אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלוםriji כתב:לא מבין את עניין ההשתעבדות (כנראה בהשפעת פסחNEW_WAVE כתב:הדברים החידים ששווים הקלטה הם ערוצי הבורדקאסט ,כי אין שידור חוזר.
כל ערוצי הכבלים לווין חוזרים על עצמם ,הרי לא ישדרו את הענק הירוק פעם אחת,אלא לסרוגין פעמיים \שלוש
בחודש וכך גם בכל ערוצי הלווין כבלים ,כל הנשיונל ג'אוגרפיק חוזר על עצמו ,להקליט גם אני יכול ,השאלה
אם שווה להשתעבד לזה ולשבת 20 שעות על הממיר בשביל סיפוק עצמי ,היתרון של הVOD שאני לא משתעבד ,יש
מספיק תוכן לראות מבלי שאני משתעבד ....), בסה"כ ציינתי שזה אחלה שאפשר להקליט סדרות ויש מספיק מה להקליט. אני רוצה לשבת עם האשה בערב בשעה הנוחה לנו, למזוג כוס יין ולצפות בכיף בפרק כשאני שולט מתי הוא מתחיל, אני יכול לעצור אותו בכל שלב וגם לחזור אחורה זה היתרון של הממיר המקליט מבחינתי ולא יעזור לי שמשדרים משהו עשרים פעם וכמו שציינתי רבים מהתכנים שבהם אנו צופים אין ב- VOD לא ב- YES ולא בהוט כי זה שירות משלים לא מחליף.
...
כמו למשל ספריית HBO למשל הסופראנוס או D -BOX אבודים ,עקרות בית,סקראבס,מד מן וכל זה ב HD
גם כל תוכניות העבר של ערוץ 1,חינוכית ,קשת,רשת ועוד מבחר גדול מאד .....
כלומר אני לא צריך לשבת ולעקוב מה כן ,מה לא ,למה ,איך,כמה זמן ,זה ספרייה ענקית שאני בוחר ואת ההקלטות
מכל הערוצים עשו בשבילי .
הדבר שראויי לציון ב YES שיש מישהו בדרגים הגבוהים שמקשיב לצרכנים ולא מחכה לאיזה מרד צרכני .