jpost כתב:bariko כתב:
אני מעכשיו מוכן לקנות מצב שמתוך 5 סרטים, אחד יהיה בעייתי
...
זו בערך הכמות.
אני לא מקבל זאת. מכשיר צריך לבצע את הפעולות עליו הוא מצהיר בצורה תקינה. תמיד ייתכנו באגים, אבל זה לא מקובל בצורה רחבה כל כך בתכונות המרכזיות של המכשיר.
bariko , דרך אגב, אולי תגלה לי מה כל כך מושך בתפריטים ?
BD Live מיותר, וגם לא עובד ברוב הריפים. בחירת הפרקים לא מועילה, אני תמיד צפה בכל הסרט מהתחלה. התוספות לרוב משעממות ואין כוח לצפות בהן עבור כל סרט. בחירת השפה והתרגום לא מועילות עם תרגום חיצוני. אז מה בדיוק ניתן לבצע שם ?
...
אוקיי, אז אתמול ראיתי את סרט הבלו-ריי הראשון שלי - "שרלוק הולמס" .
באופן כללי, אפשר להגיד שהבכורה הייתי מוצלחת, להוציא שתי בעיות שעליהם דיווחתי באשכול הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 90#1075090
יכול להיות שאתה צודק מהבחינה של הבאגים, ויכול להיות שאני יותר "סלחן" על רקע הצרות שעשה לי ה-TIVX, אבל צריך גם לזכור שבינתיים מדובר בגרסת בטא.
כמובן שכולנו שואפים שזה יתוקן בעתיד, עד שנגיע למצב של אפס תקלות.
בינתיים, אני מקווה שאותם סרטים שלא יעבדו היטב עם ה-C200, שלפחות אצליח להטמיע בתוכם כתובית (עם TSMUXER) ואצפה בהם עם TMT3 במדיה סנטר.
לגבי תפריטים, שמע קשה לי להסביר. אולי זה ילדותי, אולי זה בגלל ההרגשה לצפות בסרט כאילו שזה היה דיסק מקורי.
בכל אופן, אני יכול להגיד לך שהסרט "ספיידרמן 3" למשל, התמונה שנראית בתפריט הראשי היא כל כך חיה, שזה פשוט מדהים. הסרט עצמו לא מגיע לחדות מופלאה כזו, וכבר כתבתי על כך באחד הפוסטים האחרים...