שאלות בקשר לEXTREAMER
אני מתכוון לקנות XT של
אני רק רוצה להבין האם זה אומר שאת כל התכנים הנתמכים שיש לי במחשב אני אראה ואשמע בTV.?
האם זה עובר דרך הראוטר בצורה אלחוטית?
ולסיום האם כל מחשב שמחובר לראוטר אני אראה דרך ה XT
ועוד אחת
עד כמה מסובכות ההגדרות לאדם שהוא לא איש מחשבים ?
אני רק רוצה להבין האם זה אומר שאת כל התכנים הנתמכים שיש לי במחשב אני אראה ואשמע בTV.?
האם זה עובר דרך הראוטר בצורה אלחוטית?
ולסיום האם כל מחשב שמחובר לראוטר אני אראה דרך ה XT
ועוד אחת
עד כמה מסובכות ההגדרות לאדם שהוא לא איש מחשבים ?
קודם כל - Xtreamer, לא extreamer.
לשאלתך הראשונה - כן, זה מה שהוא מיועד לעשות.
לגבי רשת אלחוטית - כן ולא, הנושא מורכב וכדאי שתקרא שרשורים דומים בפורום.
במשפט אחד - תלוי בתכנים, תלוי ברשת ובראוטר, ולכן תמיד עדיפה רשת חוטית.
אכן תוכל להגדיר שיתוף במחשבים ולראות מהראוטר את התכנים בכולם.
לגבי פשטות ההגדרות - מי שיגיד לך שהגדרות רשת הן עניין פשוט או משקר לך או לא יודע על מה הוא מדבר.
ייתכן והכל ילך לך חלק, אבל אם תיתקע אתה עלול גם לבלות לילות ארוכים בנסיונות קונפיגורציה ובסוף להזמין טכנאי.
לגבי פשטות ההגדרות - מי שיגיד לך שהגדרות רשת הן עניין פשוט או משקר לך או לא יודע על מה הוא מדבר.
ייתכן והכל ילך לך חלק, אבל אם תיתקע אתה עלול גם לבלות לילות ארוכים בנסיונות קונפיגורציה ובסוף להזמין טכנאי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
הכוונה היתה כמובן: תוכל להגדיר שיתוף במחשבים ולראות מהאקסטרימר את התכנים בכולם.shayf כתב:קודם כל - Xtreamer, לא extreamer.
ייתכן והכל ילך לך חלק, אבל אם תיתקע אתה עלול גם לבלות לילות ארוכים בנסיונות קונפיגורציה ובסוף להזמין טכנאי....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תנסה לפרט לאילו תכנים אתה מתכוון.
בכל אופן, את רוב התכנים אשר נמצאים בכל מחשב ממוצע, תוכל לראות דרך האקסטרימר - תמונות, מוזיקה ווידאו.
אלא אם כן מדובר על פורמטים מתקדמים אשר לא נתמכים ע"י המכשיר (כמו תכני BD מלאים וכו'...).
בכל אופן, את רוב התכנים אשר נמצאים בכל מחשב ממוצע, תוכל לראות דרך האקסטרימר - תמונות, מוזיקה ווידאו.
אלא אם כן מדובר על פורמטים מתקדמים אשר לא נתמכים ע"י המכשיר (כמו תכני BD מלאים וכו'...).
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
במידה ואתה מתכוון להזרים תוכן אלחוטית, עדיף שיהיה ראוטר בתקן N (כמו האנטנה של האקסטרימר).
לגבי התכנים, תוכל לצפות בהם ולשמוע אותם ללא בעיה.
קח בחשבון שכרגע אין פיתרון טוב לגבי מובי-ג'וקבוקס ומיוזיק-ג'וקבוקס באקסטרימר, לעומת מתחרים אחרים, אך הם יקרים בכמה מאות שקלים. אם נושא הצגת התוכן חשוב לך ומדובר על כמות משמעותית, אולי כדאי שתוסיף את זה לשיקולים שלך.
לגבי התכנים, תוכל לצפות בהם ולשמוע אותם ללא בעיה.
קח בחשבון שכרגע אין פיתרון טוב לגבי מובי-ג'וקבוקס ומיוזיק-ג'וקבוקס באקסטרימר, לעומת מתחרים אחרים, אך הם יקרים בכמה מאות שקלים. אם נושא הצגת התוכן חשוב לך ומדובר על כמות משמעותית, אולי כדאי שתוסיף את זה לשיקולים שלך.