מישהו מחבר PS3 דרך סוויטש 1000?
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
המטרה כמובן היא ליצור רשת של גיגה גם ל PS3 כדי להזרים בקלות HD וכדי להעתיק מהר קבצים ל PS3 במידת הצורך.
הסוויטש שלי הוא ג'יגה והראוטר הוא 100. מפה באה הבעיה. אין בעיה לחבר ל 100 ואין בעיה לחבר קבוע לג'יגה. כלומר שאני שם ידנית את הכרטיס של ה PS3 על 100 זה עובד דרך הסוויטש, וכשאני מחבר אותו ישירות לכרטיס ג'יגה על מחשב עם שני כרטיסים כאלו ושיתוף אינטרנט גם אין בעיה. החיבור הכפול הזה משגע כנראה את הכרטיס של ה PS3, בניגוד לכרטיסי הג'יגה של המחשבים שאוכלים את הג'יגה סוויטש וראוטר 100 בלי בעיה.
כאמור, כרגע עקפתי את זה ע"י חיבור של ה PS3 דרך מחשב עם שני כרטיסי רשת של ג'יגה ואינטרנט שרינג אבל סתם זה מעצבן כי זה אמור לעבוד בלי בעיה גם דרך הסוויטש. אני חושש גם שהאינטרנט שרינג עשוי ליצור בעיות בקישוריות של משחקים מסויימים לרשת.
הסוויטש שלי הוא ג'יגה והראוטר הוא 100. מפה באה הבעיה. אין בעיה לחבר ל 100 ואין בעיה לחבר קבוע לג'יגה. כלומר שאני שם ידנית את הכרטיס של ה PS3 על 100 זה עובד דרך הסוויטש, וכשאני מחבר אותו ישירות לכרטיס ג'יגה על מחשב עם שני כרטיסים כאלו ושיתוף אינטרנט גם אין בעיה. החיבור הכפול הזה משגע כנראה את הכרטיס של ה PS3, בניגוד לכרטיסי הג'יגה של המחשבים שאוכלים את הג'יגה סוויטש וראוטר 100 בלי בעיה.
כאמור, כרגע עקפתי את זה ע"י חיבור של ה PS3 דרך מחשב עם שני כרטיסי רשת של ג'יגה ואינטרנט שרינג אבל סתם זה מעצבן כי זה אמור לעבוד בלי בעיה גם דרך הסוויטש. אני חושש גם שהאינטרנט שרינג עשוי ליצור בעיות בקישוריות של משחקים מסויימים לרשת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אצלי הוא מחובר ישירות לסוויטץ' של ג'יגה - ולא שמתי לב לבעיות מיוחדות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הראוטר לא (לפחות לא נראה לי - אלה החדשים של הNGN של בזק) אני גם לא חושב שזה משנה הרבה.
יש לי של DLINK GS כלשהו - מדגם ירוק.
יש לי של DLINK GS כלשהו - מדגם ירוק.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אצלי ה-PS3 מחובר ל-BRIDGE/SWITCH במהירות של גיגה
בלי שום בעיה, D-LINK DAP-1522. יכול להיות שהכבל שלך לא תקין.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חשוב גם לציין
שאצלי מהירות הרשת הקווית היא על "אוטומטי" (ברירת המחדל). בהתאם לתקן חיבור של 1G אמור תמיד להתבצע במצב זה, אך יש כרטיסי רשת שמאפשרים בחירה ידנית ב-1G בניגוד לתקן. שים לב שאתה לא קובע ידנית מהירות בשום רכיב, כי זה עלול ליצורבעיות תאימות.