מישהו כבר שאל אבל לא קיבל תשובה, אולי כי לא הייתה בזמן השאלה,
אז...
זמני הגעה צפויים? כי לא ראיתי אפילו פרסומות מקדימות. ומחירים? השפעה על המחירים של הדגמים הקיימים? יש לי טעם לחכות ל42" או שזה יעלה הרבה יותר מה42" הנוכחי? ועם המזל שלי פה גם לא יוריד את המחיר של ה42" שאני כרגע רוצה.
הסתכלתי עכשיו בכמה אתרים בארה"ב... 5704D, עם 120HZ ועוד כמה דברים נחמדים... סביבות ה1000 דולר, אבל זה לא LED. נראה לי שסתם התבלבלו לי הדגמים.
יש לי שאלה אליכם כבעלים של טלויזיה פיליפס?
אין ספק שטלויזיה פיליפס היא מעולה.אבל ,אין לכם חשש מאיכות נותני השרות.
ישנן שתי נותני אחריות:אחת אלקטרה והשניה רטפון ,שלפי משאני קורא באתר הן לא משהוא
אם נדבר בלשון המעטה.
חברת אלקטרה שהיא נותנת "השרות הרשמי" של טלויזיות פיליפס פשוט מזלזלת בקהל הלקוחות
והמתענינים בטלויזיות פיליפס.כבר חודשים שאין לה אתר באינטרנט ,וגם אין למי לפנות לקבלת אינפורמציה
לגבי דגם זה או אחר.אתם לא חוששים שברגע שתהיה לכם תקלה ,לא תקבלו את השרות הראוי.
מה דעתכם בעניין.?
טוב, האמת שעד לא העלית כמה נקודות, לא חשבתי על זה.
אומנם אני בעלים של מסך פיליפס רק שבוע וקצת, אבל אני מקווה שאני לא אצטרך לחשוב על הנושא הזה עוד הרבה הרבה זמן.
אלקטרה באמת לא מחזיקה אתר נורמלי, ואני מצטער על כך. מבחינת השירות, אני יכול רק להעיד על שירות לקוחות כללי למסכים ולא לגבי תיקונים ואחריות. בחודשיים האחרונים באמת הצקתי להם עם שאלות באתר, ולא קרה המקרה שלקח להם יותר מ24 שעות לחזור אליי, אפילו רק כדי להגיד שאין להם עדיין מידע נוסף. היו אדיבים, ענו על השאלות ואפילו רשמו את הפרטים שלי למקרה שהם יקבלו מידע חדש.
אני רוצה להאמין שהמכשיר עצמו איכותי מספיק, (אנחנו לא אנשים שמאמינים באמונות תפלות ונאחס) ואני לא אצטרך לדאוג בשנה שנתיים הקרובות.
היה בטוח שאם תקרה התקלה, ואם אתקל בבעיות עם השירות, תשמע על זה גם פה.
המסך הקודם שלי היה טושיבה, 7 שנות אחריות של ניופאן (איתם היה לי נסיון רע במחלקת מחשבים ניידים), ושוב... בשנתיים שימוש לא הייתה תקלה, לכן לא יכולתי לבדוק ולהעיד על טיב השירות.
אני יש לי פיליפס עם אחריות של אלקטרה, לפני כשנה הייתה לי בעיה עם המסך, כאשר מידי פעם פתאום לא הייתה תמונה (מסך שחור עם קול שידור), הם לקחו את זה פעם אחת לתיקון ואמרו שתיקנו את הבעיה, אבל הבעיה נשארה וכאשר הם לקחו את הטלוויזיה בפעם השנייה הם אמרו שצריך להחליף את המסך או משהו והם החליפו וסידרו את זה בלי הרבה בעיות.
קצב רענון עוצמתי 400 הרץ(בערך פי 4 מטלויזיה רגילה) יאפשר לטלויזיה להציג את התמונות במהירות, ביותר בצלילות מושלמת ובתחושת עומק תמונה מציאותי.
ומעלים לחלוטין את תופעות המריחות והטשטושים של תמונות הנעות במהירות.