מספר שאלות ותהיות אודות רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
economy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה,

ברשותי מגבר של הרמן קרדון, דגם avr130. למיטב ידיעתי מדובר ב 50W לערוץ (שלפי מה שאומרים מקביל ל 100W אצל יצרנים אחרים).

כך או כך, אני זקוק לעזרתכם האדיבה בחיפוש אחר סט רמקולים (לא סטליטים) שיתאים למגבר הנ"ל וישמש לשתי פונקציות - קולנוע ביתי (5.1) ומוסיקה בסטריאו (מה שאומר שאני צריך קדמיים גדולים וטובים). אני די מתקשה במציאת רמקולים מתאימים, הן בגלל ההיצע האדיר והן בגלל שאלו רמקולים (רציניים) ראשונים עבורי ולא כ"כ יצא לי להאזין למוסיקה בסט רמקולים "רציני" כדי שאפתח טעם. צריך לציין שאני רואה הרבה סרטים ושומע הרבה מוסיקה (בעיקר רוק, אלקטרוני וקלאסית) ולכן יש עדיפות לרמקולים שיתמכו בכל הז'אנרים הנ"ל. עוד נקודה חשובה - התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח (אני רוצה קנייה אחת טובה שתישאר איתי הרבה זמן).

שאלה אחרת בשולי הדברים - יש לי סט רמקולים של אינפיניטי (לא משהו, סטליטים וסאב) וחלק מהם כבר לא עובדים (קרועים או משהו כזה) - האם אפשר ויש טעם לתקן?

שוב תודה

שי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שלום וברוך הבא.
חסרים נתונים.
האם יצא לך לשמוע אי אילו רמקולים בתקציב הזה שאהבת או לא אהבת ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

economy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:שלום וברוך הבא.
חסרים נתונים.
האם יצא לך לשמוע אי אילו רמקולים בתקציב הזה שאהבת או לא אהבת ?
...
הי,

תודה על התגובה המהירה.

שמעתי סט של וורפאדל (valdus 400 ) במחסני חשמל. הם היו סבבה (לא נפלתי מהרגליים או משהו כזה) אבל אח"כ קראתי פה בפורום שהם לא מומלצים. מה גם שההספק שלהם "גדול" על הרסיבר שלי.

בכל אופן, זה הסגנון שאני מחפש - קדמיים גדולים וטובים שאין עוררין לגבי היותם מוצלחים (וגם שיפיקו בס מוצלח כך שלא אזדקק לסאב). לגבי הסנטר והאחוריים הבנתי שבהם אפשר פחות להשקיע...

בברכה,

שי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”