הלחמת קונקטורים RCA לכבל RG59

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
flail פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בעבר קיבלתי ממעבדה כבל RG מולחם לקונקטור RCA, אך למעשה ההלחמה הייתה לקונקטור כללי שאליו הוברג קונקטור RCA. את הקונקטור הזה היה ניתן לפרק ולהרכיב במקומו משהוא אחר.
האם זוהי הלחמה איכותית? או שהלחמה איכותית מחייבת שהכל יהיה מולחם, ללא חלק מוברג כלשהוא?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

יש גם קונקטורים יעודיים להברגות
אם אין בעיה של מגעים והחיבור נעשה בצורה מקצועית, אז זה בסדר.

flail פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הכוונה לקונקטורים של הכבלים? אלה שהם מרכיבים בקצה של הכבל? אלה נחשבים "הלחמה" איכותית או שמדובר במשהוא אחר לגמרי?
guyezra כתב:יש גם קונקטורים יעודיים להברגות
אם אין בעיה של מגעים והחיבור נעשה בצורה מקצועית, אז זה בסדר.
...

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

F CONNECTOR TO RCA ADAPTER

שליחה #4 

אני חושב שאתה מתכוון להרכיב מתאם RCA ל F קונקטור כמו של כבלים, ואתה שואל אם ה F קונקטור מחובר בהלחמה.
לא. הF קונקטור לא מחובר בהלחמה. האמצעי של הקונקטור הוא פשוט המוליך האמצעי של הכבל, יש שני סוגי קונקטורים: כזה שהסיכוך מתחבר בלחיצה עם כלי לחיצה מתאים, הסוג השני מתחבר פשוט בהברגה על הכבל (על הסיכוך) ללא שום כלים.
אם ווידאו מצליח לעבור טוב, גם אודיו (תדר הרבה יותר נמוך) יעבור טוב. כמובן יהיו כאלה שיחלקו על כך.
מתאם F ל RCA
 מתאם F ל RCA
כבל קואקס עם F קונקטור
 כבל קואקס עם F קונקטור

flail פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: F CONNECTOR TO RCA ADAPTER

שליחה #5 

נכון. כטכנאי כבלים לשעבר יש לי גלגל RG59 ואת הלוחץ המתאים, אך במעבדת האלקטרוניקה יעצו לי להביא להם את הכבלים באורכים המוכנים והם "ילחימו " לי אותם. אז מה שאתה אומר הוא שלטענת אנשים מסוימים "הלחמה" היא יותר איכותית מ"לחיצה" עם הלוחץ שיש לי? אני רוצה איכות ואני מוכן לשלם למעבדה על הלחמה אם זה עדיף, אך אם לחיצה טובה ב(כמעט) אותה מידה אני כבר יכול ללחוץ את הקונקטורים F בעצמי ורק לרכוש הברגה של RCA. אגב, ניסיתי לחבר שתי הברגות כאלה על כבל מוכן של הכבלים אך משום מה הוידאו לא עבר. יכול להיות שיש סוגים שונים של קונקטורים F ולא כולם מתאימים?
ariekarp כתב:אני חושב שאתה מתכוון להרכיב מתאם RCA ל F קונקטור כמו של כבלים, ואתה שואל אם ה F קונקטור מחובר בהלחמה.
לא. הF קונקטור לא מחובר בהלחמה. האמצעי של הקונקטור הוא פשוט המוליך האמצעי של הכבל, יש שני סוגי קונקטורים: כזה שהסיכוך מתחבר בלחיצה עם כלי לחיצה מתאים, הסוג השני מתחבר פשוט בהברגה על הכבל (על הסיכוך) ללא שום כלים.
אם ווידאו מצליח לעבור טוב, גם אודיו (תדר הרבה יותר נמוך) יעבור טוב. כמובן יהיו כאלה שיחלקו על כך.
...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

אצלי יש כמה כבלים כאלה עם הברגות.
אין בעיה עם הוידאו.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”