איפה כדאי לקנות טלויזיה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
בוב-הבנאי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

האם כדאי לקנות טלויזיה ברשתות השיווק הנפוצות?
האם כדאי ללכת ליבואנים?
האם כדאי ללכת לאותם חנויות אינטרנט שמפרסמות כמחירים הזולים ביותר (ZAP)

עומרי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בוב-הבנאי כתב:האם כדאי לקנות טלויזיה ברשתות השיווק הנפוצות?
האם כדאי ללכת ליבואנים?
...
לדעתי האישית אף אחת מהחלופות שכתבת. רק חנות מתמחה לציוד קולנוע ביתי בלבד. שם תוכל לראות ושלחק עם המסכים ורק שם תוכל לקבל מידע אמיתי ולא מידע מסולף שמוכרים מנסים להעביר.

ההוגה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

את המידע הכי מדוייק והכי מתאים לך אישית מוצאים באינטרנט (כמו בפורום הזה למשל), וכך גם את המחיר הכי זול - באתרי מכרזים למיניהם. כדי לראות את המכשיר בעין צריך ללכת לחנויות עם תצוגה, אבל ברגע שמתפקסים על דגם ומחיר - לקנות באינטרנט (לדעתי).
רק צריך לקחת בחשבון את זמן האספקה + התקנה (בדר"כ שני הדברים בנפרד) כשקונים באינטרנט, כשבחנות אפשר פשוט לצאת משם עם המכשיר במידה ויש להם מלאי ולכם יש רכב גדול.

בוב-הבנאי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

יש לך שם של חנות כזו שמתמחה בציוד קולנוע ביתי?
רשת עולם הקולנוע למשל?

בוב-הבנאי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני לא אוהב לקנות באתרי אינטרנט,אני מעדיף לראות עם מי אני מדבר כשאני קונה טלויזיה.
תודה בכל אופן

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

עומרי כתב:
בוב-הבנאי כתב:האם כדאי לקנות טלויזיה ברשתות השיווק הנפוצות?
האם כדאי ללכת ליבואנים?
...
לדעתי האישית אף אחת מהחלופות שכתבת. רק חנות מתמחה לציוד קולנוע ביתי בלבד. שם תוכל לראות ושלחק עם המסכים ורק שם תוכל לקבל מידע אמיתי ולא מידע מסולף שמוכרים מנסים להעביר.
...
אמת.
אם אתה באזור הצפון הייתי נכנס ל LEGACY בקריית אתא
אני קניתי שם פעמיים, יש לי רק מילים טובות לגבי החבר'ה האלה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

בוב-הבנאי כתב:יש לך שם של חנות כזו שמתמחה בציוד קולנוע ביתי?
רשת עולם הקולנוע למשל?
...
רשת עולם הקולנוע היא דוגמא לא טובה, למעשה סוג של הום סנטר לטלוויזיות....

בוב-הבנאי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

איפה כדאי להכנס באיזור המרכז?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #9 

כמה שמות, מבלי להיכנס להמלצה ספציפית: ארמגדון (ר"ג ורמת החייל), Future החדש בת"א, סטריאוסטאר (פ"ת) העולם הדיגיטלי (רמת השרון)...
יש לרוב החנויות כתובות בלינק "איפה קונים" בראש הדף. וכמובן תמיד אפשר "לגגל".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #10 

לא רואה שום סיבה לא לקנות בחנויות רגילות או באינטרנט. אם ננעלתי על דגם מסויים , מה אכפת לי אם המוכר מבין בטלויזיות או לא? אני כבר בחרתי.
איך בוחרים, זאת השאלה. אני חושב שהתצוגות יכולות להטעות, תמיד החנות יכולה לשחק עם איכות הכבלים, מספר מפצלים וכו' כך שהדגם שהם רוצים למכור ייראה טוב יותר ממתחריו.
מה שצריך לעשות זה לחפש מידע בפורומים, גם ללכת לחנויות, גם לשאול אנשים שיש להם דגמים דומים, גם לקרוא על היבואן ולעשות שכלול של הכל.

Xebu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה #11 

dmitrys,

אני דווקא לא חושב ככה, אני עובד בתור צלם ואת כל הציוד אני קונה בחנות מתמחה לצילום בת"א (מרחק נסיעה של כ-שעה מהבית שלי), לא בגלל שהם הכי זולים או משהו (בדיוק אותם דגמים אפשר לקנות באינטרנט או בחנויות כאלה ואחרות בפחות) אלא פשוט בגלל שאני יודע שאם משהו קורה - הם יודעים איך לטפל בתקלות כאלה ואחרות לפני שבכלל צריך לערב יבואנים וכ"ו, בדיוק כמו שבמקום תקלות הם יוכלו להביא לך את הפירוט והדעה הכי מקצועית למסך, הן לפני, במהלך ולאחר הקנייה... לא כמו שאם תקנה מסך בשופרסל אני לא חושב שהבחור מהמחלקת ירקות יידע להביא לך תשובה מקצועית לשאלה למה המסך שלך עושה XYZ (אותה אנלוגיה למחסני חשמל/א.ל.מ וכ"ו...)
חוץ מהעובדה שלאחר כמה זמן כבר מכירים אותי בחנות הספציפית הזאת ומקבלים שם עם הזמן יחס הרבה יותר אישי...

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #12 

dmitrys כתב:לא רואה שום סיבה לא לקנות בחנויות רגילות או באינטרנט. אם ננעלתי על דגם מסויים , מה אכפת לי אם המוכר מבין בטלויזיות או לא? אני כבר בחרתי.
איך בוחרים, זאת השאלה. אני חושב שהתצוגות יכולות להטעות, תמיד החנות יכולה לשחק עם איכות הכבלים, מספר מפצלים וכו' כך שהדגם שהם רוצים למכור ייראה טוב יותר ממתחריו.
מה שצריך לעשות זה לחפש מידע בפורומים, גם ללכת לחנויות, גם לשאול אנשים שיש להם דגמים דומים, גם לקרוא על היבואן ולעשות שכלול של הכל.
...
גם אם בחרת מסך ועשית סקר שוק הכל מתחיל ונגמר בשירות:
1 - זמן אספקה בד"כ מהיר יותר מה14 יום ה"סטנדרטי" של הרשתות
2 - אבא ואמא לבעיות במסך. הרבה יותר נח שבעל החנות לצדך במידה ויש בעיה. עדיף בהרבה מ"פנה ליבואן ותמשיך מולו"
3 - התקנה מקצועית

בנוסף, עד היום, לא היה מצב שחנות מתמחה לא נתנה לי את המחיר הטוב ביותר אחרי שבחרתי מסך.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”