הסימפסונים בא"י
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
דווקא לא הייתי ציני, רציתי קישור לצפייה ישירה..manola כתב:אני מקווה שהיית ציני...gechts כתב:איך אפשר לראות אותו??...
חוץ מזה אני חושב שהפרק היה סוג של זוהאן
בצהוב, לא? אותן בדיחות סטריאוטיפיות עבשות...
riji
תודה.
זה לא שמור רק לנו. יש את אותן בדיחות סטריאוטיפיות בכל מקום בו הם מבקרים.manola כתב:אני מקווה שהיית ציני...gechts כתב:איך אפשר לראות אותו??...
בצהוב, לא? אותן בדיחות סטריאוטיפיות עבשות...
בשורה הסופית אני חושב שיצאנו בסדר גמור, השאלה שצריכה תמיד להשאל זה האם לאמריקאי שיצפה בפרק זה יעשה חשק לבוא לישראל ולדעתי התשובה היא חיובית, זה שאנחנו מוצגים באור צבעוני, תכל'ס אנחנו באמת כאלה, אנחנו פשוט לא שמים לב. זה שהיהדות מודגשת מאוד? טוב נו, סדרה אמריקאית עם הפקה יהודית.Elad8 כתב:זה לא שמור רק לנו. יש את אותן בדיחות סטריאוטיפיות בכל מקום בו הם מבקרים.manola כתב:אני מקווה שהיית ציני...gechts כתב:איך אפשר לראות אותו??...
בצהוב, לא? אותן בדיחות סטריאוטיפיות עבשות......
זו הנטייה הראשונית, אבל בצפייה שנייה ואם שמים לב לפרטים דווקא ישראל מוצגת כמדינה מודרנית במעין שילוב של היסטורי וחדיש, אנשים עם סלולרי ברחוב, בנייני זכוכית ברקע של מבנים עתיקים, שד"ת מודרני וחדיש, מלון מפואר, לובי מפואר, חדרי ישיבות, בופה ארוחת בוקר יוקרתי, דורית מחזיקה מכשיר דמוי אייפון שמחזיק מידע על בארט, סרט של רובוטריקים יהודים, חברת תעופה רצינית ועצמאית ונופים מיוחדים המשלבים חדש וישן.gechts כתב:היה פרק חמוד, וכמובן ציני מאוד,Shayosef כתב:היה פרק חלש, בכלל הסדרה איבדה את זה ואני מעריץ מושבע שנים....
חבל רק שמציג את ישראל בצורה כל כך פרימיטיבית כתמיד....
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
צודק אבל במקביל, כל הקטע עם החיילים שתפסו את הומר בשדה תעופה, והקרב מגע, והחיילים בקוטל, מציגים אותנו כמדינה שבה האלימות היא בראש סדר העדיפויות בצורה מוקצנת מאוד.riji כתב:זו הנטייה הראשונית, אבל בצפייה שנייה ואם שמים לב לפרטים דווקא ישראל מוצגת כמדינה מודרנית במעין שילוב של היסטורי וחדיש, אנשים עם סלולרי ברחוב, בנייני זכוכית ברקע של מבנים עתיקים, שד"ת מודרני וחדיש, מלון מפואר, לובי מפואר, חדרי ישיבות, בופה ארוחת בוקר יוקרתי, דורית מחזיקה מכשיר דמוי אייפון שמחזיק מידע על בארט, סרט של רובוטריקים יהודים, חברת תעופה רצינית ועצמאית ונופים מיוחדים המשלבים חדש וישן.gechts כתב:היה פרק חמוד, וכמובן ציני מאוד,Shayosef כתב:היה פרק חלש, בכלל הסדרה איבדה את זה ואני מעריץ מושבע שנים....
חבל רק שמציג את ישראל בצורה כל כך פרימיטיבית כתמיד.......
זה כי אנחנו תופסים את עצמנו ככה, אבל אם תשים לב הכל היה בקטע קליל בדיוק כמו שגם בארה"ב וגם במדינות אחרות שהמשפחה ביקרה בהם תמיד היו קטעים כאלה, בבריטניה הרביצו לו, באוסטרליה גם, בבריטניה גם הכניסו אותו לכלא וכן הלאה... זה קטע כזה, אצלנו זה היה בקטע של היהודים "רגישים" למאכלים שלהם, הקרב מגע זה לגמרי גאווה על החוזק של ישראל וכנ"ל גם הקטע עם להחזיק את הרובה מאוגנדה, האמריקאים עדיין בצילם של סרטים כמו אקסודוס, מינכן ואנטבה המציגים ישראלי שנלחם בשביל עצמו ועושה את זה בסטייל והסטריאוטיפים האלה מכוונים בדיוק לשם, לדעתי צריך לצפות בסדרה הזו עם הרבה הומור עצמי, חוש ביקורת מפותח וקצת הבנה של תפיסת העולם האמריקאית שדרך אגב יוצרי הסדרה מאוד מבקרים.gechts כתב:צודק אבל במקביל, כל הקטע עם החיילים שתפסו את הומר בשדה תעופה, והקרב מגע, והחיילים בקוטל, מציגים אותנו כמדינה שבה האלימות היא בראש סדר העדיפויות בצורה מוקצנת מאוד.riji כתב:זו הנטייה הראשונית, אבל בצפייה שנייה ואם שמים לב לפרטים דווקא ישראל מוצגת כמדינה מודרנית במעין שילוב של היסטורי וחדיש, אנשים עם סלולרי ברחוב, בנייני זכוכית ברקע של מבנים עתיקים, שד"ת מודרני וחדיש, מלון מפואר, לובי מפואר, חדרי ישיבות, בופה ארוחת בוקר יוקרתי, דורית מחזיקה מכשיר דמוי אייפון שמחזיק מידע על בארט, סרט של רובוטריקים יהודים, חברת תעופה רצינית ועצמאית ונופים מיוחדים המשלבים חדש וישן.gechts כתב:היה פרק חמוד, וכמובן ציני מאוד,Shayosef כתב:היה פרק חלש, בכלל הסדרה איבדה את זה ואני מעריץ מושבע שנים....
חבל רק שמציג את ישראל בצורה כל כך פרימיטיבית כתמיד..........
בשורה הסופית סרטים כמו הזוהן ופרקים כמו זה של משפחת סימפסון עד כמה שנחשוב שצוחקים עלינו עושים לנו שירות מצויין וככל שנפסיק להעלב מכל פעם שמציגים אותנו כמדבר (אחוז גדול מהשטח שלנו הוא כזה) ייטב לנו, בסופו של דבר כל בר דעת יודע שאנחנו מעצמה טכנולוגית ואם מישהו עוד תמים שחושבים שבישראל רוכבים על גמלים לעבודה הוא תקוע בעשור הלא נכון ושכח כמה דברים שקרו פה בעשרים השנים האחרונות כל ילד כבר יודע שזה לא ככה.
מישהו קלט את השלט שהופיע לזמן קצר בשדה התעופה?
Welcome To Israel
Your American Tax Dollars At Work
מצטרף לביקורת ההולכת וגוברת בארה"ב לגבי גודל הסיוע האמריקאי לישראל, במיוחד כשהמצב הכלכלי שם עדין לא מזהיר...
Welcome To Israel
מצטרף לביקורת ההולכת וגוברת בארה"ב לגבי גודל הסיוע האמריקאי לישראל, במיוחד כשהמצב הכלכלי שם עדין לא מזהיר...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3868877,00.htmlקרמריקה כתב:מישהו קלט את השלט שהופיע לזמן קצר בשדה התעופה?
Welcome To Israel
מצטרף לביקורת ההולכת וגוברת בארה"ב לגבי גודל הסיוע האמריקאי לישראל, במיוחד כשהמצב הכלכלי שם עדין לא מזהיר......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים