Bug התחילו במכירת צלעות הקירור לאקסטרימיר
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
שאפו?? על מה?
שאפו? על מה? זאת כנראה לא הייתה יוזמה שלהם, ולמה מכשיר כזה צריך לרתוחshayf כתב:המחיר (149 ש"ח) זהה למחיר באתר http://shop.xtreamer.net
30 יורו, אם לוקחים בחשבון משלוח.
שאפו לבאג....
ולהיות מתוכנן לא נכון מבחינת פיזור חום.
בנוסף עם מוסיפים את העלות הזאת לעלות הכוללת של המכשיר,
במקום 750 ש"ח בבאג או 720 בביג בוקס, זה כבר עולה 900 ש"ח, מה שמוריד את העלות מול תועלת של המכשיר.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
gechts
יש המון משתמשים שהמכשיר עובד להם מצוין בלי צלעות הקירור והמאוורר כלל לא מפריע להם.
אף אחד לא חייב לקנות את זה...
סך הכל ציינו פה שלפחות באג לא גובים "עמלה מיוחדת", במקרה הספציפי הזה, ומוכרת את המוצר במחיר סביר.
יש המון משתמשים שהמכשיר עובד להם מצוין בלי צלעות הקירור והמאוורר כלל לא מפריע להם.
אף אחד לא חייב לקנות את זה...
סך הכל ציינו פה שלפחות באג לא גובים "עמלה מיוחדת", במקרה הספציפי הזה, ומוכרת את המוצר במחיר סביר.
אני קניתי את המכשיר בדיוטי פריי ב550ש"ח, המאוורר לא עושה רעש, ואני לא צריך צלעות קירור.
אני לא מבין בשביל מה בכלל צריך צלעות קירור?
שהוא מתחיל לעשות רעש, תפתחו את המכשיר תנקו מאבק, תשמנו ותגמרו את הסיפור.
כמו שבמחשב מתחיל להרעיש, מה עושים? מנקים מאבק ומשמנים אותו.
כמו שבמחשב מתחיל להרעיש, מה עושים? מנקים מאבק ומשמנים אותו.
- gechts
- חבר ותיק

נכון,, (רק שלא משמנים כלום), אלה מאוררי BRUSHLESS פשוט מנקים מאבק,ariel-ro כתב:אני קניתי את המכשיר בדיוטי פריי ב550ש"ח, המאוורר לא עושה רעש, ואני לא צריך צלעות קירור.
כמו שבמחשב מתחיל להרעיש, מה עושים? מנקים מאבק ומשמנים אותו....
אם האקסטרימר מרעיש עקב חימום יתר והאצת המאוררים, הוא פשוט לא מתוכנן נכון,
ועדיין ספק אם על זה מגיע "כל הכבוד" לבאג
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מה אתם רוצים מבאג? הם תכננו את הסטרימר? הם בסך הכל מוכרים אותו.gechts כתב:נכון,, (רק שלא משמנים כלום), אלה מאוררי BRUSHLESS פשוט מנקים מאבק,ariel-ro כתב:אני קניתי את המכשיר בדיוטי פריי ב550ש"ח, המאוורר לא עושה רעש, ואני לא צריך צלעות קירור.
כמו שבמחשב מתחיל להרעיש, מה עושים? מנקים מאבק ומשמנים אותו....
אם האקסטרימר מרעיש עקב חימום יתר והאצת המאוררים, הוא פשוט לא מתוכנן נכון,
ועדיין ספק אם על זה מגיע "כל הכבוד" לבאג...
כל כוונת המשורר היתה שכל הכבוד לבאג שהמוצר נמכר בארץ באותו מחיר כמו שעולה לקנות אותו בחו"ל, ללא "פערי תיווך" מוגזמים, זה הכל.
כל טענה שיש לכם לגבי הסטרימר, המאוורר וההתחממות - תפנו לאקסטרימר, לא לבאג.
Re: שאפו?? על מה?
טוב, ממש לא ברור לי על מי אתה כל כך כועס ולמה.gechts כתב:שאפו? על מה? זאת כנראה לא הייתה יוזמה שלהם, ולמה מכשיר כזה צריך לרתוחshayf כתב:המחיר (149 ש"ח) זהה למחיר באתר http://shop.xtreamer.net
30 יורו, אם לוקחים בחשבון משלוח.
שאפו לבאג....
ולהיות מתוכנן לא נכון מבחינת פיזור חום.
בנוסף עם מוסיפים את העלות הזאת לעלות הכוללת של המכשיר,
במקום 750 ש"ח בבאג או 720 בביג בוקס, זה כבר עולה 900 ש"ח, מה שמוריד את העלות מול תועלת של המכשיר....
אם זה על המוצר ועל היצרן - אני לא הבחנתי בשום בעיות הקשורות בהתחממות (אין לי דיסק קשיח פנימי).
למי שיש דיסק פנימי, ולא סובל את רעש המאוורר (שאני אישית מתקשה לשמוע) היצרן מציע את פתרון הקרור הפסיבי (שלא קיים אפילו כאלטרנטיבה במכשירים כגון ה Playon HD שכל כך מהולל בפורום הזה).
אני דווקא שמח שהקירור הפסיבי בא כאביזר משלים ובכך לא מייקר את המוצר הבסיס: לרוב המשתמשים הקירור הפסיבי אינו דרוש, והם יעדיפו מכשיר זול יותר.
עכשיו גם לקנאים לשקט יש פיתרון, אז על מה התלונות?
אם הכעס שלך מופנה לבאג, אז קטונתי מלנסות ולהבין על מה הוא מבוסס.
החברה מייבאת מוצר במחיר הזהה למחיר שיעלה לך להזמין מחו"ל, עם כל היתרונות של ספק מקומי.
על דברים כאלו אני מברך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אם יש למכשיר בעיות חימום החברה צריכה לספק פתרון ולא להציע פיתרון בתשלום. הבעיה לא עם באג.
זה כמו מכונית שצריך לרכוש אחרי שקונים אותה אגזוז כי זה שמובנה לא עובד טוב.
זה כמו מכונית שצריך לרכוש אחרי שקונים אותה אגזוז כי זה שמובנה לא עובד טוב.
- gechts
- חבר ותיק

בדיוק זאת הטענה שלי, ואגב אני לא כועס על אף אחד למרות שזה כנראה הצטייר מדבריי, אלא חושב, שלא מגיע שאפו,oferlaor כתב:אם יש למכשיר בעיות חימום החברה צריכה לספק פתרון ולא להציע פיתרון בתשלום. הבעיה לא עם באג.
זה כמו מכונית שצריך לרכוש אחרי שקונים אותה אגזוז כי זה שמובנה לא עובד טוב....
וחושב שמוצר שמכבד את עצמו צריך להיות מתוכנן נכון ללא כל תוספות. (אני מאמין שמהנדסי אקסטרימר היו צריכים
להשקיע מעט יותר מחשבה!
(הצלעות קירור האלה מזכירות כמעט מצב של "RECALL"), אם האקסטרימר היה מתוכנן נכון, לא היה כל צורך
בתוספות קירור, ואני מאמין שבעתיד תצא גירסת אקסטרימר שמכילה כבר את הצלעות כחלק מהמוצר וזה רק עניין של זמן.
אני לא רואה את זה כך , בוודאי שלא בתחום המחשוב !
הרי המון המון חברות בעולם מתפרנסות מ "אביזרי קירור" בתחום הזה .
אף אחד לא החליף את המאוור של מעבד אינטל / AMD על הלוח אם בשביל 5 מעלות פחות ?!?!?
אף אחד כאן לא החליף מאוורים במארז היוקרתי שקנה למחשב שלו , בשביל עוד קצת שקט ?!
נא לקחת את הדברים בפרופורציה .
אף אחד לא החליף את המאוור של מעבד אינטל / AMD על הלוח אם בשביל 5 מעלות פחות ?!?!?
נא לקחת את הדברים בפרופורציה .
- gechts
- חבר ותיק

לוקחים בפרופורציה יופי! זה ש AMD או ענקית כמו אינטל, מתכננת מאוררים שרועשים בסל"ד גבוה,madror כתב:אני לא רואה את זה כך , בוודאי שלא בתחום המחשוב !
נא לקחת את הדברים בפרופורציה ....
כדי לחסוך בעליות לא הופך אותן לחפות משפע!.
וגם אותו כנ"ל לגבי האקסטרימר, וזאת דעתי, אינך חייב להסכים איתי, זה המצב.
טוב, שיהיה ברור שאני ממש לא הסנגור של חברת אקסטרימר או באג, וגם לי יש אי אלו נקודות ביקורת על האקסטרימר.gechts כתב:בדיוק זאת הטענה שלי, ואגב אני לא כועס על אף אחד למרות שזה כנראה הצטייר מדבריי, אלא חושב, שלא מגיע שאפו,oferlaor כתב:אם יש למכשיר בעיות חימום החברה צריכה לספק פתרון ולא להציע פיתרון בתשלום. הבעיה לא עם באג.
זה כמו מכונית שצריך לרכוש אחרי שקונים אותה אגזוז כי זה שמובנה לא עובד טוב....
וחושב שמוצר שמכבד את עצמו צריך להיות מתוכנן נכון ללא כל תוספות. (אני מאמין שמהנדסי אקסטרימר היו צריכים
להשקיע מעט יותר מחשבה!
(הצלעות קירור האלה מזכירות כמעט מצב של "RECALL"), אם האקסטרימר היה מתוכנן נכון, לא היה כל צורך
בתוספות קירור, ואני מאמין שבעתיד תצא גירסת אקסטרימר שמכילה כבר את הצלעות כחלק מהמוצר וזה רק עניין של זמן....
בעניין הנוכחי, דהיינו - הצעת האופציה לקירור פסיבי אני חושב שהחברה פעלה נכון.
על דבר אחד אין וויכוח: המוצר הבסיסי סובל מבעיה של רעש מאוורר ברמה משתנה (בהתאם לגיל המאוורר, דגם המאוורר, ואוזן המשתמש).
עוצמת המאוורר הנדרשת תלוייה גם בקיומו של דיסק קשיח פנימי (אני גם מכיר משתמשים שבלי דיסק פנימי מכבים את המאוורר לגמרי והחיים שלהם דבש).
אם כך הבעיה היא בעיית רעש - לא בעיית חימום!
- החברה הצהירה שהיא מחליפה על חשבונה מאווררים ישנים ורעשים לסוג החדש.
- הרעש לא מפריע לכולם, ולכן לא כולם היו מוכנים לשלם יותר על קירור פסיבי, כך שכלל לא בטוח שהיה עדיף לייצר מראש את המכשיר עם קירור פסיבי.
- בנוסף - יש אנשים (לדוגמה - אני) שמשכיבים את המכשיר - עם צלעות הקירור זה בלתי אפשרי.
דרך אגב - החברה גם הצהירה שהיא מתכננת גרסת אסטרימר (לא פרו) שתבוא מראש עם קירור פסיבי - עדיין לא נמסר מועד מדוייק ליציאת המכשיר או מחירו.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אצלי ה-XTREAMER לא מרעיש בכלל...
אבל למי שסובל מרעש אז הפתרון של צלעות קירור ,לדעתי,מוסיף גם מבחינה ויזואלית
וטוב לדעת שניתן למצוא את צלעות הקירור בבאג.
אבל למי שסובל מרעש אז הפתרון של צלעות קירור ,לדעתי,מוסיף גם מבחינה ויזואלית
וטוב לדעת שניתן למצוא את צלעות הקירור בבאג.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
madror,
לא מדוייק, אתה לא תראה מישהו מוכר מעבדים בלי קירור בכלל - נכון?
לפני שנים רבות המקום שבו עבדתי רכש המון מחשבי PS2 של IBM (לא פלייסטיישן) שנחשבו ה-TOP OF THE LINE. הם היו נתקעים מדי פעם וזה היה בגלל שהם נמכרו בלי קירור ל-CPU בכלל (זה היה ממש בתחילת התקופה של ה-PC ולא ידעו שבאקלים של ישראל תהיה בעיה עם חימום יתר של המחשבים). זה היה פלופ עצום ו-IBM נאלצה לפתור את הבעיה (לא זוכר מה הם עשו, אבל זה כלל קירור פסיבי).
ל-DVICO היתה בעיה דומה והפיתרון שלהם היה לספק את חתיכת הפלסטיק לכל מי שנזקק לה בחינם.
כך צריכה גם לפעול XTREAMER. מדובר כאן בתכנון לקוי, לא בתוספת דקורטיבית או פונקציונלית שהיה ידוע עליה קודם לכן (כמו דונגל אלחוטי).
זו דעתי האישית, לא חוות דעת משפטית או אחרת.
לא מדוייק, אתה לא תראה מישהו מוכר מעבדים בלי קירור בכלל - נכון?
לפני שנים רבות המקום שבו עבדתי רכש המון מחשבי PS2 של IBM (לא פלייסטיישן) שנחשבו ה-TOP OF THE LINE. הם היו נתקעים מדי פעם וזה היה בגלל שהם נמכרו בלי קירור ל-CPU בכלל (זה היה ממש בתחילת התקופה של ה-PC ולא ידעו שבאקלים של ישראל תהיה בעיה עם חימום יתר של המחשבים). זה היה פלופ עצום ו-IBM נאלצה לפתור את הבעיה (לא זוכר מה הם עשו, אבל זה כלל קירור פסיבי).
ל-DVICO היתה בעיה דומה והפיתרון שלהם היה לספק את חתיכת הפלסטיק לכל מי שנזקק לה בחינם.
כך צריכה גם לפעול XTREAMER. מדובר כאן בתכנון לקוי, לא בתוספת דקורטיבית או פונקציונלית שהיה ידוע עליה קודם לכן (כמו דונגל אלחוטי).
זו דעתי האישית, לא חוות דעת משפטית או אחרת.
שלום
אם המכשיר היה נמכר על ידי היצרן ויצרן אחר היה מייצר לו שידרוג של צלעות קירור,
אז זה דבר מקובל בעולם וכמעט לכל המכשירים מכל הסוגים, יש תמיד שידרוגים.
אבל! אם יצרן המוצר בעצמו מציע את צלעות הקירור כתוצאה מכך שהוא יודע שיש כאן בעיה,
זה כבר סיפור אחר לגמרי...
לגבי באג, הם בסדר גמור, מוכרים את המכשיר במחיר הוגן, מוכרים צלעות קירור במחיר הוגן.
כאשר לא אוהבים מישהו, תמיד ימצאו בו חסרונות, גם אם הוא מושלם.
כאשר אוהבים מישהו, תמיד יגידו שהוא מושלם, גם אם יש בו חסרונות...
אם המכשיר היה נמכר על ידי היצרן ויצרן אחר היה מייצר לו שידרוג של צלעות קירור,
אז זה דבר מקובל בעולם וכמעט לכל המכשירים מכל הסוגים, יש תמיד שידרוגים.
אבל! אם יצרן המוצר בעצמו מציע את צלעות הקירור כתוצאה מכך שהוא יודע שיש כאן בעיה,
זה כבר סיפור אחר לגמרי...
לגבי באג, הם בסדר גמור, מוכרים את המכשיר במחיר הוגן, מוכרים צלעות קירור במחיר הוגן.
כאשר לא אוהבים מישהו, תמיד ימצאו בו חסרונות, גם אם הוא מושלם.
כאשר אוהבים מישהו, תמיד יגידו שהוא מושלם, גם אם יש בו חסרונות...