חיפושים אחר האוזניות המתאימות
אוקי אחרי שהתקלקלו לי האין איר אני שומע באוזניות של אפל וזה סיוט
צברתי סכום של בסביבות ה900 שקלים ואני רוצה לקנות אוזניות
אני אשתמש בכל הסכום רק אם אני אהיה חייב כי ההבדל בין זה לבין יותר זולות יהיה עצום אבל אני מתכוון לקנות עוד דברים אז אני מתכוון להשתמש בפחות
הקטע שקראתי באתרים כמו HEAD FI וכאלה על אוזניות של 200 דולר וצריך בשבילן מגבר אחרת הן ישמעו נורא, אוזניות כמו AKG 701 דורשות מגבר שעולה יותר מהם וזה נראה לי אבסורדי
האוזניות היחידות הטובות שמצאתי שלא דורשות הגברה יקרה הן האלסנדרו MS1 ב100 דולרים אבל ביחד עם מכס זה יוצא בסביבות ה500 שקלים לעומת זאת בארץ אפשר לקנות את GRADO SR60I ב380 האם ההבדל שווה את ה120 שקלים תוספת?
אני שומע דברים כמו
PINK FLOYD
LED ZEPPELIN
BOB DYLAN
THE WHO
THE DOORS
CREAM
PEARL JAM
BEATLES
בקיצור הרבה רוק קלאסי פסיכודלי ופרוגרסיבי ופולק
אני באמת שלא מבין בזה הרבה אז אני פונה אליכם מה האוזניות (או אוזניות עם מגבר אם תמצאו) או בקיצור הקומבינציה הכי טובה בין 400 ל900 ודברים שעולים 900 תציעו רק אם הם באמת ממש ממש טובים וה דברים ב400-600 נשמעים הרבה ]חות טוב לעומתם
אם אני יכול לקנות בחול זה אנגליה
ולא איביי
מקווה שתוכלו לעזור לי ותודה גדולה מראש, אני מאוד מבולבל מכל האוזניות
אה ושכחתי לומר שלא אכפת לי אם הן פתוחות או סגורות מה שיהיה יותר טוב
צברתי סכום של בסביבות ה900 שקלים ואני רוצה לקנות אוזניות
אני אשתמש בכל הסכום רק אם אני אהיה חייב כי ההבדל בין זה לבין יותר זולות יהיה עצום אבל אני מתכוון לקנות עוד דברים אז אני מתכוון להשתמש בפחות
הקטע שקראתי באתרים כמו HEAD FI וכאלה על אוזניות של 200 דולר וצריך בשבילן מגבר אחרת הן ישמעו נורא, אוזניות כמו AKG 701 דורשות מגבר שעולה יותר מהם וזה נראה לי אבסורדי
האוזניות היחידות הטובות שמצאתי שלא דורשות הגברה יקרה הן האלסנדרו MS1 ב100 דולרים אבל ביחד עם מכס זה יוצא בסביבות ה500 שקלים לעומת זאת בארץ אפשר לקנות את GRADO SR60I ב380 האם ההבדל שווה את ה120 שקלים תוספת?
אני שומע דברים כמו
PINK FLOYD
LED ZEPPELIN
BOB DYLAN
THE WHO
THE DOORS
CREAM
PEARL JAM
BEATLES
בקיצור הרבה רוק קלאסי פסיכודלי ופרוגרסיבי ופולק
אני באמת שלא מבין בזה הרבה אז אני פונה אליכם מה האוזניות (או אוזניות עם מגבר אם תמצאו) או בקיצור הקומבינציה הכי טובה בין 400 ל900 ודברים שעולים 900 תציעו רק אם הם באמת ממש ממש טובים וה דברים ב400-600 נשמעים הרבה ]חות טוב לעומתם
אם אני יכול לקנות בחול זה אנגליה
ולא איביי
מקווה שתוכלו לעזור לי ותודה גדולה מראש, אני מאוד מבולבל מכל האוזניות
אה ושכחתי לומר שלא אכפת לי אם הן פתוחות או סגורות מה שיהיה יותר טוב
הכוונה לקניה פיזית, כי פשוט אני לא מכיר מישהו שטס לחול חוץ מלאנגליה
אם תמצא אתר ששולח לארץ זה יהיה נחמד אבל חוץ מאלסנדרו ואיביי אני לא מכיר
המקור שלי זה מחשב עם כרטיס קול מובנה (כן אני יודע שזה ***) על לוזלס או דיסקמן של סוני (שהוא נחמד לא איזה עילוי), כל המוזיקה שלי היא גם על דיסקים וגם על המחשב אבל אני מעדיף לשמוע במחשב כי זה יותר נוח להעביר משיר לשיר וחלק מהדיסקים של אח שלי (כל פעם לקחת מהחדר שלו ולהחזיר)
אם תמצא אתר ששולח לארץ זה יהיה נחמד אבל חוץ מאלסנדרו ואיביי אני לא מכיר
המקור שלי זה מחשב עם כרטיס קול מובנה (כן אני יודע שזה ***) על לוזלס או דיסקמן של סוני (שהוא נחמד לא איזה עילוי), כל המוזיקה שלי היא גם על דיסקים וגם על המחשב אבל אני מעדיף לשמוע במחשב כי זה יותר נוח להעביר משיר לשיר וחלק מהדיסקים של אח שלי (כל פעם לקחת מהחדר שלו ולהחזיר)
טוב עם OB אתה לתגיע רחוק גם עם אוזניות מצוינות.... תקנה לך Icon uDAC (סביבות ה500 ש"ח בארץ, תריץ חיפוש) או איזה כרטיס נחמד של אסוס/אוזנטק ויהיה לך בסיס הרבה יותר טוב לממש את הפונציאל של האוזניות. לפי דעתי ההפרש משאיר לך בדיוק מספיק כסף לאלסנדרו MS1 ותתפלל חזק שלא יעברו במכס אבל גם אם כן זה לא נורא ב109$. ואם אתה מכיר את HF אז אתה בטח מודע ללוחות המכירה המאוד אקטיביים וזה לא בעייה ליפול שם על מציאות כל שני וחמישי.
ושוב יוצא שאני קונה אביזר עזר שעולה יותר מהאוזניות אם אני אשמע מהCD פלייר זה יהיה כמו עם הDAC? כי אני עוד יכול לסבול את הטרחה לעומת 500 שקלים
אגב אם יש פתרון נייד (אוזניות ניידות) זה יהיה נחמד כי אז אני אוכל לשמוע גם בבית וגם בחוץ כי עכשיו אני צריך לשמוע על אוזניות של איפוד עם האיפוד וזה נוראי
בכל מקרה הUDAC שכבר קראתי עליו בהד פיי טובות ביחד עם אלסנדרו עם מכס יוצא לי יותר מהכסף שיש לי שלא לדבר על יותר ממה שתכננתי להוציא
אם אתה חושב שאין פתרון טוב אז בינתיים אני אקנה לי איזה IN EAR לא יקרות שישמשו אותי הקטע עם זה שאני נורא מפחד שלי התקלקלו נורא מהר ועלו לי איזה 300 שקל וזה ממש ביאס אותי לזרוק תכסף לפח
אגב אם יש פתרון נייד (אוזניות ניידות) זה יהיה נחמד כי אז אני אוכל לשמוע גם בבית וגם בחוץ כי עכשיו אני צריך לשמוע על אוזניות של איפוד עם האיפוד וזה נוראי
בכל מקרה הUDAC שכבר קראתי עליו בהד פיי טובות ביחד עם אלסנדרו עם מכס יוצא לי יותר מהכסף שיש לי שלא לדבר על יותר ממה שתכננתי להוציא
אם אתה חושב שאין פתרון טוב אז בינתיים אני אקנה לי איזה IN EAR לא יקרות שישמשו אותי הקטע עם זה שאני נורא מפחד שלי התקלקלו נורא מהר ועלו לי איזה 300 שקל וזה ממש ביאס אותי לזרוק תכסף לפח
לא ברור לי מה לא טוב בפיתרון שהצעתי לך חוץ מזה, שאולי, זה יצא לך קצת מחוץ לתקציב. שמע הערכת מחיר זה דבר סובייקטיבי בדיוק כמו הערכת סאונד, אם אתה מוכן לקנות אוזניות באיזור ה500 ש"ח~ ולהסתפק בOB שלך ובנגן CD "נחמד" כדברייך אז שיהיה לך בכיף. אני חושב יהיה הבדל רציני עם הuDAC, שנותן לך פיתרון כולל יותר איכותי ממה שיש לך כרגע (אגב אתה תוכל גם לחבר את הנגן שלך בחיבור דיגיטלי ועדיין לעשות בו שימוש).