חוות דעת לגבי פרוססור אונקיו
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
10000 בארץ חדש?Balance כתב:אין ממש אלטרנטיבות, רוב המוצרים היום הם רסיברים. עלות מוצר כזה היא באיזור 10,000 ש"ח...
מה לגבי EMOTIVA ?
http://emotiva.com/umc1.shtm
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לגיטימי ענין חו"ל למרות שזה יותר פשוט מפשוט.Balance כתב:כן חדש בארץ.
לא בא לי להתעסק עם יבוא מה גם שלדעתי האונקיו טוב יותר...
בכל מקרה שים לב שהאונקיו שאתה מדבר עליו הוחלף בדגם מתקדם יותר.
על הנייר האונקיו אכן מרשים, במיוחד העובדה שניתן לכייל כל מקור תמונה בנפרד, אופציה מצויינת בעיניי.
מצד שני, לא ניתן להשתמש בשתי היציאות HDMI במקביל, ויש חיבור לשני סאבים בזון 1 ו2, אבל אי אפשר להגדיר שני סאבים בזון אחד.
לגבי דגמים אחרים, תקרא קצת על הדגם המקביל לזה, של DENON, אולי הוא מתאים לך יותר.
לאיזה הגברה ורמקולים אתה מחבר אותו? כמה סאבים יש לך בסטאפ? אתה מודע לעובדה שבטח תיכף יצאו דגמים מגבילים עם תמיכה ב3D, (השערה כמובן)?
ברמה הכללית, אני בעד ללכת על פרוססר+הגברה בנפרד, מנסיוני, לרוב יתקבלו תוצאות טובות יותר, בעיקר בסטריאו.
אם העיקר זה ק"ב, אני לא בטוח שלא עדיף לך אחד מהרסיברים המפלצות של פיוניר, רק בתור פרוססור.
אם סטריאו הכי חשוב, אז פרוססור לק"ב יהווה פשרה, ועדיף להשקיע בשרשור נפרד לסטריאו.
חשוב לי לציין שלא שמעתי את האונקיו המדובר.
סופשבוע נדיר לכולם
מצד שני, לא ניתן להשתמש בשתי היציאות HDMI במקביל, ויש חיבור לשני סאבים בזון 1 ו2, אבל אי אפשר להגדיר שני סאבים בזון אחד.
לגבי דגמים אחרים, תקרא קצת על הדגם המקביל לזה, של DENON, אולי הוא מתאים לך יותר.
לאיזה הגברה ורמקולים אתה מחבר אותו? כמה סאבים יש לך בסטאפ? אתה מודע לעובדה שבטח תיכף יצאו דגמים מגבילים עם תמיכה ב3D, (השערה כמובן)?
ברמה הכללית, אני בעד ללכת על פרוססר+הגברה בנפרד, מנסיוני, לרוב יתקבלו תוצאות טובות יותר, בעיקר בסטריאו.
אם העיקר זה ק"ב, אני לא בטוח שלא עדיף לך אחד מהרסיברים המפלצות של פיוניר, רק בתור פרוססור.
אם סטריאו הכי חשוב, אז פרוססור לק"ב יהווה פשרה, ועדיף להשקיע בשרשור נפרד לסטריאו.
חשוב לי לציין שלא שמעתי את האונקיו המדובר.
סופשבוע נדיר לכולם
התבלבלתי
התכוונתי לINTEGRA DTC 9.8.
הדנון יקר בהרבה.... והדגם הוא AVP-A1HDCI, מפלצת! אבל יקר.
אם הסטריאו נפרד, הרווח כולו שלך
בנוגע לפרוססור, נטו לצרכי ק"ב, אני דווקא הייתי לוקח פיוניר LX70\81, ואז במידה ותרצה יש לך הגברה לעוד 2 אחוריים, וסאונד מצויין בק"ב, רק חבל שלא ניתן לכייל כל מקור וידאו בנפרד, כמו באונקיו.
אני לא אומר את זה כדיי לחסוך לך כמה שקלים, אני אישית יותר אוהב את הסאונד של פיוניר בק"ב, לשיקולך.
אם הסטריאו נפרד, הרווח כולו שלך
בנוגע לפרוססור, נטו לצרכי ק"ב, אני דווקא הייתי לוקח פיוניר LX70\81, ואז במידה ותרצה יש לך הגברה לעוד 2 אחוריים, וסאונד מצויין בק"ב, רק חבל שלא ניתן לכייל כל מקור וידאו בנפרד, כמו באונקיו.
אני לא אומר את זה כדיי לחסוך לך כמה שקלים, אני אישית יותר אוהב את הסאונד של פיוניר בק"ב, לשיקולך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם כך, היות ויש לי מגבר כח ואשתמש ברסיבר רק לצורך ק"ב מדוע לא ללכת על LX52 שהוא הזול יותר?gro111 כתב:התבלבלתיהתכוונתי לINTEGRA DTC 9.8.
אם הסטריאו נפרד, הרווח כולו שלך![]()
אני לא אומר את זה כדיי לחסוך לך כמה שקלים, אני אישית יותר אוהב את הסאונד של פיוניר בק"ב, לשיקולך....
אני מניח שמבחינת ק"ב קרי פורמטים, יכולת כיול, תפריטים וכד' אין הבדל.
בLX52, חסרות מעט אופציות שימושיות, בעיקר בתחום הRC, בנוסף, אני מניח שהרכיבים ברמת הספק כח והפרה, איכותיים יותר באחיו הגדולים, לשיקולך.Balance כתב:אם כך, היות ויש לי מגבר כח ואשתמש ברסיבר רק לצורך ק"ב מדוע לא ללכת על LX52 שהוא הזול יותר?gro111 כתב:התבלבלתיהתכוונתי לINTEGRA DTC 9.8.
אם הסטריאו נפרד, הרווח כולו שלך![]()
אני לא אומר את זה כדיי לחסוך לך כמה שקלים, אני אישית יותר אוהב את הסאונד של פיוניר בק"ב, לשיקולך....
אני מניח שמבחינת ק"ב קרי פורמטים, יכולת כיול, תפריטים וכד' אין הבדל....
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ompare.asp
כמה הבדלים,
1. ה52 לא עבר בסדנת AIR המצויינת.
2. אין DLAN.
3.אופציות כיול נחותות מאחיו הגדול LX72.
4.פיוניר טוענים שיש הפרדה טובה יותר בין ההגברה לפרה, בLX72.
5.הLX72, הרבה יותר יפה
במידה ואין פונקציות שחסרות לך בLX52, תנסה לשמוע אותו, אין מנוס מזה....
המלצתי נשארת באשר היא, אני הייתי הולך על הLX71\2 או LX81\2, עדיין לא שמעתי את החדשים עם סיומת 2, אני בא בהנחה שהם שומרים על רמתם של אלו שהחליפו, LX71 LX 81, שאגב היו לא מעט וויכוחים מי נשמע יותר טוב כפרוססור בלבד, ומקרה הזה, הנתונים זהים