נוסעת בקרוב לסין - מחפשת המלצה אם ואיזה NETTOP להביא

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

קראתי כאן את כל השרשורים, לגבי GIADA ועוד כל מיני דברים שהמליצו פה, חלק ניתן לקנות בארץ וחלק לא..
היום יש לי סטרימר (nc3500) שאמנם עובד יפה, אבל אני רוצה לשדרג קצת.. מחפשת מחשב קטן, הג'יאדה בביקורת נשמע לי אחלה, אבל ראיתי שכתבו פה שיש דגמים שעולים עליו בהרבה.. ראיתי גם כתבה על asus eee eb1501U שיש לו גם מעבדים טובים וגם כונן (אין לי DVD כי אני רואה הכל דרך הסטירימר, אבל זה יתרון אם פעם ארצה לראות בלו ריי או משהו..)ואפילו USB3.. מכיוון שכמו שכתבתי אני נוסעת בקרוב לסין, ושם בטח יהיה זול מאשר בארץ, ואולי אפילו אוכל למצוא דגמים שאין כאן - מאד אשמח לשמוע המלצות למחשבים מהסוג הזה - חזקים, קטנים ולא מסובכים שיריצו טוב תכני HD עם פוטנציאל ליותר. (יש לי רסיבר עם כניסות HD, כך שחוסר ביציאה אופטית כמו בג'יאדה - לא מאד קריטי..)
סתם דוגמא למשהו שנראה לי מדליק:
http://www.tgspot.co.il/hardware/asus-e ... ebit-2010/

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

היי מיקה,
בגדול כל הנט-טופים מבוססי ה-ION הם בעלי אותם ביצועים למעט ה-SPDIF שבחלק יש ובחלק אין.
מה שאולי שווה לבדוק, אם ייצא לך לראות אותם פועלים בחנות, זה את ההבדל בשקט/רעש שבוקע מהמאוורר של הנט-טופ, וללכת על שילוב של מאוורר שקט ככל האפשר עם עיצוב שישביע את רצונך וטעמך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

זה באמת עד כדי כך לא משנה?

שליחה #3 

ראיתי תגובות שממליצות על סוג מסויים הרבה יותר מאחר, ממש אין הבדלים בינהם? אם יש שניים דומים, למה בכל זאת כדאי לשים לב (חוץ מנושא הרעש) - סוג המעבד? ה RAM? גודל הדיסק? ESATA? לכולם יש פחות או יותר אותם ביצועים עם ION?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

כן, לכולם יהיו אותם ביצועים, כי מדובר באותו מעבד (ATOM N330) ובאותו צ'יפסט של אנוידיה, ה-ION.
ממה שראיתי לכל הדגמים יש כיום 2GB זכרון.
ההבדלים הם בעיקר בפיצ'רים, כמו SPDIF, יציאת ESATA, גודל דיסק, רשת אלחוטית רגילה או גם N, וכו, וכמובן בסוג המאוורר והעיצוב. זה לא משפיע על ביצועי המחשב עצמם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אם זה מיועד רק לסרטים - לא עדיף פשוט לקנות מזרימדיה יותר רציני?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

נט-טופ יאפשר לה מגוון רחב וגדול יותר של אפליקציות לתכנים מהרשת, כמו למשל התוכנה Boxee, וכן ממשק חזק יותר עבור מוסיקה.
ברוב הסטרימרים כיום חסרים הדברים האלה.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

אם את רוצה תמיכה ב- bitstream של פורמטי האדיו החדשים, את צריכה Fujitsu Esprimo Q1510 .
האכות של הסאונד אותו הדבר כמו ב- ION (שמוציא LPCM 7.1 ) אבל האינדיקטורים ברסיבר (של פורמטי האודיו החדשים) לא ידלקו עם ה- ION .

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

הסיבה שאני רוצה לשדרג היא באמת תמיכה ביותר דברים ויכולות מאשר רק ניגון סרטים,כולל גלישה והורדת סרטים, ואני רוצה שיהיה גם כונן דיסקים, כמובן שכדאי כזה שתומך בבלו ריי, כי היום אין לי איפה לשים דיסק, מוזיקה או DVD, למקרה שמגיע אחד..
גיורא - אני מניחה שאתה מדבר על דגם ספציפי, אבל אם במקרה אין בדיוק את זה - מהי התכונה שאני צריכה לחפש כדי שכן תהיה תמיכה כזו? האם יציאת HDMI לרסיבר לא מספיקה? חשבתי שזה די מכסה את כל האפשרויות.. (יש לי רסיבר ימאהה 465 - לא משהו פצצתי במיוחד, כך שאין טעם שאחפש יכולת שלא אוכל להשתמש בה בכלל..)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

הדגם שגיורא המליץ מעולה. אם תמצאי כזה, הייתי ממליץ לך לקנות אותו. מדובר במעבד חזק הרבה יותר מה-ATOM, וגם בתמיכה מלאה בפענוח חומרה של תכנ HD והעברת כל הפורמטים של האודיו באופן מלא, שהרסיבר שלך תומך בהם.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #10 

ה Fujitsu לא יקרים בטירוף ? אני מניח שגם בסין זה לא יהיה אפילו קרוב למחיר של ה ATOM

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #11 

כאחד שסין , זה הביית השני שלו , לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות שום מוצר חשמלי שם .

מקסימום בהונג קונג וגם שם במקומות מסויימים , כאשר המחיר זול , במקרה הטוב ב 15-20 אחוז פחות מאשר בארץ (וגם זה לרוב בגלל המע"מ).

שלא לדבר על אחריות, אמינות ,אפשריות תשלום וכאלה.

כמו שתמיד אני אומר לקולגולות הסינים שלי בנימוס , "תודה , אבל לא תודה".
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

mikai כתב:גיורא - אני מניחה שאתה מדבר על דגם ספציפי, אבל אם במקרה אין בדיוק את זה - מהי התכונה שאני צריכה לחפש כדי שכן תהיה תמיכה כזו? האם יציאת HDMI לרסיבר לא מספיקה? חשבתי שזה די מכסה את כל האפשרויות.. (יש לי רסיבר ימאהה 465 - לא משהו פצצתי במיוחד, כך שאין טעם שאחפש יכולת שלא אוכל להשתמש בה בכלל..)
...
בשביל שמחשב יעביר bitstream של פורמטי האודיו החדשים צריך או כרטיס מסך של ATI ממשפחת HD5xxx (הדגם הבסיסי HD5450) או לוח-אם מבוסס ציפ-סט H55 של אינטל עם מעבד, G6950 או מעבד ממשפחת i3 או ממשפחת i5 (לא i5-750).
המחשב הקומפקטי (כנראה) היחיד שתומך ב- bitstream של פורמטי האודיו החדשים הוא זה שציינתי.
מבחינת איכות האודיו אין הבדל בין LPCM שמוציאים ה- ION-ים למיניהם לבין הנ"ל.
יתרון שיש ל- q1510, כפי שציין pixies, הוא שהמעבד חזק יותר ממעבד ATOM ולכן יהיה טיפול טוב יותר בקבצים שלא מקודדים לפיענוח חומרה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”