מבקש המלצה לטלוויזיה לסלון. מרחק צפיה כ3-3.5 מטר. סלון מואר מאוד (!!!) 2 כיווני שמש.
תכנים - אני רואה סרטים בHD ממחשב מדיה (בלבד) ומשחק ב PS3 . אשתי (שתחיה) רואה קצת DTT (כשעה ביום)
אני צריך המלצה לטלוויזיה בתקציב מקסימלי של 6-7K.
נערך לאחרונה על ידי sagyle ב 30/03/2010 20:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
המלצתי היא מסך סוני דגם w-5500 . גודל 40 אינצ' . המסך יודע להתמודד מצויין בתנאי תאורה חזקים . לדעתי המסך הטוב ביותר שמתמודד בתנאי תאורה חזקים .
בנוסף הדגם הזה הוא מסך מדהים בעל יכולות מצויינות . גם בשידורי SD וגם בשידורי HD . מעבד ה BE-3 שלו נותן עיבוד תמונה מדהים .
יש למסך כניסות סקרט די חשובות לשידורי SD . שמבצעות מתיחה חכמה בצורה הטובה ביותר .
יש לי הצעה לקחת דגם v5500 46 ב7.5 אלף+300 ש"ח התקנה (אבל מתצוגה) האמת היא שאת הדגם של w5500 אני מכיר והתלהבתי כבר ממנו בעבר באחת מההשקות. השאלה היא מה ההבדל ביניהם.
כשעמדתי מול שניהם היא נראתה לי חשוכה מהדגם של W - וגם תנועה נראתה פחות טוב בדגם של הV, אבל יכול להיות שמדובר רק בכיול גרוע.
בכל מקרה, אין לי יכולת לעלות מעל ל7K בתקציב אז זה לא היה כל כך רלוונטי.
sagyle כתב:יש לי הצעה לקחת דגם v5500 46 ב7.5 אלף+300 ש"ח התקנה (אבל מתצוגה) האמת היא שאת הדגם של w5500 אני מכיר והתלהבתי כבר ממנו בעבר באחת מההשקות. השאלה היא מה ההבדל ביניהם.
כשעמדתי מול שניהם היא נראתה לי חשוכה מהדגם של W - וגם תנועה נראתה פחות טוב בדגם של הV, אבל יכול להיות שמדובר רק בכיול גרוע.
בכל מקרה, אין לי יכולת לעלות מעל ל7K בתקציב אז זה לא היה כל כך רלוונטי.
...
sagyle .
ההבדל בין ה w לבין ה v הוא .
1. הפאנל של ה w איכותי יותר .
2. רמת הקונטרסט טובה יותר + השחורים + מנגנון העשרת צבע .
3. מעבד 100 הרץ איכותי + תמונת ביניים .