אני לא מבין איך החברה מוכרת לנו מכשיר ומבטיחה feature מסויים ואז לאחר 3 שנים מחליטה להרוג את ה feature בעדכון תוכנה.
לא שאני משתמש בזה כרגע אבל עדיין, מרתיח
רציתי לשער שמדובר בגלל בעיית האבטחה, ואז קראתי בבלוג של PS3 מארה"ב - שאכן כך. http://blog.us.playstation.com/
הם כותבים - אתה יכול להשאיר את הגירסא הישנה - אבל אז יש סיכוי טוב שמשחקים לא יעבדו לך.
מה שבטוח - מהלכים כאלה - עלולים לייצר מוטביציה אצל הפורצים.
Itay_Pollak כתב:רציתי לשער שמדובר בגלל בעיית האבטחה, ואז קראתי בבלוג של PS3 מארה"ב - שאכן כך. http://blog.us.playstation.com/
הם כותבים - אתה יכול להשאיר את הגירסא הישנה - אבל אז יש סיכוי טוב שמשחקים לא יעבדו לך.
מה שבטוח - מהלכים כאלה - עלולים לייצר מוטביציה אצל הפורצים.
...
המהלך הזה נועד כדי לרסן את הפורצים,כי כל מערכת האבטחה של PS3 נפרצה בגלל הOther OS
גם אני חושב שזה חצוף להסיר פונקציה שהייתה קימת במכשיר כשהוא נרכש ואני די בטוח שזה לא היה עומד במבחן בבית המשפט - אבל אני בספק אם משיהו יקח את זה לשם, בטח ובטח לא בישראל (סוני לא ממש יודעת שאנחנו קיימים).
הPS3 מוכר יותר יחידות לחודש בעולם, חודשים מסוימים גם בארה"ב.
לגבי הפיצ'ר - אמנם מרגיז כעיקרון - אבל תכלס הוא די חסר שימוש ומיותר.
רק אלו שמחכים לפריצה חושבים עליו.
לא שאני מבין למה , PS3 בלי השירותי רשת , חנות , עידכונים , TROPHIES וכו יהיה די מעפן.
תפס תאוצה ואפילו תאוצה יפה, אף פעם לא עבר את ה XBOX (לפחות לא בסה"כ הכללי השנתי). אבל גם אחרי הידיעה הנוכחית אני לא חושב שהמכירות ישופעו, יש מעט מאוד אנשים שמעניין אותם באמת הלינוקס.
לא. ה XBOX הוביל בגלל שהיה להם קונסולה ב 200 דולר זמן ארוך בעוד ל PS3 היה מחיר של 400 דולר עד שיחרור ה SLIM. הקפיצה במכירות באה בעקבות הורדת המחיר ב SLIM ל 300 דוךר ובגלל שיחרור משחקים בלעדיים חזקים כגון UNCHARTED 2, GOW 3 וכו.
שי - שוק הפרוצים בין מכשירי XBOX בעולם נע בין 5 ל10%.
הובר - שנה ראשונה הXBOX מכר כ7-8 מליון.
היום ההפרש בין הקונסולות הוא בערך 5.5 מליון (לפי http://www.vgchartz.com/)
אם תעבור על מכירות חודשיות תראה שכל חודש - חוץ מבארה"ב ברוב הזמן - הPS3 פשוט מוכר יותר כבר , בעיקר מאז הסלים ב300 דולר.
liviur - לא אמרתי שהוא לא מצמצם, להיפך, אבל בסה"כ הכללי ובסה"כ השנתי ה XBOX עדיין מוביל. ניחוש שלי? בדור הנוכחי PS3 לא יוביל במכירות (תעשה חשבון ותראה כמה זמן יקח לו לצמצם לחלוטין את הפער בקצב הנוכחי).
זה מה שנקרא TO LITTLE TO LATE מבחינת סוני לדעתי האישית.
אני גם לא מבין על מה הבלאגן הגדול , כל פעם שמישהו פורץ בעזרת פירצת אבטחה בדפדפן את הווינדוס מייקרוסופט מוציאים עדכון אבטחה ואף אחד לא פוצה פה , מה עכשיו כולם עושים חגיגה? מה הם אמורים לשבת בשקט ולראות את המכשיר שלהם נפרץ?
תאר לך שמחר מיקרוסופט יגידו לך "אין יותר מועדפים בדפדפן - זה גורם לפירצת אבטחה". ההבדל הוא שסוני מכרו מוצר עם X תכונות. שרכשת את המוצר אמרו לך בפירוש שתוכל להתשמש בתכונה מסויימת. שנתיים וחצי (בערך) אחרי אומרים לך שמקצצים בתכונות של המכשיר שרכשת. מבין את ההבדל?
Huber כתב:תאר לך שמחר מיקרוסופט יגידו לך "אין יותר מועדפים בדפדפן - זה גורם לפירצת אבטחה". ההבדל הוא שסוני מכרו מוצר עם X תכונות. שרכשת את המוצר אמרו לך בפירוש שתוכל להתשמש בתכונה מסויימת. שנתיים וחצי (בערך) אחרי אומרים לך שמקצצים בתכונות של המכשיר שרכשת. מבין את ההבדל?
...
האמת שזה לא בדיוק אותו המצב , כי אם מייקרוסופט היו אומרים את זה אז פשוט הייתי עובר לכרום או משהו בסגנון....