:הל: SAMSUNG משיקה את ה"מחשביזיה" בגודל 27" בישראל
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
קבוצת חיון נציגת SAMSUNG משיקה את ה"מחשביזיה" מסך משולב מחשב וטלויזיה בגודל 27 אינץ'
בימים אלה יוצאת קבוצת חיון באמצעות משרד הפרסום אופטימום, בקמפיין השקה רחב היקף בהשקעה של 250,000 שקל. הקמפיין יעלה בעיתונות יומית ועל גבי מאות אוטובוסים בכל רחבי הארץ. מסמסונג נמסר כי על פי הנתונים קטגוריית המסכים הדואליים צוברת תאוצה בכל העולם ובאירופה הגיעה לכ- 40% ממכירות המסכים. בישראל, צופים שהקטגוריה תהווה כ-30% מכלל המכירות בשנת 2010.
קבוצת חיון, נציגת SAMSUNG החלה לשווק בימים אלה את ה"מחשביזיה"- מסך משולב מחשב וטלויזיה בגודל 27 אינץ'. מדובר בדגם P2770HD מסדרת ה- MFM HD\ TVשל סמסונג הכוללת 4 דגמים נוספים: P2270HD 22", P2333HD 23", P2370HD 23" ו- P2370MS 23".
במסכים אלה מובנה טיונר אנלוגי ודיגטלי וכן מגוון חיבורי ווידאו HDMIx2 המספק P1080 מלא. הטכנולוגיה החדשנית מאפשרת חדות תמונה יוצאת דופן והופכת את מסך המחשב ל- Multi Function Monitor. המסכים, בעלי יתרון עצום של חיסכון במקום ומתאימים במיוחד לחדרי שינה וילדים שבהם בדרך כלל נמצא גם מחשב וגם טלויזיה.
בימים אלה יוצאת קבוצת חיון באמצעות משרד הפרסום אופטימום, בקמפיין השקה רחב היקף בעיתונות יומית ועל גבי מאות אוטובוסים בכל רחבי הארץ.
הקמפיין בתקציב מדווח של כ- 250,000 שקל, תחת הכותרת: "מחשביזיה" ילווה בפעילות יחסי ציבור ובפעילות קד"מ בקרב המשווקים השונים ובשילוב פוסטרים התומכים במסר בנקודות המכירה ברחבי הארץ.
מסמסונג נמסר כי על פי הנתונים קטגוריית המסכים הדואליים צוברת תאוצה בכל העולם ובאירופה הגיעה לכ- 40% ממכירות המסכים. בישראל, צופים שהקטגוריה תהווה כ-30% מכלל המכירות בשנת 2010.
סדרה זו מהווה חלק מסדרת מסכי הפרימיום ECOFIT בפורמט 16:9 המשלבת טכנולוגיות חדשניות לשמירה על איכות הסביבה. ה- ECOFIT הוא בין המסכים הדקים ביותר שמשווקים כיום בקטגוריה המקצועית אליה הוא משויך- 66 מ"מ בלבד.
ה- ECOFIT, כשמו כן הוא, ידידותי לסביבה ומאפשר חסכון של 33% בצריכת החשמל. הסדרה פותחה כחלק מפעילותה של סמסונג לטובת שמירה על איכות הסביבה.
בנוסף, ניתן לחבר למסכים אלה קונסולות משחק, ממירי כבלים ולווין ונגני Blu-Ray.
חווית המשתמש במסך החדש מאפשרת לגיימרים ולמשתמשים בציוד מולטימדיה התנסות ייחודית ויוצאת דופן המאפשרת חיבור בו זמנית של המסך למחשב, קונסולות משחק, ממירי כבלים ולוויון ועוד.
טווח המחירים של מסכי MFM בין 1490 – 2290 שקל כולל מע"מ עם אחריות ושירות לשלוש שנים ע"י קבוצת חיון.
[/pressrelease]
קבוצת חיון נציגת SAMSUNG משיקה את ה"מחשביזיה" מסך משולב מחשב וטלויזיה בגודל 27 אינץ'
בימים אלה יוצאת קבוצת חיון באמצעות משרד הפרסום אופטימום, בקמפיין השקה רחב היקף בהשקעה של 250,000 שקל. הקמפיין יעלה בעיתונות יומית ועל גבי מאות אוטובוסים בכל רחבי הארץ. מסמסונג נמסר כי על פי הנתונים קטגוריית המסכים הדואליים צוברת תאוצה בכל העולם ובאירופה הגיעה לכ- 40% ממכירות המסכים. בישראל, צופים שהקטגוריה תהווה כ-30% מכלל המכירות בשנת 2010.
קבוצת חיון, נציגת SAMSUNG החלה לשווק בימים אלה את ה"מחשביזיה"- מסך משולב מחשב וטלויזיה בגודל 27 אינץ'. מדובר בדגם P2770HD מסדרת ה- MFM HD\ TVשל סמסונג הכוללת 4 דגמים נוספים: P2270HD 22", P2333HD 23", P2370HD 23" ו- P2370MS 23".
במסכים אלה מובנה טיונר אנלוגי ודיגטלי וכן מגוון חיבורי ווידאו HDMIx2 המספק P1080 מלא. הטכנולוגיה החדשנית מאפשרת חדות תמונה יוצאת דופן והופכת את מסך המחשב ל- Multi Function Monitor. המסכים, בעלי יתרון עצום של חיסכון במקום ומתאימים במיוחד לחדרי שינה וילדים שבהם בדרך כלל נמצא גם מחשב וגם טלויזיה.
בימים אלה יוצאת קבוצת חיון באמצעות משרד הפרסום אופטימום, בקמפיין השקה רחב היקף בעיתונות יומית ועל גבי מאות אוטובוסים בכל רחבי הארץ.
הקמפיין בתקציב מדווח של כ- 250,000 שקל, תחת הכותרת: "מחשביזיה" ילווה בפעילות יחסי ציבור ובפעילות קד"מ בקרב המשווקים השונים ובשילוב פוסטרים התומכים במסר בנקודות המכירה ברחבי הארץ.
מסמסונג נמסר כי על פי הנתונים קטגוריית המסכים הדואליים צוברת תאוצה בכל העולם ובאירופה הגיעה לכ- 40% ממכירות המסכים. בישראל, צופים שהקטגוריה תהווה כ-30% מכלל המכירות בשנת 2010.
סדרה זו מהווה חלק מסדרת מסכי הפרימיום ECOFIT בפורמט 16:9 המשלבת טכנולוגיות חדשניות לשמירה על איכות הסביבה. ה- ECOFIT הוא בין המסכים הדקים ביותר שמשווקים כיום בקטגוריה המקצועית אליה הוא משויך- 66 מ"מ בלבד.
ה- ECOFIT, כשמו כן הוא, ידידותי לסביבה ומאפשר חסכון של 33% בצריכת החשמל. הסדרה פותחה כחלק מפעילותה של סמסונג לטובת שמירה על איכות הסביבה.
בנוסף, ניתן לחבר למסכים אלה קונסולות משחק, ממירי כבלים ולווין ונגני Blu-Ray.
חווית המשתמש במסך החדש מאפשרת לגיימרים ולמשתמשים בציוד מולטימדיה התנסות ייחודית ויוצאת דופן המאפשרת חיבור בו זמנית של המסך למחשב, קונסולות משחק, ממירי כבלים ולוויון ועוד.
טווח המחירים של מסכי MFM בין 1490 – 2290 שקל כולל מע"מ עם אחריות ושירות לשלוש שנים ע"י קבוצת חיון.
[/pressrelease]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
אודה למי שיוכל להבהיר לי מה ההבדל בין הסדרה המדוברת למסך TV דק רגיל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ziv_r
הרסת להם את ההשקה....
אחרי הכל די ברור שרק מדובר בדגם חדש....
הרסת להם את ההשקה....
אחרי הכל די ברור שרק מדובר בדגם חדש....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שיש הבדל בין סמליין - יבואנית מסכי "TV" סמסונג לבין קבוצת חיון היבואנית של מוצרי המחשוב מבית סמסונג.
- טלHD
- גורו

מבחינתי מבורך מאוד. אין יותר גרוע מסמליין/מיניליין (אולי הסוחרים בשוק..?....).Itay_Pollak כתב:תשומת הלב שיש הבדל בין סמליין - יבואנית מסכי "TV" סמסונג לבין קבוצת חיון היבואנית של מוצרי המחשוב מבית סמסונג....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
השם, והעובדה שאפשר לתמחר את זה יותר יקר כי יש לזה שם "מגניב" (מחשביזיה)ziv_r כתב:אודה למי שיוכל להבהיר לי מה ההבדל בין הסדרה המדוברת למסך TV דק רגיל....
אני לא רואה הבדל, נראה כמו כל LCD רגיל.
- טלHD
- גורו

הבנת לא נכון....כתוב שזה מסך מחשב+ טלויזיה.דרור3 כתב:אולי הבנתי לא נכון אבל כתוב שזה מחשב וטלוויזיה...
לדעתי, גדול מידי למסך מחשב וקטן מידי למסך טלוויזיה @
גם אם מרחיקים קצת את המסך מהרחק הסטנדרטי , 50-70 ס"מ, של מסך מחשב על שולחן העבודה\(נניח על הקיר בחדר השינה ) אז הרזולוציה לגלישה ברשת היא בלתי הגיונית בעליל (ברזולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 פיקסלים ) מה שמצריך משחק או בגודל הגופנים בדפדפן או בשינוי (הורדת) הרזולוציה במסך.
אין ספק שמדובר במוצר יפה (חיצונית) במחיר שפוי (27 אינץ סביב ה 2000 שקל ) אבל לא יותר מידי שימושי.
גם אם מרחיקים קצת את המסך מהרחק הסטנדרטי , 50-70 ס"מ, של מסך מחשב על שולחן העבודה\(נניח על הקיר בחדר השינה ) אז הרזולוציה לגלישה ברשת היא בלתי הגיונית בעליל (ברזולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 פיקסלים ) מה שמצריך משחק או בגודל הגופנים בדפדפן או בשינוי (הורדת) הרזולוציה במסך.
אין ספק שמדובר במוצר יפה (חיצונית) במחיר שפוי (27 אינץ סביב ה 2000 שקל ) אבל לא יותר מידי שימושי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
באמת מוצר תמוה.
כבר חשבתי שהם מחקים את Apple וה-iMac שלהם, אבל במחיר יותר אטקרטיבי.
כבר חשבתי שהם מחקים את Apple וה-iMac שלהם, אבל במחיר יותר אטקרטיבי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נו באמת היום כלמסך דק (כמעט) הוא מסך טלויזיה + מחשב.
שקראתי "מחשביזייה" חשבתי שהמסך מכיל בתוכו "מחשב" עם מערכת הפעלה וכו'......
מה יוצא דופן כאן ?
שקראתי "מחשביזייה" חשבתי שהמסך מכיל בתוכו "מחשב" עם מערכת הפעלה וכו'......
וואוווו ...........חווית המשתמש במסך החדש מאפשרת לגיימרים ולמשתמשים בציוד מולטימדיה התנסות ייחודית ויוצאת דופן המאפשרת חיבור בו זמנית של המסך למחשב, קונסולות משחק, ממירי כבלים ולוויון ועוד....
מה יוצא דופן כאן ?
מהלך מיתוגי מצוין
לאחרים יש מסך LCD. לנו יש מחשביזיה:lol:
יכול לתפוס מצוין בעבור הורים שלא חשבו על פתרון כזה לחדר ילדים. קהל הגולשים פה זה לא דוג'-זה מהלך מיתוגי למשתמש שלא מבין וכלל לא ידע שמסך LCD משלב את שני הצרכים.
יכול לתפוס מצוין בעבור הורים שלא חשבו על פתרון כזה לחדר ילדים. קהל הגולשים פה זה לא דוג'-זה מהלך מיתוגי למשתמש שלא מבין וכלל לא ידע שמסך LCD משלב את שני הצרכים.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם אני לרגע חשבתי שמדובר במחשב מובנה במסך, עבודה רעה ביותר של אנשי השיווק שלהם.
מה הייחוד של זה? בסופו של דבר לא חסרים מסכים קטנים עם שילוב של כניסות אנלוגיות ודיגיטליות, לדעתי הם סתם מבזבזים 250,000 שקלים על קמפיין פרסום שנועד לכישלון.
מה הייחוד של זה? בסופו של דבר לא חסרים מסכים קטנים עם שילוב של כניסות אנלוגיות ודיגיטליות, לדעתי הם סתם מבזבזים 250,000 שקלים על קמפיין פרסום שנועד לכישלון.
לי זה מושלם
אין לי מקום לטלויזיה בחדר חוץ מאיפה שהמסך מחשב
אני משחק כרגע בXBOX על מסך 19 אינצ' של מחשב
בגודל זה בדיוק מתאים למרחק צפיה שלי 2 מטרים וחצי ולא גדול כמו 32 אינצ' ברמה שאני לא אוכל לשבת מולו כמסך מחשב
אולי זה לא לשוק הרחב אבל אני מחכה כבר שנה לדבר כזה שיחליף את הT260HD שנראה לי קצת מגוחך למחיר של 2100 שקלים ביחס למה שהוא יתן לצרכים שלי
הרזולוציה שלו היא FHD אז אני אוכל לשחק על הבוקס בלי מתיחות או קווים שחורים כמו ב260
הניגודיות שלו יותר טובה (והאמת גם העיצוב)
אני אוכל לחבר אליו גם את הסוני 2 שלי אם אני רצה וממיר בעתיד
הוא חוסך לי לשים רמקולים על השולחן כי הרי ממילא מוזיקה אני שומע באוזניות אבל אקסבוקס אני חייב לחבר לרמקולים
אין לי מקום לטלויזיה בחדר חוץ מאיפה שהמסך מחשב
אני משחק כרגע בXBOX על מסך 19 אינצ' של מחשב
בגודל זה בדיוק מתאים למרחק צפיה שלי 2 מטרים וחצי ולא גדול כמו 32 אינצ' ברמה שאני לא אוכל לשבת מולו כמסך מחשב
אולי זה לא לשוק הרחב אבל אני מחכה כבר שנה לדבר כזה שיחליף את הT260HD שנראה לי קצת מגוחך למחיר של 2100 שקלים ביחס למה שהוא יתן לצרכים שלי
הרזולוציה שלו היא FHD אז אני אוכל לשחק על הבוקס בלי מתיחות או קווים שחורים כמו ב260
הניגודיות שלו יותר טובה (והאמת גם העיצוב)
אני אוכל לחבר אליו גם את הסוני 2 שלי אם אני רצה וממיר בעתיד
הוא חוסך לי לשים רמקולים על השולחן כי הרי ממילא מוזיקה אני שומע באוזניות אבל אקסבוקס אני חייב לחבר לרמקולים