שלום,
אני מנסה כרגע למצוא את המדיה סנטר האידאלי מבחינתי...
בגדול, אני אשתמש בו על מנת לצפות בתכני HD ובהשמעת פלייסטים של מוזיקה-
אי לכך יש לי כמה שאלות כדלקמן:
החלתי בחיפושים אחר מדיה סנטר חינמי ומצאתי את XBMC נראה נחמד ביותר, מגיב טוב
אם כי אני רוצה להגדיר שXBMC תפתח את הסרטים דרך MPC- שמה אני משתמש בהאצת חומרה
(לכן הסרט לא מקרטע) והכתוביות מותאמות בדיוק לצרכיי .
1. איך אני מגדיר את MPC כנגן שייפתח לי את הסרטים? ( הוא ייפתח אותם עם כתוביות ועם ההגדרות של הכתוביות שמוגדרות בתוכנה מבעוד מועד?)
2. אני רוצה לעשות (אני לא יודע אם יש אפשרות כזו, אך סביר להניח שכן...) שכאשר אני פותח את התיקייה לכאורה של הסרטים, תהיה מוצגת הכריכה שלהם - (כמו באייפוד כזה שמציג אלבומים), זה אפשרי בכלל?
שמעתי גם על תוספות של טריילרים ותקצירים, איך אני מחבר הכל יחדיו דרך XBMC?
כרגע אני לא מצליח לנגן כתוביות עם XBMC, אך מכיוון שאני רוצה לנגן דרך MPC זו לא צריכה להיות בעיה...
אם ישנם עוד תוכנות מדיה סנטר חינמיות או לא חינמיות שנחשבות מצוינות, העלו אותם כרעיונות בבקשה...
ובנוסף איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת "היהלום שבכתר" שבתכוכנות מסוג זה?
תודה רבה וחג פסח שמח וכשר!!
כמה שאלות בסיסיות גבי XBMC...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. כאן יש הסבר איך עושים את זה:
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HO ... a_playback
2. יש מדריך הגדרה בסיסי ל-XBMC בשרשור המדריכים בראש הפורום. ניסית לפעול לפיו?
כמו כן, זה מאוד קל להפעיל כתוביות ב-XBMC. אתה פשוט צריך לאפשר אותן בתפריטים כמו שמוסבר במדריך, ושהשם של קובץ הכתוביות יהיה בדיוק כמו שם קובץ הסרט ללא הסיומת (למשל - movie.srt עבור movie.avi).
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HO ... a_playback
2. יש מדריך הגדרה בסיסי ל-XBMC בשרשור המדריכים בראש הפורום. ניסית לפעול לפיו?
כמו כן, זה מאוד קל להפעיל כתוביות ב-XBMC. אתה פשוט צריך לאפשר אותן בתפריטים כמו שמוסבר במדריך, ושהשם של קובץ הכתוביות יהיה בדיוק כמו שם קובץ הסרט ללא הסיומת (למשל - movie.srt עבור movie.avi).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
XBMC זה פיתרון מעולה, אפשר לעשות כל מה שאמרת ואף יותר
כנס לנושא שבדביק ויש שם כמה מדריכים על XBMC, ביניהם מדריך התקנה (הוא לא ממש מעודכן לגבי העברית אבל אני תכף אסביר)
במדריך גם מוסבר איך לסדר את ספריית הסרטים שלך.
אגב
כדי לעשות תמיכה בעברית, כנס לתיקית הגופנים של הWINDOWS שלך, תעתיק משם את arial.ttf ואת arialuni.ttf ואז תלך לתיקיה של XBMC
xbmc/media/fonts ותדביק שם את הגופנים האלו (תחליף את האריאל הישן בחדש)
ובהגדרות של התוכנה, שאתה בוחר סקין שאתה רוצה בעברית, תחליף לו את הגופן לARIAL, ובהגדרות של הוידאו, תחליף את הגופן של הכתוביות לARIALUNI
כנס לנושא שבדביק ויש שם כמה מדריכים על XBMC, ביניהם מדריך התקנה (הוא לא ממש מעודכן לגבי העברית אבל אני תכף אסביר)
במדריך גם מוסבר איך לסדר את ספריית הסרטים שלך.
אגב
כדי לעשות תמיכה בעברית, כנס לתיקית הגופנים של הWINDOWS שלך, תעתיק משם את arial.ttf ואת arialuni.ttf ואז תלך לתיקיה של XBMC
xbmc/media/fonts ותדביק שם את הגופנים האלו (תחליף את האריאל הישן בחדש)
ובהגדרות של התוכנה, שאתה בוחר סקין שאתה רוצה בעברית, תחליף לו את הגופן לARIAL, ובהגדרות של הוידאו, תחליף את הגופן של הכתוביות לARIALUNI