שידורים דיגיטליים קרקעיים ממצרים ומישראל ביחד, אפשרי?
יש פה מישהו מבאר-שבע שמצליח לקלוט את שידורים הדיגיטליים קרקעיים של מצרים וגם של ישראל ביחד?
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אנחנו הצלחנו מהרצליה בתקופת הקיץ (ידוע שבקיץ מצליחים לקלוט תחנות יותר רחוקות) בספטמבר 2009 לקלוט את השידורים הדיגיטאליים ממצרים.dvb-s2 כתב:עדיין אין שידורים דיגיטאלים במצריים.זה יקרה בסוף 2010...
לא ידוע לי שהם הפסיקו לשדר. (לא יודע למה כתבו פה שהם רק יתחילו בסוף 2010). הרצליה זה רחוק מדיי בשביל מצריים אז הפסקנו לקלוט אחרי החמסין.
השידור הוא בתדר 27UHF, ומועברות בו 4 תחנות שונות על אותו התדר.
השידור ממצרים לא אמור להפריע לשידור הישראלי (שמשדר ב- 26UHF וב- 29UHF) הדיגיטלי, ואין שום מניעה לקלוט את שתי המדינות (ישראל ומצריים) ביחד. זה לגבי השידורים הדיגיטליים.
לגבי הפרעות משידורים אנלוגיים , אתה צריך לבדוק אם באיזור באר שבע יש שידור של הרשות השניה בשיטה האנלוגית הישנה או של הערוץ הראשון (בשיטה האנלוגית הישנה) שעולה על התדר 27UHF באיזור שלך. אפשר לבדוק את רשימת התדרים בשיטה האנאלוגית באתר של הרשות השניה , ובאתר של רשות השידור (הערוץ הראשון). יש מצב ששידורים של "פלסטין" משדרים אולי על תדר 27UHF, אבל אני לא יודע איך אפשר לבדוק את זה באינטרנט...
כדאי לך להשתמש באנטנת "four bay antenna", הסברים לבניית האנטנה הזו נמצאים כאן :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=89440
אם תצליח לקלוט, אז אודה לך אם תעדכן כאן בפרטים נוספים.
שים לב! בדקתי לך באתר של הרשות השניה, ו.... נדפקת לצערי, הרשות השניה משדרת את ערוץ 2 בשיטה האנאלוגית הישנה על תדר 27 UHF ממש באיזור שלך (באיזור באר שבע), לכן אני בספק אם תצליח לקלוט את השידורים הדיגיטליים ממצרים, שכאמור משדרים על גם על UHF27
תצטרך לחכות בסבלנות עד לכיבוי של המשדר הישן שפועל באיזור באר שבע, וזה יקרה לדעתי בתחילת שנת 2011, אולי אפילו באמצע 2011..
http://www.rashut2.org.il/broadcast_sites.asp
וואלה תודה עכביש על המידע החשוב ננסה לקלוט את הערוצים הנ"ל.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם