"חברות מדבקה"
ערב טוב לכולם ,אני רשום באתר משהו כמו חצי שנה ואני מודה שרוב הזמן אני רק קורא פוסטים של אחרים ומסכיל לאט לאט מהתשובות של חברי הפורום .
ועכשיו לשאלה עצמה: מה אתם חושבים על חברות המדבקה בתחום האודיו ווידאו שנכסנו לשוק בשנים האחרונות ?
ואיך לדעתכם זה השפיע על השוק מבחינת איכות המוצרים-האם זה השפיע הצורה כל שהיא על החברות הגדולות ,המחיר ,השפעה על הצרכנים,היבואנים או כל השפעה אחרת?
והאם ההשפעה היא לטובה או לרעה?
ועכשיו לשאלה עצמה: מה אתם חושבים על חברות המדבקה בתחום האודיו ווידאו שנכסנו לשוק בשנים האחרונות ?
ואיך לדעתכם זה השפיע על השוק מבחינת איכות המוצרים-האם זה השפיע הצורה כל שהיא על החברות הגדולות ,המחיר ,השפעה על הצרכנים,היבואנים או כל השפעה אחרת?
והאם ההשפעה היא לטובה או לרעה?
שלום לך .
אתה מוזמן להצטרף תמיד ולא רק לקרוא באופן פאסיבי ...
בכל מקרה לשאלתך יש שרשור עצום מימדים שגם מדברים שם לפעמים על סוגיות כמו שהעלת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=1374
אתה מוזמן להצטרף תמיד ולא רק לקרוא באופן פאסיבי ...
בכל מקרה לשאלתך יש שרשור עצום מימדים שגם מדברים שם לפעמים על סוגיות כמו שהעלת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=1374
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
לפי דעתי חברות המדבקה פונים להרבה אנשים שרוכשים ציוד אודיו וידאו אך לא מבינים בתחום , כל אחד איך שהוא מעדיף - הם מספקות ציוד שהוא פחות איכותי מהחברות המובילות שמספקות ציוד מקצועי ואמין אך הם נותנים פתרונות לאנשים שרוצים להרגיש שיש להם מערכת מפוצצת בבית תמורת מחיר זול יחסית - אין בזה דבר רע זה יוצר תחרות בשוק - דבר שהוא טוב לצרכנים והמוצרים שלהם מספקים את הצרכנים שלא מעניין אותם איך הם רואים או שומעים - כמובן שהאודיופילים והוידאופילים שביננו לא מתפשרים על איכות - כל אחד והבחירה שלו!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו, ולבדוק את השווי מול תועלת.
יש אנשים עם תקציב קטן ושאינם מבחינים באיכות ולהם מכשיר זול מאוד יתאים.
יש גם מוצרי "מדבקה" שמוצלחים מהמקור... אפשר לקרוא ל-OPPO מוצר מדבקה, אולם הוא הרבה יותר טוב ממרבית המוצרים האחרים בשוק...
יש אנשים עם תקציב קטן ושאינם מבחינים באיכות ולהם מכשיר זול מאוד יתאים.
יש גם מוצרי "מדבקה" שמוצלחים מהמקור... אפשר לקרוא ל-OPPO מוצר מדבקה, אולם הוא הרבה יותר טוב ממרבית המוצרים האחרים בשוק...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
כן אהה
גם אני רציתי להגיד משהו {אחלה תמונה}
אני לא שם תמונה כי אז המשטרה עלולה לעלות עליי.
גם השם שלי בדוי.
ואני מדבר ממחשבים באינטרנט קפה...
{אם הלכתי רחוק מידי תעצרו אותי
}
ולירון אל תתיחס.
גם אני רציתי להגיד משהו {אחלה תמונה}
אני לא שם תמונה כי אז המשטרה עלולה לעלות עליי.
גם השם שלי בדוי.
ואני מדבר ממחשבים באינטרנט קפה...
{אם הלכתי רחוק מידי תעצרו אותי
ולירון אל תתיחס.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- oferlaor
- מנהל

- arama-audio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 232
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברות מדבקה לדעתי עשו נזק לא קטן לשוק הסטראו בכך שהציבו רף מאד נמוך של מחירים ואיכות ירודה כאשר על האודיופיל המצוי
חברות המדבקה לא עושות רושם אך על חובבים וחדשים כן ! .חברות המדבקה גרמו לנזק בעולם האודיו גם ללקוחות וגם ליצרנים\יבואנים ,ולשוק בכלל ,ואסביר למה אני מתכוון:
בעבר הלא רחוק ,היה נכנס לקוח לחנות סטראו ומתרשם ממבחר איכותי של רמקולים ומגברים ברמות סבירות וגם גבוהות מאד
שתמיד היו כפינת ה HI-END של אותה חנות , ולכן הלקוח היה נחשף לרמה של מותגים אכותיים שהיו עולים לא מעט אך לפחות
הלקוח היה קונה מוצר איכותי, מקורי, ותמורה מלאה + - לכספו.
היום ניכנס לקוח לאותה החנות (רק 5 שנים אחרי)ו50%-70% ממוצרי החנות המוצגים הינם מוצרי מדבקה אלהם הוא נחשף
ולא מן הנימנע (ברב המקרים) ממליץ המוכר(שיותר קל לו למכור) על מוצר המדבקה שניראה יפה להפליא פלוס זה שהלה מתומכר במחיר מגוחך
ושני פרמטרים אלו ,מביאים את הלקוח לרכישה מהירה ללא בדיקות מקיפות בנושא מאחר וקל לו יותר כלכלית לגמור עניין .
אגב,גם אם אותו לקוח יסייר בעוד חנות או שניים ,יחשף הלה למוצרי מדבקה ומאחר וגם ואין לו נסיון בשמיעה , רוב הסיכויים שיתלהב וירכוש!
ואז, הלקוח מרוצה (מאחר ולאחר השוואה בין מוצרי המדבקה ,בחר את הטוב ביותר לטעמו) הסוחר מרוצה ממכירה מהירה,
והכל טוב ויפה. ו מה שקרה לשוק הסטראו בשנים האחרונות ,זה שעם הזמן נהפך שוק זה לזן שאט אט ניכחד בקרב רוב האוכלוסיה.
אם פעם היה נכנס לקוח וקונה לדוגמא מגבר של רוטל היום הוא רוכש מגבר סיני בשליש מחיר , ואם היה בעבר קונה רמקולים של
וורפידל או AR , היום הוא קונה רמקולים של DOME או ALFA TECNOLOGY בשליש מחיר.
ומיכאן יוצא שרוב (לא כולם) האוכלוסיה מתרגלת למוצרים במחירים הרבה יותר נמוכים מבעבר ,והמוצרים האיכותיים פינו נישה למוצרים הירודים והרבה אודיופילים בפוטנציה נימחקו!. תוסיפו לזה את העובדה שהקולנוע הביתי גזר קופון גדול מאד מהסטראו הדו
ערוצי , והרי לכם תמונה עגומה של שוק הסטראו .
אגב, בתחום הקולנוע הביתי הבעייה חריפה הרבה יותר כאשר נימכרים DVD (שקורא את כל הפורמטים) ב200שח , ו 5 רמקולים
עם סאב אקטיבי ב 1000-1500 שח... , לך תשכנע לקוח שראה ושמע מערכת קומפלט
ב 3000 של להשקיע את אותו סכום על סאב איכותי? זה פשוט יראה לו לא הגיוני!
אנני אומר שאין חנויות איכותיות או כאלה שממליצים על מוצרי מדבקה , אך זה ברור וידוע לכולם שרוב החנויות עובדים ומעדיפים
לעבוד בשיטת ה"חפיף ונדיף" ה"שלם וקח" שראשיתה של שיטה ומוצרי מדבקה אלו החלה בהתפתחות וחשיפה לשוק המוצרים המיובאים מסין שאומצו בהצלחה ובחשיבה מסחרית נטו עיי המכרזים השונים , במכירות פומביות , ואתרי אינטרנט , שמן הסתם מה שמעניין אותם זה למכור ובזול ולצערי ולצער כל חובבי הסטראו והאודיופילים תופעת מוצרי המדבקה
השתלטה וקבעה קונצנזוס מסויים על שוק זה שפריחתו נראת רחוקה מתמיד , וחבל.
חברות המדבקה לא עושות רושם אך על חובבים וחדשים כן ! .חברות המדבקה גרמו לנזק בעולם האודיו גם ללקוחות וגם ליצרנים\יבואנים ,ולשוק בכלל ,ואסביר למה אני מתכוון:
בעבר הלא רחוק ,היה נכנס לקוח לחנות סטראו ומתרשם ממבחר איכותי של רמקולים ומגברים ברמות סבירות וגם גבוהות מאד
שתמיד היו כפינת ה HI-END של אותה חנות , ולכן הלקוח היה נחשף לרמה של מותגים אכותיים שהיו עולים לא מעט אך לפחות
הלקוח היה קונה מוצר איכותי, מקורי, ותמורה מלאה + - לכספו.
היום ניכנס לקוח לאותה החנות (רק 5 שנים אחרי)ו50%-70% ממוצרי החנות המוצגים הינם מוצרי מדבקה אלהם הוא נחשף
ולא מן הנימנע (ברב המקרים) ממליץ המוכר(שיותר קל לו למכור) על מוצר המדבקה שניראה יפה להפליא פלוס זה שהלה מתומכר במחיר מגוחך
ושני פרמטרים אלו ,מביאים את הלקוח לרכישה מהירה ללא בדיקות מקיפות בנושא מאחר וקל לו יותר כלכלית לגמור עניין .
אגב,גם אם אותו לקוח יסייר בעוד חנות או שניים ,יחשף הלה למוצרי מדבקה ומאחר וגם ואין לו נסיון בשמיעה , רוב הסיכויים שיתלהב וירכוש!
ואז, הלקוח מרוצה (מאחר ולאחר השוואה בין מוצרי המדבקה ,בחר את הטוב ביותר לטעמו) הסוחר מרוצה ממכירה מהירה,
והכל טוב ויפה. ו מה שקרה לשוק הסטראו בשנים האחרונות ,זה שעם הזמן נהפך שוק זה לזן שאט אט ניכחד בקרב רוב האוכלוסיה.
אם פעם היה נכנס לקוח וקונה לדוגמא מגבר של רוטל היום הוא רוכש מגבר סיני בשליש מחיר , ואם היה בעבר קונה רמקולים של
וורפידל או AR , היום הוא קונה רמקולים של DOME או ALFA TECNOLOGY בשליש מחיר.
ומיכאן יוצא שרוב (לא כולם) האוכלוסיה מתרגלת למוצרים במחירים הרבה יותר נמוכים מבעבר ,והמוצרים האיכותיים פינו נישה למוצרים הירודים והרבה אודיופילים בפוטנציה נימחקו!. תוסיפו לזה את העובדה שהקולנוע הביתי גזר קופון גדול מאד מהסטראו הדו
ערוצי , והרי לכם תמונה עגומה של שוק הסטראו .
אגב, בתחום הקולנוע הביתי הבעייה חריפה הרבה יותר כאשר נימכרים DVD (שקורא את כל הפורמטים) ב200שח , ו 5 רמקולים
עם סאב אקטיבי ב 1000-1500 שח... , לך תשכנע לקוח שראה ושמע מערכת קומפלט
ב 3000 של להשקיע את אותו סכום על סאב איכותי? זה פשוט יראה לו לא הגיוני!
אנני אומר שאין חנויות איכותיות או כאלה שממליצים על מוצרי מדבקה , אך זה ברור וידוע לכולם שרוב החנויות עובדים ומעדיפים
לעבוד בשיטת ה"חפיף ונדיף" ה"שלם וקח" שראשיתה של שיטה ומוצרי מדבקה אלו החלה בהתפתחות וחשיפה לשוק המוצרים המיובאים מסין שאומצו בהצלחה ובחשיבה מסחרית נטו עיי המכרזים השונים , במכירות פומביות , ואתרי אינטרנט , שמן הסתם מה שמעניין אותם זה למכור ובזול ולצערי ולצער כל חובבי הסטראו והאודיופילים תופעת מוצרי המדבקה
השתלטה וקבעה קונצנזוס מסויים על שוק זה שפריחתו נראת רחוקה מתמיד , וחבל.
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com
- oferlaor
- מנהל

שלושה דברים חיוביים אפשר להגיד על מוצרי המדבקה:
1. הם הביאו את הקולנע הבייתי לבייתם של אנשים שלא יכלו להרשות לעצמם מוצרים קצת יותר יקרים ולכן רק ביזכותם יש אפשרות למיעוטי יכולת לכוש קולנוע בייתי מינימלי.
2. מוצרי המדבקה גרמו לירידת מחירים במוצרים שאינם מדבקה.
3. מוצרי המדבקה הביאו לעליה באיכות המוצרים שאינם מדבקה.
לאט לאט מתחילה תחרות בן מוצרי המדבקה ואז גם איכותם קצת עולה עים הזמן (מזבל לניסבל).
דן
1. הם הביאו את הקולנע הבייתי לבייתם של אנשים שלא יכלו להרשות לעצמם מוצרים קצת יותר יקרים ולכן רק ביזכותם יש אפשרות למיעוטי יכולת לכוש קולנוע בייתי מינימלי.
2. מוצרי המדבקה גרמו לירידת מחירים במוצרים שאינם מדבקה.
3. מוצרי המדבקה הביאו לעליה באיכות המוצרים שאינם מדבקה.
לאט לאט מתחילה תחרות בן מוצרי המדבקה ואז גם איכותם קצת עולה עים הזמן (מזבל לניסבל).
דן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: