באו להתקין לי היום Hot HD, הממיר מכוער ...
התקינו לי את הממיר השחור "הקופסא" של טומפסון וחשבתי שאני אקבל ממיר שנראה לפחות כמו הדוקסיס הדקיק (כן זה עם הפס באמצע, סטייל DVD), כאילו חשבתי שאנחנו הולכים ומתקדמים לא רק בקטע של מעבר מ-SD ל-HD אלא גם בעיצוב בהתאם.
חוץ מזה שהממיר מכוער הטכנאי טען שהממיר הזה הוא הכי חדש שיש ואין משהו אחר, אני מכיר את HOT לא מאתמול ולא משלשום, אני משוכנע שיש ממיר של חברה אחרת שנראה טוב יותר ואולי אפילו עם ביצועים טובים יותר, אני צודק?
חוץ מזה שהממיר מכוער הטכנאי טען שהממיר הזה הוא הכי חדש שיש ואין משהו אחר, אני מכיר את HOT לא מאתמול ולא משלשום, אני משוכנע שיש ממיר של חברה אחרת שנראה טוב יותר ואולי אפילו עם ביצועים טובים יותר, אני צודק?
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
אפשר רק לרגע להבין....אתה מחפש "קופסה" יפה ומעוצבת לצפות ולבהות בה כל היום, או שאתה מחפש שידור איכותי בטלוויזיה איכותית עם מגוון רחב?!....
אתה מקבל את ה"קופסה" הזאת בהשאלה...כדי שתיהנה מהשידור....אם היית רוצה משהו איכותי יותר וקטן יותר, אז היית קונה לוויין פרטי עם ממיר שבא לך, ומשלם על הציוד הזה המון כסף.........
אתה מקבל את ה"קופסה" הזאת בהשאלה...כדי שתיהנה מהשידור....אם היית רוצה משהו איכותי יותר וקטן יותר, אז היית קונה לוויין פרטי עם ממיר שבא לך, ומשלם על הציוד הזה המון כסף.........
אני חושב שזכותי המלאה לרצות לקבל ממיר מתקדם שגם נראה ככה תמורת הכסף שאני משלם, במידה והוא קיים כמובן
.
מניסיוני הרב שנים עם HOT תמיד הם מנסים לדחוף לך את הדבר הכי מעפן, לפני שנה וחצי הזמנתי ממיר נוסף ומה הביאו לי ממיר שחור מיושן ומשומש
של טומפסון שלוקח לו שעה לעביר ערוץ בזמן שלשכן שלי היה דוקסיס דק יפה חדש ומהיר ! ברגע שראיתי את זה תוך פחות מ-3 ימים גם לי היה כזה, אל תשאל איך..
עכשיו דיברת על "שידור איכותי עם מגוון רחב"?
שמע, מתוך 10 ערוצי HD רק 3 בקושי שווים משהו וגם הם בשידורים חוזרים (סרטים היום אפשר לראות רק החל משעה 17:00 !!!).
מניסיוני הרב שנים עם HOT תמיד הם מנסים לדחוף לך את הדבר הכי מעפן, לפני שנה וחצי הזמנתי ממיר נוסף ומה הביאו לי ממיר שחור מיושן ומשומש
של טומפסון שלוקח לו שעה לעביר ערוץ בזמן שלשכן שלי היה דוקסיס דק יפה חדש ומהיר ! ברגע שראיתי את זה תוך פחות מ-3 ימים גם לי היה כזה, אל תשאל איך..
שמע, מתוך 10 ערוצי HD רק 3 בקושי שווים משהו וגם הם בשידורים חוזרים (סרטים היום אפשר לראות רק החל משעה 17:00 !!!).
נדב כתב:אני חושב שזכותי המלאה לרצות לקבל ממיר מתקדם שגם נראה ככה תמורת הכסף שאני משלם, במידה והוא קיים כמובן.
שמע, מתוך 10 ערוצי HD רק 3 בקושי שווים משהו וגם הם בשידורים חוזרים (סרטים היום אפשר לראות רק החל משעה 17:00 !!!)....
לגבי הסרטים, אני יכול להסכים איתך...יש בזה משהו...
אבל בקשר לממיר, תתפלא, אבל קיבלת את הממיר הכי מתקדם של הוט כיום! ארוז בקופסה וחדש מהמפעל...
מה שהיה פעם, זה שוב, כי אתה משלם להם על השידורים ולא על הממיר, ולכן מותר להם להביא לך מה שבראש שלהם...רוצה יקר יותר? או שתגרום לו להיהרס...או שתשלם כדי לקבל יותר חדש...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
העובדה שעוד לא השכילו בממירים של HOT להחביא את הכרטיס החכם היא מצערת בפני עצמה לטעמי.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אולי תעלה תמונה שלו, שנראה על מה מדובר...
עכשיו סיקרנת אותי..
עכשיו סיקרנת אותי..
anin_dani,
בגדול אני בהחלט מקבל ומבין את מה שאתה אומר ובכל זאת זה לא נראה לי הוגן שלקוח אחד יקבל ממיר מיושן ולקוח אחר עם אותה קונפיגורצייה יקבל ממיר חדש.
אח שלי יש לו ממיר HD של תומסון, יש לו את כל מה שיש בממיר שלי שהוא גם של תומסון אלא שהממיר שלו בעל חזות יותר יפה ואלגנטית מהממיר שלי.
(הממיר שלו בעל פס שחור בתחתית הממיר ופס כסוף מעליו, הכרטיס עצמו נמצא בצד ימין למטה והוא פחות מורגש מהמיקום של הכרטיס אצלי בממיר)
עכשיו תסביר לי איך זה שהממיר שלי אמור להיות יותר חדש משלו (כי הוא התחבר ל-HOT HD לפני כ-3 חודשים) אבל מה קרה פתאום שמבחינת העיצוב החיצוני החליטו ללכת אחורה?
קבלו תמונות של הממיר המדובר.
בגדול אני בהחלט מקבל ומבין את מה שאתה אומר ובכל זאת זה לא נראה לי הוגן שלקוח אחד יקבל ממיר מיושן ולקוח אחר עם אותה קונפיגורצייה יקבל ממיר חדש.
אח שלי יש לו ממיר HD של תומסון, יש לו את כל מה שיש בממיר שלי שהוא גם של תומסון אלא שהממיר שלו בעל חזות יותר יפה ואלגנטית מהממיר שלי.
(הממיר שלו בעל פס שחור בתחתית הממיר ופס כסוף מעליו, הכרטיס עצמו נמצא בצד ימין למטה והוא פחות מורגש מהמיקום של הכרטיס אצלי בממיר)
עכשיו תסביר לי איך זה שהממיר שלי אמור להיות יותר חדש משלו (כי הוא התחבר ל-HOT HD לפני כ-3 חודשים) אבל מה קרה פתאום שמבחינת העיצוב החיצוני החליטו ללכת אחורה?
קבלו תמונות של הממיר המדובר.
-
- מהצד
-
- מקדימה
-
- הסטנד
מעניין לראות תמונות גם של הממיר שלו....
אני יודע שמה שקיים בהוט, זה הממיר הכסוף הגדול יותר במקצת, מה שיש לי עם הספק כוח בתוכו...והממיר שהצגת זה עתה בתמונות כאן...
לא ידוע לי על ממירי HD נוספים שקיימים בחברה...
וכן, הם לא בדיוק מחפשים עיצוב של הממיר כמו ביס...אולי אם איי פעם ייצא המג'יק HD...אז הוא יהיה יפה יותר...
אני יודע שמה שקיים בהוט, זה הממיר הכסוף הגדול יותר במקצת, מה שיש לי עם הספק כוח בתוכו...והממיר שהצגת זה עתה בתמונות כאן...
לא ידוע לי על ממירי HD נוספים שקיימים בחברה...
וכן, הם לא בדיוק מחפשים עיצוב של הממיר כמו ביס...אולי אם איי פעם ייצא המג'יק HD...אז הוא יהיה יפה יותר...
הממיר של אחי (דגם קודם) נראה ככה.
אגב, מצאתי שרשור על הממיר החדש שלי שהיה פה באתר וגיליתי שהתלונה הכי גדולה על המכשיר הוא שהתצוגת לד פשוט חזקה מידי והאמת שגם אני שמתי לב לזה וחשבתי שככה זה אמור להיות, היה גם דיווח על מישהו שכתוצאה מכך החליפו לו לממיר מהדגם הקודם (ראו תמונה) שהוא זהה לגמרי (רק יותר יפה
).
אגב, מצאתי שרשור על הממיר החדש שלי שהיה פה באתר וגיליתי שהתלונה הכי גדולה על המכשיר הוא שהתצוגת לד פשוט חזקה מידי והאמת שגם אני שמתי לב לזה וחשבתי שככה זה אמור להיות, היה גם דיווח על מישהו שכתוצאה מכך החליפו לו לממיר מהדגם הקודם (ראו תמונה) שהוא זהה לגמרי (רק יותר יפה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
למה אתה צריך 2 ממירי HD?...ומה זה המכשיר התחתון ביותר?YardenBenlulu כתב:אין על יס ה Max HD ממיר בעיצוב מדהים !
http://www.hometheater.co.il/images/art ... 7_1024.jpg...