איך מגעים מממיר 3100 ל Component?
אחרי כמה שעות בפורומים כאן אני קצת מבולבל אז רציתי לבקש קצת עזרה.
יש לי ממיר 3100 ומסך טושיבה 42WL55 שיש לו כניסות קומפוננט, קומפוזיט ו PC אבל לא S-video.
התמונה המתקבלת דרך הקומפוזיט (מהממיר) גרועה. אז הבנתי שאני צריך לקחת את יציאת ה SVIDEO של הממיר מה SCART (יש לי מתאם). אבל האם אני חייב טרנסקודר כדי להגיע מה SVIDEO ל קומפוננט?
אם התשובה היא חיובית אזי יש לי כמה שאלות נוספות:
1. כמה עולה דבר כזה?
2. איפה משיגים?
3. האם התוצאה תהיה משמעותית יותר טובה (במיחוד מבחינת פיקסליזציה מופחתת בתמונה) ממה שאני רואה היום?
אם לא (קרי אם יש דרך אחרת להתחבר ל SVIDEO) אנא הראו לי את האור....
תודה
יש לי ממיר 3100 ומסך טושיבה 42WL55 שיש לו כניסות קומפוננט, קומפוזיט ו PC אבל לא S-video.
התמונה המתקבלת דרך הקומפוזיט (מהממיר) גרועה. אז הבנתי שאני צריך לקחת את יציאת ה SVIDEO של הממיר מה SCART (יש לי מתאם). אבל האם אני חייב טרנסקודר כדי להגיע מה SVIDEO ל קומפוננט?
אם התשובה היא חיובית אזי יש לי כמה שאלות נוספות:
1. כמה עולה דבר כזה?
2. איפה משיגים?
3. האם התוצאה תהיה משמעותית יותר טובה (במיחוד מבחינת פיקסליזציה מופחתת בתמונה) ממה שאני רואה היום?
אם לא (קרי אם יש דרך אחרת להתחבר ל SVIDEO) אנא הראו לי את האור....
תודה
TRANSCODER
אם אין לך כניסה S VIDEO , הכי טוב לחבר TRANSCODER SCART TO COMPONENT ליציאה SCART של הממיר, מה TRANSCODER יוצאים 3 כבלי הCOMPONENT שאתה מחבר לכניסה COMPONENT של ה TOSHIBA.וכמובן להגדיר בממיר יציאה RGB.
אתה יכול לראות את ה TRANSCODER בפרסומות של ספקים רשומים באתר.
אתה יכול לראות את ה TRANSCODER בפרסומות של ספקים רשומים באתר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה, אבל....
קודם כל תודה למגיבים.
לפי מיטב הבנתי אם אין לי כניסת SVIDEO במסך (ואין כזו) אזי האופציה היחידה היא לעבוד עם הממיר במצב RBG על SCART ולעבוד עם טרנסקודר. נכון?
תודה שוב.
לפי מיטב הבנתי אם אין לי כניסת SVIDEO במסך (ואין כזו) אזי האופציה היחידה היא לעבוד עם הממיר במצב RBG על SCART ולעבוד עם טרנסקודר. נכון?
תודה שוב.
כן
אתה מגדיר RGB בממיר ומחבר את ה TRANSCODER ליציאה SCART של הממיר. ומחבר את הכבלים COMPONENT שיוצאים מהTRANSCODER לכניסה COMPONENT של ה TOSHIBA.
והמחיר של ה TRANSCODER שנמכר במבצע לחברים באתר היה היותר זול לפי הבדיקות שעשיתי לפני חודשיים או שלושה. ביקשו מימני 550 ש"ח ו 750 ש"ח בשני חנויות ששאלתי.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... le&sid=421
והמחיר של ה TRANSCODER שנמכר במבצע לחברים באתר היה היותר זול לפי הבדיקות שעשיתי לפני חודשיים או שלושה. ביקשו מימני 550 ש"ח ו 750 ש"ח בשני חנויות ששאלתי.
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... le&sid=421
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התכוונתי שבאתר יותר זול משני הדוגמאות שציינתי. היתי צריך להסביר את עצמי יותר טוב (ציינתי בשירשור אחר שה TRANSCODER במבצע באתר עולה 440 ש"ח). ועכשיו גם כאןMartinHSabag כתב:lito,
שוב אתה מפספס את הנקודה של המבצעים.
את הטראנסקודר אפשר להשיג בהרבה פחות ממה שרשמת....
'צטער עוד פעם...