sunsui 3900z
שלום חבר'ה מה העניינים?
יש לי כמה שאלות אליכם לגבי המגבר העתיק הזה:
מהו שוויו הכספי? במידה והוא במצב סביר פלוס
מהי האיכות ,יתרונות וחסרונות שלו בקווים כלליים?
יש לי אפשרות לקנות אחד כזה מאיזה בחור לא מוכר והוא מכוון לכיוון ה 1500 ש"ח.
נראה לי לא מציאותי המחיר המבוקש ואם תוכלו לשפוך קצת אור על הרמה של המגבר אודה לכם מאוד.
תודה,נדב.
יש לי כמה שאלות אליכם לגבי המגבר העתיק הזה:
מהו שוויו הכספי? במידה והוא במצב סביר פלוס
מהי האיכות ,יתרונות וחסרונות שלו בקווים כלליים?
יש לי אפשרות לקנות אחד כזה מאיזה בחור לא מוכר והוא מכוון לכיוון ה 1500 ש"ח.
נראה לי לא מציאותי המחיר המבוקש ואם תוכלו לשפוך קצת אור על הרמה של המגבר אודה לכם מאוד.
תודה,נדב.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
סידרת ה-Z של סנסוי היא מסוף שנות ה-70 / תחילת ה-80 והיא פחות טובה מהדגמים שקדמו לה אבל יותר טובה מאלה שבאו בעקבותיה. מחיר ריאלי למכשיר כזה במצב טוב מאד זה גג 500 ש"ח (גם משום שה-3900 היה הדגם הנחות בסידרה, היו גם 4900, 5900, 7900, 8900... הבנת את הרעיון).
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מה שדראגון אמר-הסידרה הזאת פחות טובה מאלו שקדמו לפניה.הרסיבר הזה שווה מקסימום 450-500 ש"ח.איכות
הבניה והרכיבים ב-Z-דים של סאנסוי לא משתווה לסדרות הישנות יותר.מה שכן-היא לא *** מוחלט כמו סידרת R הגרועה.
הבניה והרכיבים ב-Z-דים של סאנסוי לא משתווה לסדרות הישנות יותר.מה שכן-היא לא *** מוחלט כמו סידרת R הגרועה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
המלצה תיאורטית בלבד - איך בדיוק אפשר לדעת מה ההסטוריה של מוצר כזה? בישראל אי אפשר לדעת בביטחון שום דבר גם על הסטוריה של מכונית משומשת בת 3, אז אתה רוצה לדעת הסטוריה של רסיבר בן 30?yairf כתב:כדאי מאד לבדוק את ההסטורייה שלו, שזה פרמטר יותר חשוב מאיכות המגבר עצמו - מגברים בגיל כזה כבר זקוקים לאוברול....
למה הכוונה באוברול? החלפת קבלים, או (עוד) משהו מעבר לזה? האם המלצתך לעשות אוברול כזה לכל מגבר בגיל כזה פלוס-מינוס?yairf כתב:כדאי מאד לבדוק את ההסטורייה שלו, שזה פרמטר יותר חשוב מאיכות המגבר עצמו - מגברים בגיל כזה כבר זקוקים לאוברול....