מספר בעיות עם Jukebox+Aeon+Lowlist - אשמח לעזרה...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

אהלן אני משתמש בPH A-200 הורדתי ג'בוקס Aeon במוד Lowlist. המראה יפה אך יש מספר בעיות.

1) קודם כל הבעיה הכי גדולה היא התקצירים עצמם. הם חצויים, כלומר 2 משפטים, ואז זה נחתך באמצע. ומה שכן רשום, רשום בצורה מבולגנת.
[img2=550x169]http://img151.imageshack.us/img151/2263/dsc00468.png[/img2]

2) הדבר קורה גם בסדרות. רק ששם מופיעה גם האות {br} באמצע התקציר.
[imgbig]http://img528.imageshack.us/img528/6089/dsc00472.png[/imgbig]
[imgbig]http://img362.imageshack.us/img362/4088/dsc00471.png[/imgbig]

3)דבר נוסף, זה תמונת הרקע. היא מופיעה תמיד בצורה מוכפלת. במקום להיות באמצע. (יש לציין שהדבר קורה רק בסרטים. בסדרות זה עובד בסדר)
תמונה
תמונה

4) בסקין הזה כידוע אפשר ליצור אוספים. כלומר אוסף של טרילוגיות וכ'ו. ברוב האוספים הפוסטר הראשי הוא הפוסטר של הסרט הראשון ובאמת זה עובד בסדר. אבל בחלק מהאוספים זה מופיע בצורה חתוכה. כמו בתמונה הבאה רואים שבמטריקס ובמדגסקר זה עובד בסדר גמור אבל בהארי פוטר ובסופרמן זה חתוך
תמונה

5) בעיה שקורית לי ספציפית בעונה השישית של אבודים... פשוט אין תקצירים ולא רואים את הפרקים. אם אני אלחץ פליי אני אוכל לראות את הפרקים, אבל אני לא יכול לראות כלום בתפריט עצמו. בעונה הראשונה של הסדרה הכל בסדר וכנל גם בסדרות אחרות.
[imgbig]http://img185.imageshack.us/img185/395/dsc00470e.jpg[/imgbig]

6) שאלה, יש אפשרות לגרום לכך שהסקין יוריד פוסטרים ממקום אחר? עדיף פוסטרים באנגלית...

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

היי רועי, למעשה שאלתי בדיוק את אותם שאלות פחות או יותר לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי :( אז חפרתי! אנסה לעזור לך ממה שכן הצלחתי לפתור בעצמי.
לגבי התקצירים, זה מה שממש נהיו לי שערות לבנות ממנו אבל הסתדר פחות או יותר, בקובץ skin.proporties בתיקיית הסקין בו אתה משתמש, תוסיף את שתי השורות הבאות בסוף כל ההגדרות:
# Max number of lines in plot from Sratim web site
sratim.plotLineMax=14

# Max line length - required for visual hebrew line truncate
sratim.plotLineMaxChar=40

בדרך כלל השורה השנייה עומדת על ערך 60 אבל גיליתי תוך כדי (הרבה) משחקים שבמוד LOWLIST צריך שאורך השורה תהיה 40 אחרת זה נחתך.

לגבי תמונת הרקע: באותו קובץ (skin.proporties) חפש את השורה:
fanart.movie.width ושנה את הערך שם ל-1280.
לגבי תקצירים, אין כרגע באתר סרטים הרבה תקצירים לפרקי סדרות אז זה מוריד באנגלית. סדרות פחות קריטי לי אז לא התעסקתי עם זה הרבה.
מקווה שעזרתי לך במעט שיכולתי.

zoharsi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אצלי היו את הבעיות שציינת בתקצירים כאשר עבדתי עם הסקין בעברית לפי הנוהל בדביק.
ששיניתי לAEON התופעות נעלמו.
בסך הכל הורדתי את הסקין והחלפתי בקובץ בPROPERTIES את שם הסקין מHEBREW לamwyamj2100117.

אולי כדאי שתתקין מחדש את הYAMJ הבסיסי ותעשה את השינויים בPROPERTIES לפי הנוהל ובנוסף תחליף את שם הסקין בקובץ הPROP מHEBREW לamwyamj2100117.

מקווה שיעזור גם לLOWLIST שאין לי מושג מה זה.
אשמח לדעת.

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

zoharsi, העברית עובדת טוב מאוד כמעט בכל הסקינים במוד רגיל. דוקא במוד LOWLIST שאתה לא משתמש בו יש את הבעיות שצויינו בפוסט, בגלל שלתקציר הסרט כנראה מוקצה שטח קטן יותר, לכן זה לא נראה לי יעזור להחליף סקין.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

rick090 כתב:היי רועי, למעשה שאלתי בדיוק את אותם שאלות פחות או יותר לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי :( אז חפרתי! אנסה לעזור לך ממה שכן הצלחתי לפתור בעצמי.
לגבי התקצירים, זה מה שממש נהיו לי שערות לבנות ממנו אבל הסתדר פחות או יותר, בקובץ skin.proporties בתיקיית הסקין בו אתה משתמש, תוסיף את שתי השורות הבאות בסוף כל ההגדרות:
# Max number of lines in plot from Sratim web site
sratim.plotLineMax=14

# Max line length - required for visual hebrew line truncate
sratim.plotLineMaxChar=40

בדרך כלל השורה השנייה עומדת על ערך 60 אבל גיליתי תוך כדי (הרבה) משחקים שבמוד LOWLIST צריך שאורך השורה תהיה 40 אחרת זה נחתך.

לגבי תמונת הרקע: באותו קובץ (skin.proporties) חפש את השורה:
fanart.movie.width ושנה את הערך שם ל-1280.
לגבי תקצירים, אין כרגע באתר סרטים הרבה תקצירים לפרקי סדרות אז זה מוריד באנגלית. סדרות פחות קריטי לי אז לא התעסקתי עם זה הרבה.
מקווה שעזרתי לך במעט שיכולתי.
...
קודם כל תודה. זה עזר לי בקטע של הגודל של התמונה והאורך של התקציר באמת.
אבל התקציר עדיין מבולגנים. ז"א המשפטים לא מסודרים.

בכל מקרה אשמח גם לעזרה לגבי שאר השאלות ששאלתי.
שבוע טוב לבינתיים :)

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

היי רועי, לגבי שאר השאלות אני פשוט לא כל כך יודע חוץ ממה שכבר הסברתי, אבל לגבי פוסטר ממקום אחר, אתה פשוט מוריד פוסטר שאתה רוצה ושומר את קובץ התמונה באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם (חוץ מהסיומת כמובן) והתוכנה תשתמש בפוסטר הזה אוטומטית.
לגבי תקצירים שעדיין מבולגנים: אם תוכל לשים תמונה של איך זה נראה עכשיו אני אנסה לעזור לך כי לפי ההגדרות שנתתי לך זה עובד מצוין אצלי.

elimag
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

לא ברור איך משנים את ההגדרות כך שתופיע תמונת רקע לכל סרט.
האם זה קורה אוטומטית עם הפעלת ה-gui?
האם יש דרך לסדר את זה אוטומטית או שחייבים כל סרט בנפרד?

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

rick090 כתב:היי רועי, לגבי שאר השאלות אני פשוט לא כל כך יודע חוץ ממה שכבר הסברתי, אבל לגבי פוסטר ממקום אחר, אתה פשוט מוריד פוסטר שאתה רוצה ושומר את קובץ התמונה באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם (חוץ מהסיומת כמובן) והתוכנה תשתמש בפוסטר הזה אוטומטית.
לגבי תקצירים שעדיין מבולגנים: אם תוכל לשים תמונה של איך זה נראה עכשיו אני אנסה לעזור לך כי לפי ההגדרות שנתתי לך זה עובד מצוין אצלי.
...
1)לגבי התקצירים:
אם זה התקציר המקורי:
"זוכה שני פרסי אוסקר לשחקן משנה והשחקן הראשי הטוב ביותר, דנזל וושינגטון, מגלם סוכן ממשלתי שמגיע לניו אורלינס אחרי שטרוריסטים פוצצו שם מעבורת וגרמו להרג של מאות אנשים. עדת המפתח בחקירה שיכולה להוביל אל הטרוריסטים היא אישה צעירה ויפה, שלמרבה הצער נרצחת באכזריות. כשהוא מצויד בטכנולוגיה חדשנית שמאפשרת לו להציץ כמה ימים אל העבר, ואפילו לשנות אותו, הסוכן חוזר בזמן, מנסה להציל את העדה, ובסופו של דבר אפילו מתאהב בה. השאלה הגדולה היא האם השניים גם יצליחו לשנות את המאורעות המחרידים שאמורים לקרות בשעות הקרובות, ולהציל את חייהם של חפים מפשע?"
אז ככה הוא מופיע לי בYAMJ:
"אשי הטוב ביותר, דנזל וושינגטון, מגלם סוכן ממשלתי
זוכה שני פרסי אוסקר לשחקן משנה והשחקן הר
ם מעבורת וגרמו להרג של מאות אנשים. עדת המפתח
שמגיע לניו אורלינס אחרי שטרוריסטים פוצצו ש
צעירה ויפה, שלמרבה הצער נרצחת באכזריות. כשהוא
בחקירה שיכולה להוביל אל הטרוריסטים היא אישה...."

וכן הלאה.

2) לגבי הפוסטרים.
אני מתכוון יותר בקטע שאני רוצה שהוא יוריד רק פוסטרים באנגלית. כלומר האם יש אפשרות שהתוכנה תוריד את התקצירים מאתר סרטים ואת הפוסטרים ממקום אחר?

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

RoeyTNT כתב:
rick090 כתב:היי רועי, לגבי שאר השאלות אני פשוט לא כל כך יודע חוץ ממה שכבר הסברתי, אבל לגבי פוסטר ממקום אחר, אתה פשוט מוריד פוסטר שאתה רוצה ושומר את קובץ התמונה באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם (חוץ מהסיומת כמובן) והתוכנה תשתמש בפוסטר הזה אוטומטית.
...
1)לגבי התקצירים:
אם זה התקציר המקורי:
"זוכה שני פרסי אוסקר לשחקן משנה והשחקן הראשי הטוב ביותר, דנזל וושינגטון, מגלם סוכן ממשלתי שמגיע לניו אורלינס אחרי שטרוריסטים פוצצו שם מעבורת וגרמו להרג של מאות אנשים. עדת המפתח בחקירה שיכולה להוביל אל הטרוריסטים היא אישה צעירה ויפה, שלמרבה הצער נרצחת באכזריות. כשהוא מצויד בטכנולוגיה חדשנית שמאפשרת לו להציץ כמה ימים אל העבר, ואפילו לשנות אותו, הסוכן חוזר בזמן, מנסה להציל את העדה, ובסופו של דבר אפילו מתאהב בה. השאלה הגדולה היא האם השניים גם יצליחו לשנות את המאורעות המחרידים שאמורים לקרות בשעות הקרובות, ולהציל את חייהם של חפים מפשע?"
אז ככה הוא מופיע לי בYAMJ:
"אשי הטוב ביותר, דנזל וושינגטון, מגלם סוכן ממשלתי
זוכה שני פרסי אוסקר לשחקן משנה והשחקן הר
ם מעבורת וגרמו להרג של מאות אנשים. עדת המפתח
שמגיע לניו אורלינס אחרי שטרוריסטים פוצצו ש
צעירה ויפה, שלמרבה הצער נרצחת באכזריות. כשהוא
בחקירה שיכולה להוביל אל הטרוריסטים היא אישה...."

וכן הלאה.

2) לגבי הפוסטרים.
אני מתכוון יותר בקטע שאני רוצה שהוא יוריד רק פוסטרים באנגלית. כלומר האם יש אפשרות שהתוכנה תוריד את התקצירים מאתר סרטים ואת הפוסטרים ממקום אחר?
...
מישהו...? :roll:

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אולי בכל זאת מישהו....? \=

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #11 

תצביע עם הכוכב לתיקון הבאג:
http://code.google.com/p/moviejukebox/i ... &start=200

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

jpost כתב:תצביע עם הכוכב לתיקון הבאג:
http://code.google.com/p/moviejukebox/i ... &start=200
...
שאני אבין? זו בעיה ידועה שלא פתורה?
לכולם יש ככה? או שזה רק בסקין הזה ספציפית?

ולגבי השאלה השניה שלי.
אתה יודע אולי איך לעשות שאני אוריד פוסטרים באנגלית אבל התקצירים ישארו בעברית?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”