אוקי אז יש במחשב את ה LOGITECH X540 . כל הרמקולים מתחברים לסאב (שהוא המגבר), כל רמקול כבל RCA זכר אחד. והכבל לא ניתן לניתוק מהרמקול.
הכבל המסופק עם הרמקולים האחוריים, לא הספיק לי: קניתי מאריך זכר-זכר ושמתי בין המאריך לכבל המקורי מתאם נקבה-נקבה. האיכות של המתאם גבוה והכבל עצמו פשוט מאוד. עכשיו הם עובדים אבל בעוצמה של 50% לעומת הקדמיים ותחום הטדרים העליון נעלם. הם נשמעים עמומים וחלשים.
הבעיה היא ללא ספק - הכבל, כאשר הם מתחברים לסאב עם הכבל המקורי הם בעלי אותו אופי ועוצמת סאונד כמו של הקדמיים.
תקנו אותי אם אני טועה: הכבלים האלה של ה RCA לא מיועדים לשמש ככבלי רמקול ולכן אין בהם התחשבות בהתנגדות כי היא לא נתון קריטי בתפקיד המקורי שלהם....
כאן אני צרך את העזרה שלכם: איך להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים, ולשמור על האיכות והעוצמה המקורית?
פתרונות רצוי בעלות מינימלית.... יש אפשרות לחתוך ולהלחים את הכבל אבל לפתוח את הרמקול עצמו ולהלחים לתוכו כבל חדש זה כבר יותר מדיי קיצוני מה שגם הם בנויים ללא ברגים ואין לי מושג איך לפתוח אותו בלי לגרום נזק.
עזרה|כבלים לרמקולים למחשב (פרטים בפנים)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בכבלים אלו לא מועברים הספקים גדולים ולכם החיבור בין הרמקול לסאב (מגבר) נעשה עם מחברים RCA, אך הכבל עצמו הוא כבל שמיועד לחיבור רמקולים ולא כבל אודיו, שניהם בעלי התנגדויות שונות, בנויים אחרת ולשניהם תכונות אחרות.
אתה יכול לרכוש כבל רמקול (0.5 או 0.75) ולהלחים באמצע הכבל ולסגור עם בידוד מתאים (בידוד מתכווץ או איזולירבנד איכותי)
בהצלחה
אתה יכול לרכוש כבל רמקול (0.5 או 0.75) ולהלחים באמצע הכבל ולסגור עם בידוד מתאים (בידוד מתכווץ או איזולירבנד איכותי)
בהצלחה