תגובות לכתבה: מגבר אוזניות: Musical Fidelity V-CAN
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
מגבר אוזניות: Musical Fidelity V-CAN
מגבר אוזניות: Musical Fidelity V-CAN
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ביקורת מקיפה ועניינית, כל הכבוד 
כאחד שמעורה במגברים בשוק, מעניין אותי לדעת מה גרם לך לבחור דווקא במגבר הזה (האם בחרת בו בשל זמינותו בארץ) ולא באינספור אחרים (לא שחלילה אני מבקר את הקניה, סתם לדעת).
כאחד שמעורה במגברים בשוק, מעניין אותי לדעת מה גרם לך לבחור דווקא במגבר הזה (האם בחרת בו בשל זמינותו בארץ) ולא באינספור אחרים (לא שחלילה אני מבקר את הקניה, סתם לדעת).
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
עם כל "אינספור אחרים" בסוף אתה צריך לבחור רק אחד ... ואף פעם לא יהיה לך פנאי לבחון יתר מ - "כמה" ...yossi126 כתב: כאחד שמעורה במגברים בשוק, מעניין אותי לדעת מה גרם לך לבחור דווקא במגבר הזה (האם בחרת בו בשל זמינותו בארץ) ולא באינספור אחרים (לא שחלילה אני מבקר את הקניה, סתם לדעת)....
הבחירה נעשת לפי סדר הבא :
1. איכות הסאונד ביחס לאוזניות שלי (האזנה, חלק הטכני כמו נתונים ורכיבים, תגובות של אחרים)
2. המחיר (גם התקציב וגם יחסי)
3. אפשרויות לשידרוג רכיבים אם יידרש (על זה אני ארחיב אם מישהו יתעניין).
4. אולי קצת מוניטין ה - MF.
ירידת איכות בחיבור בין cd למגבר
אם אני קונה צעצוע כזה ומחבר אותו בין ה - CD למגבר, האם צפויה איזשהיא ירידת איכות מורגשת בנגינה דרך המגבר?
- valer_valer
- חבר ותיק

עכבת הכניסה היא 25k לרוב נגני ה - CD לא יזיז גם אם תחבר כמה כאלה ...
רוב תודות על הסקירה, לפי הרשמים שלך ב-900 ש"ח הוא מהווה מגבר-כניסה טוב מאוד, אם מתגברים על המראה הג'נרי-על-גבול-DIY שלו, ואופציית הפרה שלו היא בונוס שימושי מאוד בלי ספק. מענין מה פוטנציאל השיפור שלו עם שידרוג הרכיבים.
- valer_valer
- חבר ותיק

מה שעשיתי עד היום זה הורדתי Gain ב - MC33079 ל - 1 (מ - 10) שמסתכם בהחלפת 2 נגדים בכל צד, כדי להתאים לאוזניות שלי - שיפור כדאיי וזול !!!
לגבי שיפור הספק - ניסיתי סוללה של 12 - 14.4 וולט - שום שיפור במדידות, גם לא בשמיע.
ה - IMD שיחסית בינוני בחיבור האוזניות שלי שידועות כקשים לדחיפה (סתם לסבר ת אוזן - בחיבור התנגדות פסיבית של 55 אום הוא יורד מ - 0.1 ל - 0.001 הבדל של פי 100).
אז נגיד את זה כן הייתי רוצה לבדוק. הייתי מנסה לשפר את איכות הקבלים ביציאה (1000uF 16V של Jamicon סידרת SK) למשהו כמו Nichicon KZ או Elna SILMIC 2 למרות שאני די סגור שזה לא ייתן שיפור כלשהו, וגם לא ניתן להשיג אותם פה.
אני מרוצה (אחרי תיקון ה Gain) מהסאונד ולא מחפש שיפור, העניין של ניסיון עם קבלים הוא אינטרס נטו ...
לגבי שיפור הספק - ניסיתי סוללה של 12 - 14.4 וולט - שום שיפור במדידות, גם לא בשמיע.
ה - IMD שיחסית בינוני בחיבור האוזניות שלי שידועות כקשים לדחיפה (סתם לסבר ת אוזן - בחיבור התנגדות פסיבית של 55 אום הוא יורד מ - 0.1 ל - 0.001 הבדל של פי 100).
אז נגיד את זה כן הייתי רוצה לבדוק. הייתי מנסה לשפר את איכות הקבלים ביציאה (1000uF 16V של Jamicon סידרת SK) למשהו כמו Nichicon KZ או Elna SILMIC 2 למרות שאני די סגור שזה לא ייתן שיפור כלשהו, וגם לא ניתן להשיג אותם פה.
אני מרוצה (אחרי תיקון ה Gain) מהסאונד ולא מחפש שיפור, העניין של ניסיון עם קבלים הוא אינטרס נטו ...