ONKYO 606 תקלה מוזרה, זקוק לעזרתכם...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לכולם וחג שמח! המצב הוא כזה: ניקינו לפסח והרמנו את כל החוטים על מנת לא לפרק את כל המערך של הכבלים המחוברים לרסיבר. כנראה שאיזה חוט נגע בחוט אחר והרסיבר כבה לפתע. כשהדלקתי אותו ראיתי על הצג הודעה:
"E2PROM ERROR". מיד בדקתי באינטרנט מה פשר ההודעה ונאמר לעשות איפוס לרסיבר על ידי לחיצה על DVR\VCR ו ON. עשיתי את זה והוצאתי אותו מהחשמל לכמה דקות והחזרתי. ההודעה אכן נעלמה אבל ההגדרות הלכו, אז הכנסתי את המיקרופון והתחלתי בהגדרות המכשיר מחדש אבל... כשהוא משמיע את צליל הבדיקה מהרמקול הקדמי, הוא מוציא אותו משני הקדמיים (כך גם שהוא בודק את הקדמי השני) ואת הסאב הוא בכלל לא משמיע ונותן בסוף הגדרות בהם אין במערכת סאב. חשוב לציין שבדקתי את החוטים ושהכל הולך לאן שצריך (יש לי שני סטים של חוטים לקדמיים BI-AMP) וגם הגדרתי לפני תחילת התהליך שאני במצב BI-AMP.
מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? אני מקווה שלא צריך לשחזר לו את הקושחה שאולי נדפקה, ואם כן, איך עושים זאת?
תודה מראש לכל העונים.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

לדעתי הגדרות רמקולים השתנו. הרסיבר פשוט לא מזהה את הסאב, כי הוא לא קיים בהגדרה.
ממליץ לבדוק עוד פעם את ההגדרות הרמקולים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

Shtirlitz, תודה על התגובה. האמת כבר הסתדרתי. פירקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש. מסתבר שבגלל שלכבלים שלי יש פין בקצה לחיבור, הפין קצת יצא החוצה ונגע ברסיבר עצמו, מה שיצר את הקצר ואיפוס ההגדרות. עכשיו הכל טוב, שיהיה מה לראות (ולשמוע) בפסח! :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”