פתרון מוזיקה לחדר ילדים
שלום,
אני מחפש פתרון להשמעת מוזיקה לחדר של בנותיי הקטנות (CD, CD צרוב, MP3 וכו') - אני לא מעוניין בטייפ נייד.
חשבתי על רכישת DVD לו אחבר רמקולים של מחשב עם סאב.
עברתי במספר חנויות וקיבלתי מגוון של תשובות וכרגע אין לי תשובה חד משמעית האם הפתרון ישים או לא.
1. האם פתרון זה אפשרי (אודה על כמה מילים הסבר).
2. האם יש רעיון לפתרון טוב יותר שאולי כולל גם רדיו ואינו דורש יותר מידי מיכשור וציוד גדול פיזית וגם לא יקר.
תודה מראש,
אורן
אני מחפש פתרון להשמעת מוזיקה לחדר של בנותיי הקטנות (CD, CD צרוב, MP3 וכו') - אני לא מעוניין בטייפ נייד.
חשבתי על רכישת DVD לו אחבר רמקולים של מחשב עם סאב.
עברתי במספר חנויות וקיבלתי מגוון של תשובות וכרגע אין לי תשובה חד משמעית האם הפתרון ישים או לא.
1. האם פתרון זה אפשרי (אודה על כמה מילים הסבר).
2. האם יש רעיון לפתרון טוב יותר שאולי כולל גם רדיו ואינו דורש יותר מידי מיכשור וציוד גדול פיזית וגם לא יקר.
תודה מראש,
אורן
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
טכנית זה אפשרי, אם כי אני טרם מצאתי רמקולים למחשב (עם או בלי סאב) שראויים להשמעת מוזיקה. אבל זה אני... לגבי פתרונות אחרים, לא ברור מה זה גדול מדי בשבילך ומה זה יקר מדי. ניתן לקנות מערכת מיני או מיקרו (המיקרו קטנה יותר כמובן) שאינן יקרות יחסית והן כוללות גם רדיו (וגם טייפ בהרבה מקרים, מקסימום לא תשתמש בו). יש גם מכשירים משולבים של רסיבר + DVD שאותם צריך לחבר לרמקולים נורמליים, וזה גם ייתן לך רדיו אם כי ככל הידוע לי אין מבחר גדול של דגמים והם גם יקרים לעומת המערכות הנ"ל (ודורשים גם רכישת רמקולים בנוסף).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. בודאי שאפשרי. המקסימום שתצטרך זה מתאם מ-2 RCA למיני פלאג נקבה (כי הרמקולים למחשב מגיעים עם חיבור מיניפלאג כמו של אוזניות).
זה נראה ככה:

2. לא. אלא אם תרכוש רסיבר וינטאג'.
לא ציינת תקציב אז לא ניתן לדעת כמה אתה רוצה להשקיע אבל מסוג הפתרון אני מבין שכמה מאות ש"ח בודדים...
זה נראה ככה:

2. לא. אלא אם תרכוש רסיבר וינטאג'.
לא ציינת תקציב אז לא ניתן לדעת כמה אתה רוצה להשקיע אבל מסוג הפתרון אני מבין שכמה מאות ש"ח בודדים...