האם 5HD עובדים עלינו? האם מדובר ב-UPSCALE בלבד ולא ב-HDTV?
הם מכרו להם גם את זכויות השידור ב HD של המשחקים האלו, ואותם ערוץ 2 העבירו לערוץ 5.inonr כתב:חשבתי שהם מכרו לערוץ השני רק את זכויות השידור ב SD ל-9 משחקים
אז איך הגיעו זכויות השידור של המשחקים האלה ב HD לערוץ 5?...
באמת בעיהinonr כתב:הבנתי אותך, ואני כבר תכננתי לבטל את הערוץ בשביל לחסוך את החודש כי אין באמת מה לראות ב 5HD...
מצד שני יש וימבלדון ואמור להיות מהיום הגמר NBA....
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
רוב הסיכויים שווימבלדון ישדור ב EUROSPORT HD לא?
ולגבי סדרת הגמר של ה NBA נכון לעכשיו לא שודר כלום בערוץ 5HD והלילה כבר ישוחק המשחק ה-4 בסדרת הגמר ככה שאני בספק אם בכלל ישודר משהו ב 5HD, העיקר שפרומואים הם פרסמו ושיקרו לכולם
ולגבי סדרת הגמר של ה NBA נכון לעכשיו לא שודר כלום בערוץ 5HD והלילה כבר ישוחק המשחק ה-4 בסדרת הגמר ככה שאני בספק אם בכלל ישודר משהו ב 5HD, העיקר שפרומואים הם פרסמו ושיקרו לכולם
וימבלדון בשנתיים האחרונות נקנו הזכויות SD ו HD ע"י ערוץ הספורט בבלעדיות.inonr כתב:רוב הסיכויים שווימבלדון ישדור ב EUROSPORT HD לא?
ולגבי סדרת הגמר של ה NBA נכון לעכשיו לא שודר כלום בערוץ 5HD והלילה כבר ישוחק המשחק ה-4 בסדרת הגמר ככה שאני בספק אם בכלל ישודר משהו ב 5HD, העיקר שפרומואים הם פרסמו ושיקרו לכולם...
היה היום משחק 4 ב HD כלומר אחרי עונה שלמה, 3 משחקים לסיום נזכרים לזרוק לנו עצם. בושה גדולה מאוד.