שאלה ללקוחות הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

riji כתב:
NEW_WAVE כתב:הדברים החידים ששווים הקלטה הם ערוצי הבורדקאסט ,כי אין שידור חוזר.

כל ערוצי הכבלים לווין חוזרים על עצמם ,הרי לא ישדרו את הענק הירוק פעם אחת,אלא לסרוגין פעמיים \שלוש

בחודש וכך גם בכל ערוצי הלווין כבלים ,כל הנשיונל ג'אוגרפיק חוזר על עצמו ,להקליט גם אני יכול ,השאלה

אם שווה להשתעבד לזה ולשבת 20 שעות על הממיר בשביל סיפוק עצמי ,היתרון של הVOD שאני לא משתעבד ,יש

מספיק תוכן לראות מבלי שאני משתעבד .
...
לא מבין את עניין ההשתעבדות (כנראה בהשפעת פסח :D ), בסה"כ ציינתי שזה אחלה שאפשר להקליט סדרות ויש מספיק מה להקליט. אני רוצה לשבת עם האשה בערב בשעה הנוחה לנו, למזוג כוס יין ולצפות בכיף בפרק כשאני שולט מתי הוא מתחיל, אני יכול לעצור אותו בכל שלב וגם לחזור אחורה זה היתרון של הממיר המקליט מבחינתי ולא יעזור לי שמשדרים משהו עשרים פעם וכמו שציינתי רבים מהתכנים שבהם אנו צופים אין ב- VOD לא ב- YES ולא בהוט כי זה שירות משלים לא מחליף.
...
אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום

כמו למשל ספריית HBO למשל הסופראנוס או D -BOX אבודים ,עקרות בית,סקראבס,מד מן וכל זה ב HD

גם כל תוכניות העבר של ערוץ 1,חינוכית ,קשת,רשת ועוד מבחר גדול מאד .....

כלומר אני לא צריך לשבת ולעקוב מה כן ,מה לא ,למה ,איך,כמה זמן ,זה ספרייה ענקית שאני בוחר ואת ההקלטות

מכל הערוצים עשו בשבילי .

הדבר שראויי לציון ב YES שיש מישהו בדרגים הגבוהים שמקשיב לצרכנים ולא מחכה לאיזה מרד צרכני .

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

NEW_WAVE כתב:אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום
...
אני חושב שהתכוונת להגיד רובם בתשלום, חלקם במסגרת דמי המנוי...
או ליתר דיוק, מקצתם במסגרת דמי המנוי

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

izucker כתב:
NEW_WAVE כתב:אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום
...
...
אתה טועה ומטעה ...

כל ההפקות בשפה העברית הם מצרך מבוקש ,ראה הבורר מעל מיליון צפיות בפרק אחד ששבר שיא

,האלופה ,עונת החתנות ,ערוץ הבידור הישראלי או VOD YOUNG הם חלק העיקרי בצפייה וגם סדרות

באנגלית שהם בחינם BBC או הציעו אותם בחינם לשבוע במסגרת דמי המנוי לא היו להיט .

אני אישית לא אתחבר להקלטה מרחוק ואין לי מג'יק ,אבל אני יכול להבין את הצורך של המכשיר כמו

שהסבירו בשרשור זה .

VOD ממולץ הסידרה של אייל שני ,תוכניות מערוצים ---->ערוץ 8 ---->סדרות ישראליות----->איפה האוכל

ממולצים הפרקים על העוף (פרק 5) ,החלב (פרק 2).

או סדרות ישראליות -------> לרקוד עם דמעות בעיניים , על סצנת הריקודים והמועדונים בתל-אביב

מאז הקמת המדינה ,פרק על שנות 50-60,פרק על שנות 70-80(תכנון ופתיחת הקולסאום ,פינגווין ,שירוקו)

ועל 90-00 (אפטר פרטי בירושלים , באומן 17 ).

הלינק עם גורי אלפי ,על תעשיית האינטרנט .

עונת החתנות(דנה מודן\רועי לוי), עספור(סדרה ישראלית ב HD) ,אחיות ליילה(מירי בוהדנה,הילה נחשון,אלינית לוי).

ערוץ הבידור הישראלי (20 סדרות שנות \דוקו כולל עונות קודמות) ,החינוכית 23 (תוכניות נוסטלגיה כמו שכונת חיים,,רגע עם דודלי,שריף גודמן ועוד הרבה) ,כולל השידור הטלווזיוני הראשון בישראל, הערוץ הראשון ,שלל תוכניות נוסטלגיה וילדים(קרוסלה,ראש כרוב ) .

ו ב , בבב ביפ ערוץ הצחוק .

חג שמח :D וכשר לכל בית ישראל.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 30/03/2010 12:51, נערך 5 פעמים בסך הכל.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #24 

חבר'ה ב-VOD יש המון תוכן מעניין ללא תשלום. מניסיון...

אין יום שלא יוצא לראות לאחד מבני המשפחה משהו ב-VOD.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #25 

dodi88 כתב:חבר'ה ב-VOD יש המון תוכן מעניין ללא תשלום. מניסיון...

אין יום שלא יוצא לראות לאחד מבני המשפחה משהו ב-VOD.
...
זה סתם לסובב את מה שנאמר כאן, בסה"כ צויין שזה שירות משלים ולא מחליף ושיש מספיק מה להקליט ב- HD שלא קיים בשירותי VOD למינהם ומכאן שממיר מקליט HD זה מכשיר מאוד שימושי למי שזה מתאים לצרכים שלו ולתכנים בהם הוא צופה.

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

NEW_WAVE כתב:
izucker כתב:
...
...
אתה טועה ומטעה ...
...
ידידי המלומד... אתה כתבת:
"אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום
כמו למשל ספריית HBO למשל הסופראנוס או D -BOX אבודים ,עקרות בית,סקראבס,מד מן וכל זה ב HD"

כמעט שום דבר שקשור ב HBO אינו ניתן בחינם!!!
אז אנא ממך... עזוב אותנו מרשימות מכולת!
יכול להיות ששילמת דמי מנוי והספקת לשכוח מזה...

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

izucker כתב:
NEW_WAVE כתב:
izucker כתב:
...
...
אתה טועה ומטעה ...
...
ידידי המלומד... אתה כתבת:
"אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום
כמו למשל ספריית HBO למשל הסופראנוס או D -BOX אבודים ,עקרות בית,סקראבס,מד מן וכל זה ב HD"

כמעט שום דבר שקשור ב HBO אינו ניתן בחינם!!!
אז אנא ממך... עזוב אותנו מרשימות מכולת!
יכול להיות ששילמת דמי מנוי והספקת לשכוח מזה...
...
רשימת מכולת !!! עם כל הכבוד ,מי אתה שתקבע מה נחוץ ומה לא נחוץ ,מה אני כצופה רוצה לראות.

כתבתי כבר ,גם ש HBO היה בחינם, זה לא היה מציאה גדולה בקרב המזמנים

וגם אני לא קפצתי על זה ,אני מעדיף תוכן בעברית (ראה רשימה לעיל) על פני סידרה משעממת\ הזוייה על משרד

פרסום בשנות ה 60 (מד מן) ,אני לא מזמין HBO בשביל הפוזה הניו יורקית ,זה לא מעניין אותי .

חוץ מזה אתה יכול לוותר על דמיי מנוי של VOD ולהיות מנוי אך ורק על ספריית HBO,

כלומר לשיקולך מה אתה מעדיף.

נ.ב הרבה פלצנים במדינה מתלוננים על התוכן בערוץ 2 ,בשעה שערוץ 8 נותן תוכנית תרבות יומית

עם אסף הראל ומירי חנוך ,אז תראו את זה או שתפסיקו להסתכסך עם עצמכם ותשלימו עם העבודה שגם אתם

עשויים מאותו חומר כמו כל הישראלים :wink: .

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

NEW_WAVE, תפסיק להתלהם, מדבריך נשמע שסדרות HBO ניתנות בחינם ועל כך העמדתי אותך על טעותך.
גם לגבי היחסים של תוכן בחינם מול תוכן בתשלום אני חולק עליך... הכל כנראה בעיני המתבונן.
לגבי המשך תגובתך, תרשה לי לא להתיחס.
חג שמח.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

izucker כתב:NEW_WAVE, תפסיק להתלהם, מדבריך נשמע שסדרות HBO ניתנות בחינם ועל כך העמדתי אותך על טעותך.
גם לגבי היחסים של תוכן בחינם מול תוכן בתשלום אני חולק עליך... הכל כנראה בעיני המתבונן.
חג שמח.
...

ממש לא !!! רק אתה הבנת את זה, כתבתי ואני מצטט: אז בהוט כל הסדרות \תוכניות בידור נמצאות ב VOD , רובם

במסגרת דמי המנוי ,חלקם בתשלום כמו למשל ספריית HBO למשל הסופראנוס או D -BOX אבודים,

מה קשה להבין בזה .

חג שמח לך ולכל בית ישראל.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 30/03/2010 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #30 

NEW_WAVE כתב:
izucker כתב:NEW_WAVE, תפסיק להתלהם, מדבריך נשמע שסדרות HBO ניתנות בחינם ועל כך העמדתי אותך על טעותך.
חג שמח.
...

ממש לא !!! רק אתה הבנת את זה, כתבתי ואני מצטט: חלקם בתשלום כמו ספריית HBO ו D-BOX ,מה קשה להבין בזה .

...
לא הוא לא היחיד שחשב זאת אבל הפסקתי להרגיש בנוח להגיב על השרשור אחרי ההתלהמות שהלכה פה ללא שום צידוק הגיוני.

חג שמח :D .

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

riji כתב:
NEW_WAVE כתב:
חג שמח.
...

ממש לא !!! רק אתה הבנת את זה, כתבתי ואני מצטט: חלקם בתשלום כמו ספריית HBO ו D-BOX ,מה קשה להבין בזה .

...
לא הוא לא היחיד שחשב זאת אבל הפסקתי להרגיש בנוח להגיב על השרשור אחרי ההתלהמות שהלכה פה ללא שום צידוק הגיוני.

חג שמח :D .
...
זכותך לומר מה שאתה רוצה ולתקן אותי ,לגיטמי ,אבל למה לזלזל בתוכן ישראלי !!!.

אולי מנקדות המבט שלי זה נראה ברור שספריית HBO או D-BOX

זה בתשלום נפרד מדמי המנוי החודשיים .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”