כדאיות של טרנספורט ישן
אהלן, רציתי לשאול אם יש טעם להתשתמש בנגן CD ישן (אמצע שנות ה-90 נגיד) כטרנספורט, בהתחשב בזה שהתחום מאוד התפתח מאז. נניח שהעינית לא תעשה בעיות האם לדעתכם הוא יוציא אות שווה ערך לפיתרון שלי כרגע דרך המחשב עם ממיר USB/SPDIF ?
תודה וחג שמח.
תודה וחג שמח.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אמרת כטרנספורט, אז אני מניח שיש לו יציאה דיגיטלית מתאימה ... למשל SPDIF.
ואם נניח בצד את כל הויכוחים לגבי בעיות ה - Jitter ומה יותר נוח לשימוש אז התשובה היא כן ...
ואם נניח בצד את כל הויכוחים לגבי בעיות ה - Jitter ומה יותר נוח לשימוש אז התשובה היא כן ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השבוע קיבלתי המלצה מאוד חמה מחבר, עוסק בתחום, שאני רוכש לו הרבה כבוד על המוצר הבא:
http://www.m2tech.biz/products.html
אמנם, לא שמעתי אותו עדיין, אבל לפי הדברים שלו והבחינות שהוא עשה, המוצר אמור להיות מצויין.
http://www.m2tech.biz/products.html
אמנם, לא שמעתי אותו עדיין, אבל לפי הדברים שלו והבחינות שהוא עשה, המוצר אמור להיות מצויין.
מרטין, כדי לחדד אז כרגע כבר יש לי ממיר של Trends שאני משתמש בו כדי לנגן דיסקים מהמחשב, הסטאפ שלי הוא כזה: CD>WASAPI>Trends UD10.1>DAC
הממיר הזהשל M2tech נראה מצויין, לפחות לפי הform factor שלו, אם לא היה לי את הUD10.1 ולא הייתי רוצה להתנתק מהמחשב בעניין הזה אז הייתי נותן לו מבט מעמיק יותר.
דבר שני, אם אני כן אבקש ממך להתייחס לעניין הג'יטר האם דעתך תשתנה?
הממיר הזהשל M2tech נראה מצויין, לפחות לפי הform factor שלו, אם לא היה לי את הUD10.1 ולא הייתי רוצה להתנתק מהמחשב בעניין הזה אז הייתי נותן לו מבט מעמיק יותר.
האמת היא שעוד לא בדקתי אם יש לו יציאת SPDIF, זה לא היה עוד סטנדרט באותה תקופה?valer_valer כתב:אמרת כטרנספורט, אז אני מניח שיש לו יציאה דיגיטלית מתאימה ... למשל SPDIF.
ואם נניח בצד את כל הויכוחים לגבי בעיות ה - Jitter ומה יותר נוח לשימוש אז התשובה היא כן ......
דבר שני, אם אני כן אבקש ממך להתייחס לעניין הג'יטר האם דעתך תשתנה?
אוקיי מדובר על NAD 502, שנת ייצור 1993 במצב תקין לגמרי. עוד לא הלכתי לשמוע אותו, אבל זה ממילא פחות חשוב לי. יותר מעניינת אותי יכולת הSPDIF שלו. בדף מידע כתוב:
Digital Error Correction: CIRC, double error correction in C1 & C2
מה מצבי?
Digital Error Correction: CIRC, double error correction in C1 & C2
מה מצבי?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חשוב לבדוק, אבל לא כ"כ אפשרי, למעט ראש הלייזר (שזה למעשה החלק היחידי הקריטי שכמעט לא ניתן לאלתר בו בשעת הדחק). אז לגבי הראש ניתן לברר איזה דגם משמש את הנגן האמור ומה מידת הזמינות שלו כיום.yairf כתב:לגבי טרנספורטים ישנים, חשוב מאד לבדוק שיש זמינות של חלקי חילוף. יאיר...
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לגבי בעיות ה - Jitter של דגם ספציפי הזה - אני ממש לא מכיר אותו ...Ilyan כתב:מרטין, כדי לחדד אז כרגע כבר יש לי ממיר של Trends שאני משתמש בו כדי לנגן דיסקים מהמחשב, הסטאפ שלי הוא כזה: CD>WASAPI>Trends UD10.1>DAC
האמת היא שעוד לא בדקתי אם יש לו יציאת SPDIF, זה לא היה עוד סטנדרט באותה תקופה?valer_valer כתב:אמרת כטרנספורט, אז אני מניח שיש לו יציאה דיגיטלית מתאימה ... למשל SPDIF.
ואם נניח בצד את כל הויכוחים לגבי בעיות ה - Jitter ומה יותר נוח לשימוש אז התשובה היא כן ......
דבר שני, אם אני כן אבקש ממך להתייחס לעניין הג'יטר האם דעתך תשתנה?...