איפה כדאי לקנות טלויזיה
לדעתי האישית אף אחת מהחלופות שכתבת. רק חנות מתמחה לציוד קולנוע ביתי בלבד. שם תוכל לראות ושלחק עם המסכים ורק שם תוכל לקבל מידע אמיתי ולא מידע מסולף שמוכרים מנסים להעביר.בוב-הבנאי כתב:האם כדאי לקנות טלויזיה ברשתות השיווק הנפוצות?
האם כדאי ללכת ליבואנים?
האם כדאי ללכת לאותם חנויות אינטרנט שמפרסמות כמחירים הזולים ביותר (ZAP)...
את המידע הכי מדוייק והכי מתאים לך אישית מוצאים באינטרנט (כמו בפורום הזה למשל), וכך גם את המחיר הכי זול - באתרי מכרזים למיניהם. כדי לראות את המכשיר בעין צריך ללכת לחנויות עם תצוגה, אבל ברגע שמתפקסים על דגם ומחיר - לקנות באינטרנט (לדעתי).
רק צריך לקחת בחשבון את זמן האספקה + התקנה (בדר"כ שני הדברים בנפרד) כשקונים באינטרנט, כשבחנות אפשר פשוט לצאת משם עם המכשיר במידה ויש להם מלאי ולכם יש רכב גדול.
רק צריך לקחת בחשבון את זמן האספקה + התקנה (בדר"כ שני הדברים בנפרד) כשקונים באינטרנט, כשבחנות אפשר פשוט לצאת משם עם המכשיר במידה ויש להם מלאי ולכם יש רכב גדול.
אמת.עומרי כתב:לדעתי האישית אף אחת מהחלופות שכתבת. רק חנות מתמחה לציוד קולנוע ביתי בלבד. שם תוכל לראות ושלחק עם המסכים ורק שם תוכל לקבל מידע אמיתי ולא מידע מסולף שמוכרים מנסים להעביר.בוב-הבנאי כתב:האם כדאי לקנות טלויזיה ברשתות השיווק הנפוצות?
האם כדאי ללכת ליבואנים?
האם כדאי ללכת לאותם חנויות אינטרנט שמפרסמות כמחירים הזולים ביותר (ZAP)......
אם אתה באזור הצפון הייתי נכנס ל LEGACY בקריית אתא
אני קניתי שם פעמיים, יש לי רק מילים טובות לגבי החבר'ה האלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמה שמות, מבלי להיכנס להמלצה ספציפית: ארמגדון (ר"ג ורמת החייל), Future החדש בת"א, סטריאוסטאר (פ"ת) העולם הדיגיטלי (רמת השרון)...
יש לרוב החנויות כתובות בלינק "איפה קונים" בראש הדף. וכמובן תמיד אפשר "לגגל".
יש לרוב החנויות כתובות בלינק "איפה קונים" בראש הדף. וכמובן תמיד אפשר "לגגל".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא רואה שום סיבה לא לקנות בחנויות רגילות או באינטרנט. אם ננעלתי על דגם מסויים , מה אכפת לי אם המוכר מבין בטלויזיות או לא? אני כבר בחרתי.
איך בוחרים, זאת השאלה. אני חושב שהתצוגות יכולות להטעות, תמיד החנות יכולה לשחק עם איכות הכבלים, מספר מפצלים וכו' כך שהדגם שהם רוצים למכור ייראה טוב יותר ממתחריו.
מה שצריך לעשות זה לחפש מידע בפורומים, גם ללכת לחנויות, גם לשאול אנשים שיש להם דגמים דומים, גם לקרוא על היבואן ולעשות שכלול של הכל.
איך בוחרים, זאת השאלה. אני חושב שהתצוגות יכולות להטעות, תמיד החנות יכולה לשחק עם איכות הכבלים, מספר מפצלים וכו' כך שהדגם שהם רוצים למכור ייראה טוב יותר ממתחריו.
מה שצריך לעשות זה לחפש מידע בפורומים, גם ללכת לחנויות, גם לשאול אנשים שיש להם דגמים דומים, גם לקרוא על היבואן ולעשות שכלול של הכל.
dmitrys,
אני דווקא לא חושב ככה, אני עובד בתור צלם ואת כל הציוד אני קונה בחנות מתמחה לצילום בת"א (מרחק נסיעה של כ-שעה מהבית שלי), לא בגלל שהם הכי זולים או משהו (בדיוק אותם דגמים אפשר לקנות באינטרנט או בחנויות כאלה ואחרות בפחות) אלא פשוט בגלל שאני יודע שאם משהו קורה - הם יודעים איך לטפל בתקלות כאלה ואחרות לפני שבכלל צריך לערב יבואנים וכ"ו, בדיוק כמו שבמקום תקלות הם יוכלו להביא לך את הפירוט והדעה הכי מקצועית למסך, הן לפני, במהלך ולאחר הקנייה... לא כמו שאם תקנה מסך בשופרסל אני לא חושב שהבחור מהמחלקת ירקות יידע להביא לך תשובה מקצועית לשאלה למה המסך שלך עושה XYZ (אותה אנלוגיה למחסני חשמל/א.ל.מ וכ"ו...)
חוץ מהעובדה שלאחר כמה זמן כבר מכירים אותי בחנות הספציפית הזאת ומקבלים שם עם הזמן יחס הרבה יותר אישי...
אני דווקא לא חושב ככה, אני עובד בתור צלם ואת כל הציוד אני קונה בחנות מתמחה לצילום בת"א (מרחק נסיעה של כ-שעה מהבית שלי), לא בגלל שהם הכי זולים או משהו (בדיוק אותם דגמים אפשר לקנות באינטרנט או בחנויות כאלה ואחרות בפחות) אלא פשוט בגלל שאני יודע שאם משהו קורה - הם יודעים איך לטפל בתקלות כאלה ואחרות לפני שבכלל צריך לערב יבואנים וכ"ו, בדיוק כמו שבמקום תקלות הם יוכלו להביא לך את הפירוט והדעה הכי מקצועית למסך, הן לפני, במהלך ולאחר הקנייה... לא כמו שאם תקנה מסך בשופרסל אני לא חושב שהבחור מהמחלקת ירקות יידע להביא לך תשובה מקצועית לשאלה למה המסך שלך עושה XYZ (אותה אנלוגיה למחסני חשמל/א.ל.מ וכ"ו...)
חוץ מהעובדה שלאחר כמה זמן כבר מכירים אותי בחנות הספציפית הזאת ומקבלים שם עם הזמן יחס הרבה יותר אישי...
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
גם אם בחרת מסך ועשית סקר שוק הכל מתחיל ונגמר בשירות:dmitrys כתב:לא רואה שום סיבה לא לקנות בחנויות רגילות או באינטרנט. אם ננעלתי על דגם מסויים , מה אכפת לי אם המוכר מבין בטלויזיות או לא? אני כבר בחרתי.
מה שצריך לעשות זה לחפש מידע בפורומים, גם ללכת לחנויות, גם לשאול אנשים שיש להם דגמים דומים, גם לקרוא על היבואן ולעשות שכלול של הכל....
1 - זמן אספקה בד"כ מהיר יותר מה14 יום ה"סטנדרטי" של הרשתות
2 - אבא ואמא לבעיות במסך. הרבה יותר נח שבעל החנות לצדך במידה ויש בעיה. עדיף בהרבה מ"פנה ליבואן ותמשיך מולו"
3 - התקנה מקצועית
בנוסף, עד היום, לא היה מצב שחנות מתמחה לא נתנה לי את המחיר הטוב ביותר אחרי שבחרתי מסך.