כיצד ניתן לקבוע איזה גודל דיסק מותקן ב-MAXHD ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אפשר לעשות שיערוך לפי מס' האחוזים התפוסים בדיסק הקשיח במסך הדיאגנוסטיקה.
עבור הדיסק של 320GB שבו יש לך 250GB למשתמש (והשאר של ה- MaxMovies) כל 40 דקות בערך של HD תופסות אחוז אחד (לפי חישוב שערוץ HD משודר בקצב של 8.5Mbps בממוצע):
[left]8.5Mbps / 8 (bps) * 60 (seconds) * 40 (minutes) = 2.5GB[/left]
שזה בדיוק אחוז אחד מה- 250GB שיש למשתמש בדיסק של 320GB.
כלומר, מספיק לשים את ה- buffer על 90 דקות בערוץ HD. להשאיר אותו שם ל- 90 דקות לפחות כדי שיתמלא. לבדוק בדיאנוסטיקה כמה אחוזים תפוסים בדיסק הקשיח. להעביר ערוץ, ולבדוק אם ירדו 2 אחוזים - אם כן, זה 320GB. אם פחות, לבדוק שוב ליתר ביטחון אבל זה כבר יכול להיות 500GB.
עבור הדיסק של 320GB שבו יש לך 250GB למשתמש (והשאר של ה- MaxMovies) כל 40 דקות בערך של HD תופסות אחוז אחד (לפי חישוב שערוץ HD משודר בקצב של 8.5Mbps בממוצע):
[left]8.5Mbps / 8 (bps) * 60 (seconds) * 40 (minutes) = 2.5GB[/left]
שזה בדיוק אחוז אחד מה- 250GB שיש למשתמש בדיסק של 320GB.
כלומר, מספיק לשים את ה- buffer על 90 דקות בערוץ HD. להשאיר אותו שם ל- 90 דקות לפחות כדי שיתמלא. לבדוק בדיאנוסטיקה כמה אחוזים תפוסים בדיסק הקשיח. להעביר ערוץ, ולבדוק אם ירדו 2 אחוזים - אם כן, זה 320GB. אם פחות, לבדוק שוב ליתר ביטחון אבל זה כבר יכול להיות 500GB.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה לא יכול להיות 500 אין 500 מה לא ברור פה? לא קיים 500
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- smallville4r
- חבר ותיק

כמו שאמרו לך כבר תאמין מה שתאמין. לנציגי שירות וטכנאים שלא מבינים ולא יודעים כלום מהחיים שלהם או לחברי פורום אמינים שטוענים שיש ושהם גם מחזיקים באחד כזה.YardenBenlulu כתב:זה לא יכול להיות 500 אין 500 מה לא ברור פה? לא קיים 500...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
יש בהחלט חצי טרה ובעתיד גם טרה.
עד כמה שאני יודע אין שום אינדיקציה חיצונית איזה סוג מקבלים
אני באותה דילמה כי אני רוצה לקחת עוד MAX HD (שני במספר) ומוכן רק כזה עם 500GB. הבעיה שאין לי דרך לדעת שזה שאני מקבל הוא באמת כזה...
אני באותה דילמה כי אני רוצה לקחת עוד MAX HD (שני במספר) ומוכן רק כזה עם 500GB. הבעיה שאין לי דרך לדעת שזה שאני מקבל הוא באמת כזה...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
סתם ניחוש- זה לא כתוב על המדבקה למטה?
- smallville4r
- חבר ותיק

אני דווקא זוכר תמונה מימי הניסוי של ה- MaxHD ששם עבור כל תוכנית היה רשום כמה אחוזים היא תופסת מה- HDD. אז אפשר היה לעשות חשבון פשוט יותר, אבל בגרסת ההפצה לקהל הרחב (100) והלאה הפיצ'ר הזה כבר לא היה קיים. כנראה זה שימש את צוות הפיתוח שלהם לבדוק שהכל תקין או משהו כזה.איינשטיין כתב:וואו, feature כזה פשוט דורש בדיקה בת שעה וחצי בקירוב![]()
תודה, כשהילדים לא יפריעו אבדוק ואדווח...
אני מניח שהם נותנים מה שיש להם במלאי. כך שאם נותרו להם עוד ממירים עם 320GB יש סיכוי שתקבל אחד כזה. אם נגמר לגמרי מלאי ה- 320GB, אז אני מניח שהם מביאים מעתה רק עם 500GB. הבעיה היא שאי אפשר לדעת את מצב המלאי שלהם (כי הם לא משתפים מידע שכזה). היה נדמה לי סיפור דומה בעבר עם ה- Max הרגיל כשהוא עבר מ- 80GB ל- 160GB, לא ?oferlaor כתב:יש בהחלט חצי טרה ובעתיד גם טרה.
אני באותה דילמה כי אני רוצה לקחת עוד MAX HD (שני במספר) ומוכן רק כזה עם 500GB. הבעיה שאין לי דרך לדעת שזה שאני מקבל הוא באמת כזה......
לא, דווקא זה לא כתוב על המדבקה (וחבל).yes-man כתב:סתם ניחוש- זה לא כתוב על המדבקה למטה?...
יש שנת ייצור, יצרן, דגם וטלפון של יורוקום (היבואן).
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אחרי הקלטה של 90 דקות של ה-Buffer בערוץ 501 התעדכן אחוז הדיסק בשימוש אצלי מ-36% ל-37%.
שמתי לב שהדיסק שלי מתמלא לאט יותר בהשוואה לממיר הקודם שהיה לי, ואני די מאמין שהשימוש שלי הוא פחות או יותר זהה.
זה מריח לי כמו ה-500GB, אז כנראה שהרווחתי מהחלפת הממיר שביצע הטכנאי (הוא טען שהבעיות שיש לי הן בגלל הממיר וחובה להחליפו - את הממיר החליפו אבל כל הבעיות נשארו)...
שמתי לב שהדיסק שלי מתמלא לאט יותר בהשוואה לממיר הקודם שהיה לי, ואני די מאמין שהשימוש שלי הוא פחות או יותר זהה.
זה מריח לי כמו ה-500GB, אז כנראה שהרווחתי מהחלפת הממיר שביצע הטכנאי (הוא טען שהבעיות שיש לי הן בגלל הממיר וחובה להחליפו - את הממיר החליפו אבל כל הבעיות נשארו)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

אתם ממש משגעים אותי טכנאי מוסמך ביס מתקין כול יום ממיר וגם מחלקת הנדסה ביס החזירו לי מייל ובו כתוב:
"כיום השיווק מתבצע בדגמי 320GB בלבד. יכול להיות כי בעתיד תשיק יס מפענח עם יכולות HD והקלטה שיהיה יותר גדול בשטח הדיסק, כיום זה לא קיים."
"כיום השיווק מתבצע בדגמי 320GB בלבד. יכול להיות כי בעתיד תשיק יס מפענח עם יכולות HD והקלטה שיהיה יותר גדול בשטח הדיסק, כיום זה לא קיים."
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- smallville4r
- חבר ותיק

אז תמשיך להאמין למה שאתה מאמין ואנחנו נמשיך להאמין למה שאנחנו מאמינים.YardenBenlulu כתב:אתם ממש משגעים אותי טכנאי מוסמך ביס מתקין כול יום ממיר וגם מחלקת הנדסה ביס החזירו לי מייל ובו כתוב:
"כיום השיווק מתבצע בדגמי 320GB בלבד. יכול להיות כי בעתיד תשיק יס מפענח עם יכולות HD והקלטה שיהיה יותר גדול בשטח הדיסק, כיום זה לא קיים."...
שוב, מספר חברים כאן בפורום ציינו כי יש להם את הממיר עם דיסק 500GB ואני מעדיף להאמין להם.
הטכנאים יכולים ללכת לחפש חברים - חוץ מהעבודה לה הם נדרשים אין להם שום מושג (ולפעמים גם את העבודה לה הם נדרשים הם לא יודעים לעשות כמו שצריך), ותגובה יחצ"נית של דוברות חברה לא אומרת שום דבר.
יס לא מוכנים לתת לי עוד מקס HD. יש לי אחד, והם פשוט לא מוכנים לתת לי עוד אחד. בדקת אם אפשר לקבל מהם?oferlaor כתב:יש בהחלט חצי טרה ובעתיד גם טרה.
אני באותה דילמה כי אני רוצה לקחת עוד MAX HD (שני במספר) ומוכן רק כזה עם 500GB. הבעיה שאין לי דרך לדעת שזה שאני מקבל הוא באמת כזה......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מה ז"א לא מוכנים לתת?
תמורת תשלום מה הסיבה שלא יסכימו?
יש פה אנשים שיש להם מספר MAXHD בבית.
תמורת תשלום מה הסיבה שלא יסכימו?
יש פה אנשים שיש להם מספר MAXHD בבית.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הטכנאי (השני) שהיה אצלי, רק התכופף לעבר הממיר ואמר בנחרצות שיש לי ממיר עם 500GB.
שאלתי אותו איך הוא יכול לומר?
הוא לא היה מוכן להגיד לי כי פחד שאני אשתף אחרים.
אני מנסה לנחש, האם יש פה מישהו עם HDD 320GB?
אם כן, דרך פתחי האוורור ניתן לראות את צבע כבל ה-SATA של ה-HDD.
אצלי זה אכן כבל SATA ובצבע אדום, איך זה אצלכם?
זו סתם השערה שלי לגבי האזור שאליו הסתכל הטכנאי.
אנחנו יכולים גם לצלם ממירים מכל הכיוונים ברזולוציה גבוהה ולהשוות בין סימנים אחרים ששונים בין הממירים.
שאלתי אותו איך הוא יכול לומר?
הוא לא היה מוכן להגיד לי כי פחד שאני אשתף אחרים.
אני מנסה לנחש, האם יש פה מישהו עם HDD 320GB?
אם כן, דרך פתחי האוורור ניתן לראות את צבע כבל ה-SATA של ה-HDD.
אצלי זה אכן כבל SATA ובצבע אדום, איך זה אצלכם?
זו סתם השערה שלי לגבי האזור שאליו הסתכל הטכנאי.
אנחנו יכולים גם לצלם ממירים מכל הכיוונים ברזולוציה גבוהה ולהשוות בין סימנים אחרים ששונים בין הממירים.
עופר כל מי שמקבל ממיר חדש או ממיר מחודש לאחר תיקון מקבל עם חצי טרה.oferlaor כתב:יש בהחלט חצי טרה ובעתיד גם טרה.
- smallville4r
- חבר ותיק

נראה לי שכל כבל SATA הוא אדום (גם של ה- HDD במחשב שלי הכבלים אדומים). אני יודע בודאות שיש לי 320GB (הייתי מהראשונים להזמין ולא החלפתי את הממיר מעולם) ואצלי באופן קבוע כשאני מנקה את ה- buffer מערוץ HD כלשהו (90 דקות) זה מוריד לי 2 אחוזים מהתפוסה של ה- HDD שזה בדיוק מתאים ל- 320GB. אם יורד לכם באופן קבוע רק אחוז אז זה כנראה באמת 500GB. אני יודע שזה פיתרון work around אבל נכון לכרגע זו האינדיקציה האמינה היחידה...
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

נו באמת 99% מיצור כבלי ה SATA הם אדומים על פי זה קובעים נו תעשו לי טובה.. עד שאני לא יראה HDD של 500GB בתוך MAX זה לא יהיה הגיוני מה אתם עושים לי חשבון מי שקנה את הממיר שיפתח אותו ויראה מה הגודל, הייתי פותח את שלי אבל אני לא קניתי ולכן אסור לי שלי מושאל
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
שלי בפיקדון. אבל זה כבר די וודאי שהדיסק גדול יותר ממה שהיה לי בהתחלה. אני פשוט מקליט ומקליט (HD) ואחוזי התפוסה עולים לאט יותר ממה שהיה לי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!