אני עומד לרכוש סטרימר בקרוב (נעול על Pop A200) וביום ראשון באים להתקין לי HotHD זאת אומרת שאני עומד להיכנס לעולם ה-HD ואמנם הכל נראה יפה וורוד אבל פתאום אני מתחיל להבין שאולי אולי יהיו בעיות בדרך.
הבעיות שאני מדבר עליהם קשורות בבסיס לחוסר כניסות HDMI במסך שלי ולצורך שלי לחבר את הסטרימר וגם את הממיר הדיגיטלי בצורה האופטימלית ביותר שהיא לפי מה שהבנתי רק בחיבור HDMI.
יש לי פלזמה פנסוניק PH9 עם כניסת HDMI אחת ומערכת אודיו 3.1 (ניתן להגיע ל-5.1) שאני מרוצה ממנה.
פורמטי האודיו החדשים לא כל כך מעניינים אותי כרגע כי אני לא מתכנן סטאפ 7.1 בעתיד הקרוב ואני ממש לא בעל אוזן אודיופילית שאוכל להבחין בהבדלים בין 5.1 רגיל לבין 5.1 מתקדם (כאמור אני לא מתכנן 7.1) ואני מעדיף לא להוציא 2200 ש"ח על רסיבר בסיסי שיתמוך בפורמטי אודיו מתקדמים.
הבנתי שסטרימר (נניח ה-A200) יכול להעביר את פורמטי האודיו המתקדמים (DTS-HD ו-TrueHD) לרסיבר והרסיבר יזהה ויפענח רק את ה-CORE בתור DTS או DD רגיל (אך אולי משופרים) ככה שמבחינתי לא יכול לקרות שום מצב שבעולם שאני אנגן סרט מסויים ולא אשמע קול אלא אם כן ימציאו פורמט עוד יותר מתקדם שלא קשור ל-DTS או DD.
השאלות:
1. מאחר ואין לי רסיבר עם כניסות HDMI, קיבלתי המלצה לממתג HDMI עם שלט שיכול לקבל מספר כניסות HDMI ולהוציא HDMI אחד ישירות למסך, זה פותר לי את הבעייה של חוסר כניסות HDMI במסך (יש לי גם שלט הרמוני ככה שהמיתוג ייעשה אוטומטית).
אך יש צורך לחבר את האודיו בנפרד מה-HDMI, אני אצטרך להוציא מהסטרימר כבל HDMI עבור הוידאו וכבל אופטי או קואקסיאלי עבור האודיו הדיגיטלי במקביל, השאלה האם זה אפשרי והאם זה נתמך?
2. האם זה אפשרי ונתמך בממיר HotHD ?
שאלה בנוגע לחיבור סטרימר ב-HDMI במקביל לחיבור אודיו דיגיטלי
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל, בקשר לסטרימר זה כן נתמך. אצלי יש רסיבר ללא כניסות hdmi ולכן הA110 מחובר ביציאית HDMI לטלוויזיה ויציאה אופטית אל הרסיבר.
עובד מעולה.
בקשר לממיר. הyes max hd שלי מחובר באותו אופן כמו הA110 וגם עובד כמו שצריך
עובד מעולה.
בקשר לממיר. הyes max hd שלי מחובר באותו אופן כמו הA110 וגם עובד כמו שצריך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים