טוב קנינו :-) 50X10 וגם 32X10 רשמים בקרוב
קודם כל תודה לכל המשיבים העונים והעוזרים,
טוב אז אחרי הרבה בירורים ובירורים ובירורים הזמנתי היום אצל "סטריאו עיני" (עוזי ויוסי),
מה שהוזמן: פלאזמה פנסוניק 50X10 ו LCD פנסוניק 32X10.
רשמים לאחר ההתקנה יינתנו ביום רביעי הקרוב.
שיהיה אחלה חג שמח
טוב אז אחרי הרבה בירורים ובירורים ובירורים הזמנתי היום אצל "סטריאו עיני" (עוזי ויוסי),
מה שהוזמן: פלאזמה פנסוניק 50X10 ו LCD פנסוניק 32X10.
רשמים לאחר ההתקנה יינתנו ביום רביעי הקרוב.
שיהיה אחלה חג שמח
טוב מחר ההתקנה - אתחיל בפרוט קצר ללא מחירים אבל כן כולל הרכיבים:
כמו שאמרתי הוזמנו שתי טלוויזיות - פנסוניק 50X10 ובנוסף לחדר השינה 32X10 וכנגד הצעת מחיר מתחרה שכללה כבלים איכותיים (ראיתי אותם כבלים עבים המכוסים בבד וארוזים באריזת פלסטיק כחולה) הובטחו ע"י סטריאו עיני כבלים איכותיים לחיבור המכשירים,
הכבלים שניתנו הינם כבלים של פיליפס מדגם SWV7255W/10 ועוד כבל שנראה אותו דבר אבל מדגם שונה SWV4255W/10 איכות הכבלים לשיפוטכם - מצאתי אותם ברשת למכירה ב 120 ש"ח (האמת איכות הכבל נראת לעין בלתי מקצועית מתחת למצופה) - אשמח לקבל תגובות גם בפרטי אם אני טועה...
שיהיה אחלה חג וכולי בציפייה למחר...
כמו שאמרתי הוזמנו שתי טלוויזיות - פנסוניק 50X10 ובנוסף לחדר השינה 32X10 וכנגד הצעת מחיר מתחרה שכללה כבלים איכותיים (ראיתי אותם כבלים עבים המכוסים בבד וארוזים באריזת פלסטיק כחולה) הובטחו ע"י סטריאו עיני כבלים איכותיים לחיבור המכשירים,
הכבלים שניתנו הינם כבלים של פיליפס מדגם SWV7255W/10 ועוד כבל שנראה אותו דבר אבל מדגם שונה SWV4255W/10 איכות הכבלים לשיפוטכם - מצאתי אותם ברשת למכירה ב 120 ש"ח (האמת איכות הכבל נראת לעין בלתי מקצועית מתחת למצופה) - אשמח לקבל תגובות גם בפרטי אם אני טועה...
שיהיה אחלה חג וכולי בציפייה למחר...
נערך לאחרונה על ידי bhalamis ב 31/03/2010 0:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב אחרי כמה ימים עם הטלוויזיות אני יכול להגיד בפה מלא שהרכישה הייתה נכונה ובחנות טובה ומומלצת.
50X10 מכשיר מצוין רואים מצוין ללא כל הפרעות כל תמונה שלא תהיה יפה חלקה וחדה מאוד גם ב SD וגם ב HD - גם ממרחק של 1.5 מטר רואים בה מצויין!
ה 32X10 גם כן תמונה מדהימה אבל ראינו בה פחות....
אכן אני ממליץ בחום על שני המכשירים - אני מרגיש טוב מאוד עם תוספת של כמעט 1000 ש"ח מול ה LG והסמסונגים למיניהם.
חברים בהצלחה ותודה על כל העזרה וההמלצות.
50X10 מכשיר מצוין רואים מצוין ללא כל הפרעות כל תמונה שלא תהיה יפה חלקה וחדה מאוד גם ב SD וגם ב HD - גם ממרחק של 1.5 מטר רואים בה מצויין!
ה 32X10 גם כן תמונה מדהימה אבל ראינו בה פחות....
אכן אני ממליץ בחום על שני המכשירים - אני מרגיש טוב מאוד עם תוספת של כמעט 1000 ש"ח מול ה LG והסמסונגים למיניהם.
חברים בהצלחה ותודה על כל העזרה וההמלצות.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ברוך בואך למועדון בעלי 50X10
תיהנה!
תיהנה!
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- oferlaor
- מנהל