למישהו יש נסיון עם AKG K518 ?
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני מחפש אוזניות (התעניינתי באלחוטי של פיליפס אבל ירדתי מזה)
יש לי זיכוי בבאג ששם AKG K518 נמכרות.
קראתי ביקורות ברשת, מהללים את האוזניות האלה מבחינת סאונד, אבל טוענים שהם לא נוחות בצורה בילתי נסבלת.
הייתי רוצה לשמוע ממישהו מהאתר מה דעתו עליהם?
לדעתי עניין של נוחות באוזניות זה משהו שהוא חשוב ביותר, בגלל שאני כבול לבאג, אין לי יכולת לבחור משהו אחר חוץ מהמבחר שלהם.
האפשרויות הנוספות הם:
AKG K430
JBL reference 430
אשמח לשמוע את דעתכם.
יש לי זיכוי בבאג ששם AKG K518 נמכרות.
קראתי ביקורות ברשת, מהללים את האוזניות האלה מבחינת סאונד, אבל טוענים שהם לא נוחות בצורה בילתי נסבלת.
הייתי רוצה לשמוע ממישהו מהאתר מה דעתו עליהם?
לדעתי עניין של נוחות באוזניות זה משהו שהוא חשוב ביותר, בגלל שאני כבול לבאג, אין לי יכולת לבחור משהו אחר חוץ מהמבחר שלהם.
האפשרויות הנוספות הם:
AKG K430
JBL reference 430
אשמח לשמוע את דעתכם.
ה-518 הן כמו ה-81DJ. נשמעות לא רע בכלל, אפילו אפשר לשים בפנים קצת בלו-טאק וזה משנה לגמרי את הצליל שלהן (משפר משמעותית את האיזון של הצליל שבהתחלה הוא בומי משהו), מבחינת הנוחות הן לוחצות חזק, בהתחלה זה פשוט בלתי נסבל. עם הזמן הן קצת מתרככות וזה נהייה נוח יותר, עדיין אל תצפה שזה לא ילחץ כלל.
זה החומר הכחול כמו פלסטלינה. תחפש בגוגל ואני בטוח שתזהה.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

קניתי את האוזניות...
לצערי לא היה אותם בשחור - קניתי בלבן.
בחיים שלי לא היה לי אוזניות ברמה כל כך גבוהה.
ואם אתה אומר שאפשר לשפר את זה עם הדבק אני ינסה.
עניין הנוחות עדיין קשה להגיד, הם לא לחצות לי, אבל לא יצא לי להאזין להם הרבה.
דבר אחד שמאוד עצבן אותי זה שהכבל באורך מטר, בקושי.
למה הם לא נותנים כבל מאריך? זה בסיסי!!!!!!
לפחות הם סיפקו את את החיבור מבננה קטנה לגדולה.
לצערי לא היה אותם בשחור - קניתי בלבן.
בחיים שלי לא היה לי אוזניות ברמה כל כך גבוהה.
ואם אתה אומר שאפשר לשפר את זה עם הדבק אני ינסה.
עניין הנוחות עדיין קשה להגיד, הם לא לחצות לי, אבל לא יצא לי להאזין להם הרבה.
דבר אחד שמאוד עצבן אותי זה שהכבל באורך מטר, בקושי.
למה הם לא נותנים כבל מאריך? זה בסיסי!!!!!!
לפחות הם סיפקו את את החיבור מבננה קטנה לגדולה.
אחלה, תתחדש.
מה שיפה במוד הזה עם הבלו-טאק הוא שהוא הפיך לחלוטין. אם תצטרך עזרה איתו תרגיש חופשי לשאול (פירוק האוזניות, הרכבה שלהן, וכו').
מה שיפה במוד הזה עם הבלו-טאק הוא שהוא הפיך לחלוטין. אם תצטרך עזרה איתו תרגיש חופשי לשאול (פירוק האוזניות, הרכבה שלהן, וכו').
אם תרצה עזרה בעבודה עצמה, אתה מוזמן לקפוץ, אבל מדובר על משהו לא קשה שתוכל לעשות גם בעצמך.
חיפשתי את התמונות הישנות ולצערי דווקא הכי חשובה הלכה לאיבוד:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236875.0
בכל אופן, בכדי לעשות את זה צריך:
1. להוריד את הפאדים. הם פשוט נשלפים קדימה עם היד (אני מניח שגם היום יש את החתיכת ספוג שנמצאת מתחת לפאד, זה מוריד קצת את הטרבל, אז תנסה עם ובלי הספוג ותראה מה אתה מעדיף.
2. לפתוח את שלושת הברגים, למשוך כלפי חוץ את הפלסטיק שאותו הן מחזיקות (הדרייבר מחובר לחלק האחורי של הפלסטיק הזה).
3. לוקחים חתיכת blu-tak (יש בחנויות לציוד משרדי ושות'), משחקים איתה קצת עד שהיא דביקה יותר, ומורחים שכבה דקה ואחידה על כל החלק הפנימי של הפלסטיק (לא זה שעליו הדרייבר, אלא החלק שאליו הברגים מתברגים).
4. מחזירים הכל למקום וסיימת.
חיפשתי את התמונות הישנות ולצערי דווקא הכי חשובה הלכה לאיבוד:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236875.0
בכל אופן, בכדי לעשות את זה צריך:
1. להוריד את הפאדים. הם פשוט נשלפים קדימה עם היד (אני מניח שגם היום יש את החתיכת ספוג שנמצאת מתחת לפאד, זה מוריד קצת את הטרבל, אז תנסה עם ובלי הספוג ותראה מה אתה מעדיף.
2. לפתוח את שלושת הברגים, למשוך כלפי חוץ את הפלסטיק שאותו הן מחזיקות (הדרייבר מחובר לחלק האחורי של הפלסטיק הזה).
3. לוקחים חתיכת blu-tak (יש בחנויות לציוד משרדי ושות'), משחקים איתה קצת עד שהיא דביקה יותר, ומורחים שכבה דקה ואחידה על כל החלק הפנימי של הפלסטיק (לא זה שעליו הדרייבר, אלא החלק שאליו הברגים מתברגים).
4. מחזירים הכל למקום וסיימת.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

יש סיכוי שאני יסתדר לבד (מקסימום נדבר במסנג'ר?).
קודם כל אני צריך ללכת לחנות וזה לא יהיה בזמן הפסח (בגלל עומס האנשים)
ההסבר שלך ברור לחלוטין - עדיין לא הצלחתי להכנס לאתר של HWZONE כדי לראות את התמונות
קודם כל אני צריך ללכת לחנות וזה לא יהיה בזמן הפסח (בגלל עומס האנשים)
ההסבר שלך ברור לחלוטין - עדיין לא הצלחתי להכנס לאתר של HWZONE כדי לראות את התמונות
א. האתר לא עולה, אבל זה לא משנה, כי דווקא התמונה הרלוונטית לא זמינה (imageshack).
ב. אין מסנג'ר, אבל אתה מוזמן להיוועץ בי בפרטי/סקייפ
ב. אין מסנג'ר, אבל אתה מוזמן להיוועץ בי בפרטי/סקייפ
בלו טאק זה החומר הכחול הדביק שהמורה לאנגלית הישתמשה בו כדי להדביק את האותיות ABC על הלוח. זה דביק שכזה ומזכיר מעט פלסטלינה.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **