! וזה לאחר שהיו שם שעה וחצי... (בסוף שכנעתי אותה לא לשנות).

אח"כ התחיל עניין הכיול, ושוב הייתי קפדן, בסוף הם אמרו לי שמשהו לא מסתדר להם למרות שהייתי מרוצה, והתקשרו לחברה על המקום בטענה שכניסת ה S VIDEO לא 100 % . ספק אם הייתי עולה על זה בעצמי. לגבי כניסת הקומפוננט שחוברה ל DVD , בדקנו אותה יחד עם 4 סרטים שונים. בלי קשר הם ביקשו בשיחה עם החברה, שיחליפו לי את המודולים הבודדים שסופקו עם המסך למודול כפול, ובעצמם הגיעו אחרי שבוע והתקינו אותו, ושוב כיילו מחדש עד שהייתי מרוצה...
אני הייתי מופתע לטובה משירות ההתקנה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”