מחפש אתר מחול לרכישת HDD 120 גיגה לאקסבוקס?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום

אני מחפש אתר אמין מחול שאוכל להזמין HDD אים מישהו מכיר ?או הזמין אשמח לקבל תשובה.

תודה

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

ראיתי ש- shopto מוכר, לא יודע אם הם ישלחו דיסק לארץ.
אתה יכול להזמין מאמזון גרמניה, אבל בכללי המחירים באירופה לא אטרקטיביים.
אם אתה מחפש מארה"ב, נסה ב-EBAY או מהחנויות המומלצות פה.

המלצה שלי היא שתבחן את המחירים בארץ.
הם לא רעים בכלל בגלל הסיבה המעניינת שאקסבוקס חוקי בארץ זה בערך כמו סניף דואר יעיל - רעיון טוב שאולי יש עשרה כמוהו.
מה שקורה זה ככה:

עקרונית יש דרך להכניס דיסק לא של MS לתוך הקופסא של הדיסק החיצוני של האקסבוקס (לא אכנס להסבר כרגע אבל לא מסובך מדי לפי מה שקראתי).
בצורה כזו אתה יכול להכניס דיסק עד 250GB שקנית לבד ולא במחירים השערוריתיים של MS.
MS עד היום לא פעלו כנגד אף משתמש שיש לו דיסק כזה - למעשה, אחרי שיחה שהיתה לי עם אחד המרכזים שלהם בחו"ל - אני גם לא חושב שהם יפעלו בגלל שלמרות שההליך הזה לא חוקי על הנייר, הוא לא מאפשר לך להריץ משחקים פרוצים או exploits על LIVE שתכלס זה מה שמטריד אותם.
בנוסף הם מודעים לכך שלקוחות תמימים יכולים לקנות בלי לדעת כונן "לא חוקי" כזה ופעולה נגדם עלולה לצאת לא טוב.

קיצר:
המון חנויות בישראל מוכרות HDD כאלו. לוקחים קופסא של דיסק ממכשיר ישן/תקול, מכניסים HDD גדול ומוכרים.
אם יש לך אקסבוקס פרוץ - ההפעלה של HDD לא רשמי זה הדבר האחרון שמדאיג אותך.
אם יש לך אקסבוקס לא פרוץ - אתה יכול לקחת את הסיכון הקטן יחסית (ההסבר למעלה) או שאתה יכול לבקש מהחנות HDD חוקי.
מה שהמוכר יעשה במקרה כזה הוא לפרק HDD חוקי מבאנדל (120GB או 250GB) של מכשיר שהוא הולך למכור פרוץ (ולכן את הקונה שלו לא ממש מעניינת החוקיות של ה-HDD שלו) ולמכור אותו לך. הוא יעלה טיפה יותר מ-HDD לא רשמי אבל לא הרבה יותר בגלל שלמוכר אין יותר מה לעשות עם HDD חוקי בארץ.. כמו שאמרתי יש עשרה אנשים זה מעניין אותם... הביקוש הוא נמוך ולכן המחיר לא גבוה.

yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

תודה על פירוט התשובה אני יבדוק את הנושא.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”