הגיעה סחורה לא נכונה
שלום חברים,
לפני כמה זמן עברתי לבית חדש עם חברה שלי.
לכבוד הבית החלטנו לקנות שולחן וספא מחנות באזור רחוב הרצל בתל אביב.
את המוצרים הזמנו עם משלוח.
לאחר כשבועיים עד שלושה מההזמנה הגיעו אלינו המוצרים ושילמנו על המשלוח כמו שסיכמנו עם בעל החנות.
את השולחן פתחנו רק שבועיים לאחר השגיע וסמנו לב שהוא בצבע הלא נכון, בגלל זה החלטנו לא לפתוח את השולחן.
חשוב להגיד שהכיסאות שקיבלנו הם בצבא הנכון, וזה גרם לנו לחשוב שגם השולחן נכון, אפילו סט אי אפשר להרכיב מהכסאות והשולחן.
הודענו לבעל החנות והוא אמר שכשיהיה לו משלוח לאזור הוא יעביר אלינו אבל לא ישלח במיוחד, שהוא עושה לנו טובה.
עברו מספר שבועות והוא מנסה לתפוס אותנו באותו בוקר של משלוח ובגלל העבודה אנחנו לא תמיד זמינים והוא לא מוכן לקבוע זמן מראש.
השבוע דיברנו איתו ואמרנו לו שזה לא יכול להיות ככה, והוא אמר לנו שאין לו מה לעשות ושאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לבוא לקחת את השולחן שלנו מאצלו, להחזיר לו את השולחן שלו והוא ישלם לנו רק 50 ש"ח עבור ההובלה שאנחנו עושים עבורו(למרות שבהובלה המקורית גם שילמנו על השולחן הלא נכון).
אנחנו אמרנו לו שאנחנו רוצים פיצוי והוא לא מוכן, הוא אומר שהוא בכלל עושה לנו טובה.
האם יש מה לעשות עם בעל חנות כזה?
יש לכם הצעות מה כדאי לעשות? רק לקחת את השולחן בלי פיצוי? לדרוש פיצוי?
לנסות את מזלי בבית משפט לטביעות קטנות אחרי שאני לוקח את השולחן? לפני שאני לוקח את השולחן?
תודה!
לפני כמה זמן עברתי לבית חדש עם חברה שלי.
לכבוד הבית החלטנו לקנות שולחן וספא מחנות באזור רחוב הרצל בתל אביב.
את המוצרים הזמנו עם משלוח.
לאחר כשבועיים עד שלושה מההזמנה הגיעו אלינו המוצרים ושילמנו על המשלוח כמו שסיכמנו עם בעל החנות.
את השולחן פתחנו רק שבועיים לאחר השגיע וסמנו לב שהוא בצבע הלא נכון, בגלל זה החלטנו לא לפתוח את השולחן.
חשוב להגיד שהכיסאות שקיבלנו הם בצבא הנכון, וזה גרם לנו לחשוב שגם השולחן נכון, אפילו סט אי אפשר להרכיב מהכסאות והשולחן.
הודענו לבעל החנות והוא אמר שכשיהיה לו משלוח לאזור הוא יעביר אלינו אבל לא ישלח במיוחד, שהוא עושה לנו טובה.
עברו מספר שבועות והוא מנסה לתפוס אותנו באותו בוקר של משלוח ובגלל העבודה אנחנו לא תמיד זמינים והוא לא מוכן לקבוע זמן מראש.
השבוע דיברנו איתו ואמרנו לו שזה לא יכול להיות ככה, והוא אמר לנו שאין לו מה לעשות ושאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לבוא לקחת את השולחן שלנו מאצלו, להחזיר לו את השולחן שלו והוא ישלם לנו רק 50 ש"ח עבור ההובלה שאנחנו עושים עבורו(למרות שבהובלה המקורית גם שילמנו על השולחן הלא נכון).
אנחנו אמרנו לו שאנחנו רוצים פיצוי והוא לא מוכן, הוא אומר שהוא בכלל עושה לנו טובה.
האם יש מה לעשות עם בעל חנות כזה?
יש לכם הצעות מה כדאי לעשות? רק לקחת את השולחן בלי פיצוי? לדרוש פיצוי?
לנסות את מזלי בבית משפט לטביעות קטנות אחרי שאני לוקח את השולחן? לפני שאני לוקח את השולחן?
תודה!
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
זה רחוב הרצל... באמת אתה מצפה לשירות נורמלי?
בית משפט לתביעות קטנות יקח ממך יותר מיום עבודה.
תעשה ככה, שלח הובלה לקחת את השולחן, ותגיד למוכר שאתה תביא לו את השולחן שלו.
וכמובן שלא תחזיר לו את השולחן.
וכמובן שלא תחזיר לו את השולחן.
חשבתי לעושת ככה, אבל לא נראה לי שהוא יתן לי את השולחן שלי בלי לראות את השולחן שלו.zovirax כתב:זה רחוב הרצל... באמת אתה מצפה לשירות נורמלי?
וכמובן שלא תחזיר לו את השולחן....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה צודק.geblig כתב:נראה לי שפספסתם...
זה המוכר אמור לשלם לו 50 ש"ח.
בכל מקרה ברור שעדיף לארגן את ההובלה לבד, לקחת 50 שקלים ולעוף משם....
שינכה לעצמו (הרוכש) את ההפסד על ההובלה עם ה50 שקלים מול המוכר, ייקח את המוצר ויקרא לסיפור הזה דמי לימוד, זה מה שעשינו אשתי ואני. זה קורה לכולם, השאלה היא כמה אתה מושך את הסיפור.
לפותח השרשור - זה לא נקרא להתקפל או להיות מובס, פשוט להיות חכם, גמור עם זה וזהו. שיהיה לכם חג שמח !