המלצה לטלויזיה
שלום,
רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלויזיה שהשימושים שלה הם,
קודם כל זה לחדר משחקים של ילדים, בעיקר לצפיה ב-YES, ולמשחקי קונסולות (wii,Playstation )
מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטר.
בוא נשאיר את התקציב לבעיה האחרונה.
אשמח לשמוע המלצות.
תודה
קודם כל זה לחדר משחקים של ילדים, בעיקר לצפיה ב-YES, ולמשחקי קונסולות (wii,Playstation )
אשמח לשמוע המלצות.
תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
בוב-הבנאי.בוב-הבנאי כתב:שלום,
אשמח לשמוע המלצות.
תודה...
אני לא יודע מה התקציב שלך . אבל לשימושים שלך הייתי ממליץ לך לכיוון של הסמסונג B-550 גודל 40 אינצ' .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
עדיין לא ראיתי את הטלויזיה, אבל קראתי חוות דעת של אנשים עליה שאומרים שהם מאוכזבים ממנה
הדלקה איטית
חיבורים מאחורה ( מצריך חיבור מרוחק מהקיר)
האופציות (סרט,דימני,וסטנדרטי) משתנים כל הזמן וצריך לכוון אותם מחדש
זה נכון?
אשמח לשמוע עוד המלצות
תודה
הדלקה איטית
חיבורים מאחורה ( מצריך חיבור מרוחק מהקיר)
האופציות (סרט,דימני,וסטנדרטי) משתנים כל הזמן וצריך לכוון אותם מחדש
זה נכון?
אשמח לשמוע עוד המלצות
תודה
רק ברשותך, לא הבנתי למה צריך 40 אינץ'?
הרי ככה בודקים גודל טלויזיה לפי מרחק
המרחק בין הצופה לתצוגה הוא נתון חשוב המשמש לבחירת גודל מסך דק או גודל תצוגה מתאים. ההמלצה הבאה לחישוב מרחק הצפייה היא כללית, ויכולה להשתנות בהתאם להעדפות הצפייה של כל אחד. על מנת לחשב את גודל המסך המתאים ביחס למרחק הצפייה ממנו, מחלקים את מרחק הצפייה (בס"מ) ב-4, וכדי לקבל את הגודל באינטשים מחלקים את התוצאה ב- 2.5 (1 אינטש שווה 2.5 ס"מ). לדוגמה, במרחק של כ-3 מטרים יתאים מסך בגודל 32 אינטש.
תודה
המרחק בין הצופה לתצוגה הוא נתון חשוב המשמש לבחירת גודל מסך דק או גודל תצוגה מתאים. ההמלצה הבאה לחישוב מרחק הצפייה היא כללית, ויכולה להשתנות בהתאם להעדפות הצפייה של כל אחד. על מנת לחשב את גודל המסך המתאים ביחס למרחק הצפייה ממנו, מחלקים את מרחק הצפייה (בס"מ) ב-4, וכדי לקבל את הגודל באינטשים מחלקים את התוצאה ב- 2.5 (1 אינטש שווה 2.5 ס"מ). לדוגמה, במרחק של כ-3 מטרים יתאים מסך בגודל 32 אינטש.
תודה
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה ממש לא מדוייק החישוב שלך.בוב-הבנאי כתב:רק ברשותך, לא הבנתי למה צריך 40 אינץ'?
תודה...
3 מטרים יכולים וצריכים לקבל מסך 42-50.
זה לא שלא תראה ב32
זה פשוט פחות מהנה.
ולא תוכל הנות משידורי hd מרשימים.
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רק אתה תקבע לעצמך.בוב-הבנאי כתב:החישוב הוא לא שלי, חיפשתי בגוגל כיצד לבדוק גודל טלויזיה לפי מרחק צפיה, וציטטתי מאמר שדיבר על הנושא.
אני מבין שיש חישוב אחר באתר הזה...
איך יודעים איזה חישוב נכון?...
החישובים טובים כדי לתת כיוון כללי.
לך לחנות ועמוד ממרחק שלושה מטר מול 32 42 או 50 אינץ.
ותראה ,תרתי משמע ,מה הכי טוב בשבילך.
קח בחשבון שמתרגלים מהר לגודל וחבל לקנות אח"כ שוב מסך.