סיפור מדהים-מחריד על מוות, לכאורה, של תינוקת בשנת 1970 בבית חולים רמב"מ!!
האם מישהו מכם שמע במקרה את תוכנית הרדיו 'המדור לחיפוש קרובים' ברשת ב' ?
שמעתי היום את סיפור מדהים בתוכנית שיזעזע אותי לגמרי עד כדי תדהמה מוחלטת. הייתכן שדבר כזה יכול להתרחש אצלנו? הייתכן שדבר כזה אמיתי?!
הנה הסיפור בקצרה: אישה ילדה תאומות בבית חולים רמב"ם בשנת 1970, כעבור 4 ימים כאשר היא הגיע בבוקר למיטת התינוקות שלה היא מגלה שתינוקת אחת לא שם. כששאלה את האחיות הן שלחו אותה לחדר הרופאים בדחיפות, שם היא שמעה לתדהמתה שהתינוקת מתה בלילה עקב דימום מוחי..............................כעבור 18 שנה הבת התאומה התחילה ללמוד באוניברסיטת חיפה שם כעבור שנה היא מתחילה להישאל כל הזמן ע"י חברייה איך ייתכן שראו אותה במספר מקומות בו זמנית!!!....................תשמעו את כל הסיפור הלא יאמן הזה שמסופר ע"י האימא
תקפיצו 2 דקות מתחילת הקטע:
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... 5%E1%E9%ED
שמעתי היום את סיפור מדהים בתוכנית שיזעזע אותי לגמרי עד כדי תדהמה מוחלטת. הייתכן שדבר כזה יכול להתרחש אצלנו? הייתכן שדבר כזה אמיתי?!
הנה הסיפור בקצרה: אישה ילדה תאומות בבית חולים רמב"ם בשנת 1970, כעבור 4 ימים כאשר היא הגיע בבוקר למיטת התינוקות שלה היא מגלה שתינוקת אחת לא שם. כששאלה את האחיות הן שלחו אותה לחדר הרופאים בדחיפות, שם היא שמעה לתדהמתה שהתינוקת מתה בלילה עקב דימום מוחי..............................כעבור 18 שנה הבת התאומה התחילה ללמוד באוניברסיטת חיפה שם כעבור שנה היא מתחילה להישאל כל הזמן ע"י חברייה איך ייתכן שראו אותה במספר מקומות בו זמנית!!!....................תשמעו את כל הסיפור הלא יאמן הזה שמסופר ע"י האימא
תקפיצו 2 דקות מתחילת הקטע:
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... 5%E1%E9%ED
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 25/03/2010 19:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניסיתי שוב וזה עובדyairf כתב:לחצתי על הלינק, יש הודעה מוקלטת במבטא עילג למדי שאומרת שהתוכן המקורי הוסר...
נסה להיכנס לקישור הבא:
http://www.iba.org.il/media/
ולפתוח למטה בדף את התוכנית 'חיפוש קרובים 25.03.10 - 16:45'
לעולם לא שמעתי על מקרה כזה ממקור ראשון באופן אותנטי כל כך!
אני לא שמעתי את תחילת השידור ולכן בהתחלה חשבתי שהכעס של האם בכלל קשור להסתרת סיבת המוות של התינוקת בבית חולים וזה הרתיח אותי, זעמתי על איך "פשוט" קברו אותה בלי לספר לאף אחד.........אח"כ כששמעתי את הסיבה האמיתית הייתי פשוט בהלם מוחלט. אם זה נכון, התינוקת ההיא, היום בת 40 ואין לה שמץ של מושג שיש לה אחות תאומה ואין לה מושג שאביה הוא כנראה בעצם פושע הנתעב ביותר שיש! שכנראה צריך ללכת לכלא לכל ימי חייו!
אני לא שמעתי את תחילת השידור ולכן בהתחלה חשבתי שהכעס של האם בכלל קשור להסתרת סיבת המוות של התינוקת בבית חולים וזה הרתיח אותי, זעמתי על איך "פשוט" קברו אותה בלי לספר לאף אחד.........אח"כ כששמעתי את הסיבה האמיתית הייתי פשוט בהלם מוחלט. אם זה נכון, התינוקת ההיא, היום בת 40 ואין לה שמץ של מושג שיש לה אחות תאומה ואין לה מושג שאביה הוא כנראה בעצם פושע הנתעב ביותר שיש! שכנראה צריך ללכת לכלא לכל ימי חייו!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בית חולים אולי אמור להיות סטרילי מביחנת חיידקים ותברואה.לפחות חדרי ניתוח
אך מסתבר שהוא לא סטרילי מבחינת עברינים שהם לא פחות ולא יותר הם הסגל הרפואי.
ידוע שייש רופאים שהם פושעי מין, אך לחטוף פג של קילו וחצי מהמקום הכי מוגן בפגיה לא נתפס.
אך מסתבר שהוא לא סטרילי מבחינת עברינים שהם לא פחות ולא יותר הם הסגל הרפואי.
ידוע שייש רופאים שהם פושעי מין, אך לחטוף פג של קילו וחצי מהמקום הכי מוגן בפגיה לא נתפס.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני כמעט בטוח שאין התישנות על דברים כאלה שלא לדבר כל כך שבמקרה הנ"ל הפשע עדיין ממשיך להתקיים לכן ברור שזה לא תופס בהקשר לכך.......אגב, המוזר בעיני הוא שהחדשה הזאת עדיין לא התפרסמה בשום מקום אחר!sam22 כתב:מה ההתישנות על פשעים כאלו? אם יש...
אגב, במחשבה שניה אני מניח שזה צריך להיבדק לפני שמפרסמים את זה על מנת לוודא את נכונות כל העובדות בטח בפרשייה חמורה כל כך. אני מניח שגם שהמשטרה נכנסה או הכניסה את עצמה לתמונה במקרה החמור הזה!sam22 כתב:כן,
הייתי בטוח שזה יהיה בחדשות הערב...
חוץ מהסיפור המדהים בעצמו, יש כאן עוד נקודה מאוד מוזרה שמתחברת לעיניין של למה זה לא מפורסם בכל מקום היום.osherov כתב:אגב, במחשבה שניה אני מניח שזה צריך להיבדק לפני שמפרסמים את זה על מנת לוודא את נכונות כל העובדות בטח בפרשייה חמורה כל כך. אני מניח שגם שהמשטרה נכנסה או הכניסה את עצמה לתמונה במקרה החמור הזה!sam22 כתב:כן,
הייתי בטוח שזה יהיה בחדשות הערב......
שימו לב שהמקרה התרחש ב1988. כיום, כעבור 22 שנים!!, האמא מדברת בתוכנית הזו.
לא ברור מה היא עשה במשך 22 שנים.
אם היא כן ניסתה לברר ולדווח, אז זה היה צריך להתפרסם מזמן מזמן, אלא אם כן משהו פה פשוט לא נכון.
אם היא החליטה לפרסם את זה רק כיום אז זה תמוה ביותר.
הרופא החוטף, מן הסתם, כבר מאוד זקן אם בכלל חי (בהנחה שרק בן אדם מבוגר יגיע למצב שבו מחליט לחטוף תינוק).
משה
בדיוק.....moco כתב:במחשבה נוספת, מדובר בתוכנית "חיפוש קרובים", לא "בשידור חוקר".
אולי זה בדיוק כך. האמא, לעת זיקנתה רק רוצה לפגוש את הבת, אך לא היה לה כל רצון מ1988 וגם היום, לגרום לחקירה והענשה של הפושע....
כששומעים את האם מתארת את האירוע על תקופת 1988 מבינים שהמשפחה לא הייתה אז בארץ למעט הבת שגילתה על האחות התאומה (לכאורה). מנקודת המבט של האם ושל המשפחה שלה עושה רושם שהם לא הסתכלו על המקרה כמשהו פלילי חמור כל כך, אלא יותר חשבו על זה מנקודת המבט שלהם כמשפחה, כאנשים. הם חשבו, האם כדאי או לא כדאי לחשוף את המשפחה שלהם לדבר הכל כך טעון ובלתי אפשרי הזה. האם רומזת, שהמשפחה לא הייתה מוכנה אז לחשוף את הפרשיה (החלטה שמבחינת הבת התאומה והבן הנוסף שלה נשמעים הגיוניים בעני). המוזרות, לטעמי, היא איך האם הייתה יכולה להתמודד עם מידע כזה בלי "להתפוצץ" מבפנים ובלי לגלות את האמת הנוראית (או לא) על המקרה. פסיכולוגיה בגרוש שלי תגיד שגם התגובה של האם בשנת 70, כאשר הודיעו לה שהתינוקת שלה מתה והיא נקברה ולא גילו לה איפה היא נקברה ומה באמת התרחש שם, לא נשמעת "נורמלית" לגמרי. אבל קשה להתעלם שאז דברים התנהלו בצורה שונה. לפחות על פי דבריה, האמון שלה במערכת "והשוק" שכנראה היא הייתה שרויה בו הובילו לקבלת האמת שהוצגה לה בלי לשאול יותר מידי שאלות. במידה והעניין הזה יתברר כנכון, לי יהיה מאוד קשה להבין איך במדינה כמו שלנו דבר מזעזע כזה יכול להתבצע בלי שאף אחד שם לב לזה, איך מעשה כל כך חמור פוספס!