שאלה ללקוחות הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

למה אתם בהוט?
השירות *** ואני בטוח שאתם יודעים את זה.
התוכן לא מי יודע מה.
הנוחות פחותה. וזו החברה עם הכי הרבה לקוחות - למה? באמת אין לי מושג

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

1. השירות לא משהו, נכון. אבל עדיין לא כזה נוראי (בהשוואה ליס).
2. המחיר הרבה יותר טוב מאשר ביס.
3. התכנים (לדעתי) לא פחות טובים.
4. לא צריך לשלם 35 ש"ח לSport5HD.
5. VOD
6. מחיר, כבר אמרתי?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

אני מתעב את יס על מה שעשו לי לפני כמה שנים, את בזק מאותה סיבה - אני לא חובר אליהם בשום דרך.
נכון, יש להוט מגרעות, לא מעט, האם זהו הרע במיעוטו ? לא יודע.
בנוגע למחיר, כמה שקלים לכאן או לכאן לא משכנעים אותי, זו לא הסיבה למה אני איתם.
אני מקווה לעבור ללווין בקרוב, אבל זה מסע שכנועים בפני עצמו.
Vocare Ad Regnum

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

YardenBenlulu כתב:למה אתם בהוט?
השירות *** ואני בטוח שאתם יודעים את זה.
התוכן לא מי יודע מה.
הנוחות פחותה. וזו החברה עם הכי הרבה לקוחות - למה? באמת אין לי מושג
...
כי בהוט רואים מצויין בניגוד לMAXHD וזה חשוב בשידורי ספורט וסרטים וסתם לראות ערוץ 2 ,

כי התוכן בעברית הוא רב ומגוון באופן משמעותי מ YES, על הסידרה אבודים בHD שמעת !!!.

כי VOD פועל כבר 5 שנים כולל HD (תשאל את עצמך איפה אתה חיית בלי VOD מ 2005 ),

כי אפשר לגלוש עד 12 מגה במסגרת החבילה ,כי אין צורך בשירות כי הכל פועל כשורה ,לא זוכר

מישהו מהמשפחה שלי או השכן שלי שאי פעם התקשר להוט (טלוויזיה) ,חוץ מאשר התקשרו אליו לחדש חוזה .

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #5 

הסיבה? אין אחת כזאת שתישמע הגיונית
בסופו של דבר ב300 וקצת שקל שאני משלם אני מקבל טלפון אינטרנט ומס' ערוצים שימושיים (בעיקר הרוסית לסבתא והילדים לבני דודים)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

אפשר להפנות את אותה שאלה למנויי YES.
לכל חברה יתרונות וחסרונות. כל אחד והשיקולים שלו. חלק נשארים מתוך הרגל ( אני לדוגמא ).
לא מצאתי איזה שהוא benefit משמעותי שבגללו שווה לי להתעסק עם כל הביורוקרטיה של לעבור מחברה אחת לשניה.
ביום שתהיה חברה שלישית או לחילופין יתרון משמעותי בולט שבשבילו שווה לעבור, אעבור.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

אני ב - yes אבל לדעתי התוכן של הוט עולה בהרבה על התוכן של yes :

סדרות:
אבודים
האוס
מד מן
דמג'ס
המשרד
תרגיע (עונות חדשות)
פרינג'

ערוץ 8: אין ערוץ כזה ב - yes. ולא, יס דוקו זה לא באותה ליגה בכלל.

הפקות מקור: איכותיות באופן משמעותי לעומת yes.

ה - VOD - כרגע לפחות, עשיר בהרבה מזה של yes.

ערוץ ביפ: אין ב - yes.

אין ספק שמבחינת תוכן - הוט מנצחת.

אבל אני אשאר ב - yes, כי ל - yes max hd אין תחליף בהוט.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

מחיר. (נמצא בטריפל שלהם, משלם כיום על טלפון 2000 דקות חינם + תשתית אינטרנט עד 12 מ"ב + 3 ממירים: אחד מג'יק, אחד רגיל ואחד HD + לא מעט חבילות פתוחות + VOD מחיר שאני מאוד מרוצה ממנו - 313 ש"ח)

והתוכן לא עד כדי כך גרוע, זו הכללה שגויה.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #9 

אני בהסכם אלביט בהוט (מחיר שקיבלנו היה בדיוק חצי וכלל גם אינטרנט עם ספק 012).
במחיר כזה ...

portnoy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

בחינם לא אתחבר להוט!
נערך לאחרונה על ידי portnoy ב 29/03/2010 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

portnoy כתב:בחינם לא יתחבר להוט!
...
כותבים "אתחבר". לא "יתחבר".

YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #12 

אני יכול להגיד לכם שלא משנה כמה השירות של יס גרוע השירות של הוט בתחתית ולא צריך לתת לה בכלל להיות חברה בישראל - 20 דקות המתנה לנציג שירות? למה מה קרה מי מת ??! לבזק יש 6 מליון לקוחות ולא ממתינים 10 דקות אז למה מה קרה?

לדעתי החברה הזו בכלל לא טובה ורעה אפילו ואני התנסתי בה לפני חודשיים ואחרי חודש העפתי אותה לעזעזל !
הם רמאים וגם התוכן לא כל כך משהו בהשוואה ליס שגם הממשק שלה יותר נוח (MAX HD ) (MAX) ויש רמה לצפייה.
לגבי מחיר אני יכול להגיד לך תן לי את אותו דבר בהוט ב 100 שקל וביס ב 350 שקל אני יקח איכותי מאשר נוחות המחיר כי איכות זה מעל הכול. אני ישלם קצת ויתיחסו אליי כמו *** לא ממש לא.
בברכה,
ירדן בן לולו

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #13 

YardenBenlulu כתב:אני יכול להגיד לכם שלא משנה כמה השירות של יס גרוע השירות של הוט בתחתית ולא צריך לתת לה בכלל להיות חברה בישראל - 20 דקות המתנה לנציג שירות? למה מה קרה מי מת ??! לבזק יש 6 מליון לקוחות ולא ממתינים 10 דקות אז למה מה קרה?

לדעתי החברה הזו בכלל לא טובה ורעה אפילו ואני התנסתי בה לפני חודשיים ואחרי חודש העפתי אותה לעזעזל !
הם רמאים וגם התוכן לא כל כך משהו בהשוואה ליס שגם הממשק שלה יותר נוח (MAX HD ) (MAX) ויש רמה לצפייה.
לגבי מחיר אני יכול להגיד לך תן לי את אותו דבר בהוט ב 100 שקל וביס ב 350 שקל אני יקח איכותי מאשר נוחות המחיר כי איכות זה מעל הכול. אני ישלם קצת ויתיחסו אליי כמו *** לא ממש לא.
...
מה הסיפור עם שירות הלקוחות ? בוא נניח לרגע שהוא מתחת לכל ביקורת.
אבל מה, אתה גר שם ? כמה פעמים בשעה אתה מתקשר לשירות הלקוחות ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #14 

הוט יותר זולים.
החבילה שלהם (טריפל) יותר שלמה ומספקת.

השירות מאד אדיב, תמיד חזרו אלי.
התלונה היחידה שלי היא לגבי מקצועיות המוקד והמתקינים.

חשבתי לעבור ליס בגלל ה MaxHD, אבל חבילת הספורט שם יקרה באופן משמעותי, מה
גם שאת התוכן..... :wink:

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

YardenBenlulu כתב:אני יכול להגיד לכם שלא משנה כמה השירות של יס גרוע השירות של הוט בתחתית ולא צריך לתת לה בכלל להיות חברה בישראל - 20 דקות המתנה לנציג שירות? למה מה קרה מי מת ??! לבזק יש 6 מליון לקוחות ולא ממתינים 10 דקות אז למה מה קרה?

...

לגבי האיכות,איכות התמונה בSD בהוט היא מצויינת (תלוי בממיר) ,הסדרות ב HD +5.1 סראוונד והVOD HD הם

יתרון בולט,חוץ מזה מה יש להקליט ב HD ??? שום כלום.

ולמה אני אף פעם לא מחכה לשירות לקוחות ??? תענה לבד.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #16 

NEW_WAVE,
אתה יורה לעצמך ברגל.
אם אין מה להקליט ב-HD אז אין מה לראות ב-HD
לא צריך להיות חד צדדי, בכל חברה יש יתרונות וחסרונות.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #17 

NEW_WAVE כתב:
לגבי האיכות,איכות התמונה בSD בהוט היא מצויינת (תלוי בממיר) ,הסדרות ב HD +5.1 סראוונד והVOD HD הם

יתרון בולט,חוץ מזה מה יש להקליט ב HD ??? שום כלום.

ולמה אני אף פעם לא מחכה לשירות לקוחות ??? תענה לבד.
...
הייתי רוצה לתקן אותך ידידי, אני לא מסכים עם כותב השרשור ובהחלט שיקולים של מחיר שילוב של אינטרנט וטלפון ותכנים ישראלים הם סיבה טובה לבחור בהוט וכל אחד צריך לבחור מה שמתאים לו.

אבל טענותיך בדבר איכות שידור טובה יותר בהוט אינה נכונה, איכות השידור של 2 החברות דומה מאוד עם יתרונות לכאן ולכאן.
ביס יש יותר תכנים ב- HD, יותר סרטים יותר סדרות וגם יותר תוכן שמשודר ב- 5.1 (אם כי לא מספיק).
ה- MAXHD הוא יתרון אדיר, אצלי ואצל רבים באתר הוא מפוצץ בהקלטות של תכני HD אז הטענה שאין מה להקליט היא סתמית ומה לעשות שVOD לא מחליף ממיר מקליט אלה מהווה שירות משלים.

שורה סופית, שכל אחד יבחר מה שמתאים לו, גם על שירות לקוחות רע אפשר להתפשר בתמורה לתנאים אחרים ובהחלט אם הייתי רוצה להתנתק מבזק ולצפות ביותר תוכן ישראלי הבחירה בהוט היא נכונה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

הדברים החידים ששווים הקלטה הם ערוצי הבורדקאסט ,כי אין שידור חוזר.

כל ערוצי הכבלים לווין חוזרים על עצמם ,הרי לא ישדרו את הענק הירוק פעם אחת,אלא לסרוגין פעמיים \שלוש

בחודש וכך גם בכל ערוצי הלווין כבלים ,כל הנשיונל ג'אוגרפיק חוזר על עצמו ,להקליט גם אני יכול ,השאלה

אם שווה להשתעבד לזה ולשבת 20 שעות על הממיר בשביל סיפוק עצמי ,היתרון של הVOD שאני לא משתעבד ,יש

מספיק תוכן וסדרות לראות מבלי שאני משתעבד מתי שאני רוצה ובלי לעשות חשבון ,למחוק לא למחוק .

ככה אני מרגיש ,אבל יש כאלה שאוהבים את זה וזה זכותם להנות מהמוצר.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #19 

NEW_WAVE כתב:הדברים החידים ששווים הקלטה הם ערוצי הבורדקאסט ,כי אין שידור חוזר.

כל ערוצי הכבלים לווין חוזרים על עצמם ,הרי לא ישדרו את הענק הירוק פעם אחת,אלא לסרוגין פעמיים \שלוש

בחודש וכך גם בכל ערוצי הלווין כבלים ,כל הנשיונל ג'אוגרפיק חוזר על עצמו ,להקליט גם אני יכול ,השאלה

אם שווה להשתעבד לזה ולשבת 20 שעות על הממיר בשביל סיפוק עצמי ,היתרון של הVOD שאני לא משתעבד ,יש

מספיק תוכן לראות מבלי שאני משתעבד .
...
לא מבין את עניין ההשתעבדות (כנראה בהשפעת פסח :D ), בסה"כ ציינתי שזה אחלה שאפשר להקליט סדרות ויש מספיק מה להקליט. אני רוצה לשבת עם האשה בערב בשעה הנוחה לנו, למזוג כוס יין ולצפות בכיף בפרק כשאני שולט מתי הוא מתחיל, אני יכול לעצור אותו בכל שלב וגם לחזור אחורה זה היתרון של הממיר המקליט מבחינתי ולא יעזור לי שמשדרים משהו עשרים פעם וכמו שציינתי רבים מהתכנים שבהם אנו צופים אין ב- VOD לא ב- YES ולא בהוט כי זה שירות משלים לא מחליף.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #20 

NEW_WAVE כתב:הדברים החידים ששווים הקלטה הם ערוצי הבורדקאסט ,כי אין שידור חוזר.

מספיק תוכן וסדרות לראות מבלי שאני משתעבד מתי שאני רוצה ובלי לעשות חשבון ,למחוק לא למחוק .

ככה אני מרגיש ,אבל יש כאלה שאוהבים את זה וזה זכותם להנות מהמוצר.
...
דווקא אני בכלל לא מקליט ערוצי ברודקאסט - אין שם שום דבר שמעניין אותי שם. אם היה, אתה צודק, בגלל שאין שידורים חוזרים, טוב יותר להקליט.

את הערוצים של yes אני מקליט בהמוניהם. פרט ל- yes stars Comedy שלא קיים עדיין ב- HD (וחבל) כל שאר הערוצים שלהם קיימים ב- HD, כך שבכל יום הממיר מקליט סדרות מהערוצים השונים ב- HD. למה אני צריך לחיות ע"פ לוח השידורים שלהם, כשאני יכול לראות מתי שבא לי ולתכנן את הצפייה שלי איך שנוח לי ולא איך שנוח להם לשדר.

אני לא זוכר יום אחד אפילו (פרט לימי זיכרון שבהם אין שידורי טלוויזיה) שהממיר לא הקליט משהו בין אם זה סרט או סדרה. הקלטתי מאות פרקים של סדרות ועשרות סרטים בפחות משנה שהממיר נמצא אצלי, ואני, כאחד שהסתדר בלי ממיר מקליט עד ה- MaxHD, לא מבין איך עשיתי את זה. אני לא רואה את עצמי היום בלי הממיר הזה.

VOD הוא שרות משלים שבדר"כ רק מגדיל את ההוצאה החודשית (והוא שירות של טחינת כספים). כשכמות התכנים ואיכות השידור שלהן ישתוו למה שמשודר בשידורים בערוצים השונים אני אשקול הכנסת השירות הזה. בשלב הזה, הממיר מקליט יום-יום, עשרות הקלטות בשבוע.

אם אתה חושב שלא צריך להקליט שום דבר (ב- HD), אז כמו שנאמר למעלה כנראה שלא משודר דבר הראוי להקלטה ב- HD. כי אני מקליט המון (ובעיקר - 90% לפחות - ב- HD).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”