רכשתי LA46B750 באותו מחיר של Samsung UA46B7000 האם כדאי להחליף?
גש בהקדם לחנות שמציגה את שני המסכים ותחליט לבד.SHLOMIS1Z כתב:מישהוא בבקשה בבקשה , הטלויזיה מחר אצלי
ואולי אוכל להחליף.
לי חשובה איכות התמונה עד כמה ה 7000 עדיפה אים ביכלל?
תודה רבה...
יש כאן הרבה עניין אישי של טעם, זוויות צפייה, מרחק ותוכן.
התוכן הוא 95% HD - קבצי MKV.
מרחק 3 מטר מהעין עד לטלויזיה.
זוית צפיה , מול המסך בלבד.
לקפוץ לחנות לא אספיק היום או מחר כלל , ולכן חשוב לי התמונה.
נאמר אחרת אנני יכול לחרוג מה 11,000 ש"ח , יש על מה לדבר בכלל?
דעתכם נורא תעזור כאן.
תודה רבה
מרחק 3 מטר מהעין עד לטלויזיה.
זוית צפיה , מול המסך בלבד.
לקפוץ לחנות לא אספיק היום או מחר כלל , ולכן חשוב לי התמונה.
נאמר אחרת אנני יכול לחרוג מה 11,000 ש"ח , יש על מה לדבר בכלל?
דעתכם נורא תעזור כאן.
תודה רבה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
אז ככה חברים מברור שעשיתי אמר לי אותו מוכר בחנות ש אין הבדל באיכות התמונה ,
העיניין הוא שהיא יותר דקה בהרבה , ואין לו אינטרס לא למכור לי את ה 7000 , פשוט חבל על הכסף -->דעתו של המוכר.
מה גם שאצטרך להוסיף 3,000 נוספים במידה וארצה לשדרג , האם יש אמת בדבריו של המוכר?
אבל משהוא בלב אומר לי משהוא מסריח בכל העסק הזה , שביצעתי עיסקה שגויה , במילים אחרות אינני שלם עם עצמי.
מישהוא יכול לחזק אותי שהLA46B750 איננה רכישה מיותרת , כי בשיטוט ברחבי האינטרנט לא מצאתי אנשים
שסיפרו אודות הטלויזיה לטוב ולרע.
תודה חברים
העיניין הוא שהיא יותר דקה בהרבה , ואין לו אינטרס לא למכור לי את ה 7000 , פשוט חבל על הכסף -->דעתו של המוכר.
מה גם שאצטרך להוסיף 3,000 נוספים במידה וארצה לשדרג , האם יש אמת בדבריו של המוכר?
אבל משהוא בלב אומר לי משהוא מסריח בכל העסק הזה , שביצעתי עיסקה שגויה , במילים אחרות אינני שלם עם עצמי.
מישהוא יכול לחזק אותי שהLA46B750 איננה רכישה מיותרת , כי בשיטוט ברחבי האינטרנט לא מצאתי אנשים
שסיפרו אודות הטלויזיה לטוב ולרע.
תודה חברים
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
לצערי אם קנית בחנות לא מתמחה בסגנון מחסני חשמל או שקם אלקטריק למשל, המוכרים שם לא מבינים במסכים האלה הרבה יותר מאיתנו ולפעמים אומרים דברים סתם, ועם זה אני אומר מניסיון אישי.
אז כל מה שהמוכר אמר לך תיקח בערבון מוגבל.
אני אציע לך לפנות לחנות מתמחה כגון סטריאו-סטאר בפ"ת, או ארמגדון, או סטריאו-עיני וכד' ע"מ לקבל מידע אמיתי והכי טוב לראות בעין.
כאשר אני הייתי בחנויות האלה ובחרתי לעצמי פזמה ראיתי בכל חנות את ה B7000, והיא העיפה אתה ה LCD של סמסונגים שהיו לידה מבחינת עומק שחורים וצבעים עשירים. מבחינת הבדל באיכות התמונה לא ראיתי הבדל.
ולגבי השדרוג, עדיף לך לבטל את הקניה ולקנות את ה B7000 במקום אחר, אני אוכל להמליץ לך על מקום ששם תוכל לקנות את ה B7000 ביותר זול מהמחיר המינימלי בזאפ
אז כל מה שהמוכר אמר לך תיקח בערבון מוגבל.
אני אציע לך לפנות לחנות מתמחה כגון סטריאו-סטאר בפ"ת, או ארמגדון, או סטריאו-עיני וכד' ע"מ לקבל מידע אמיתי והכי טוב לראות בעין.
כאשר אני הייתי בחנויות האלה ובחרתי לעצמי פזמה ראיתי בכל חנות את ה B7000, והיא העיפה אתה ה LCD של סמסונגים שהיו לידה מבחינת עומק שחורים וצבעים עשירים. מבחינת הבדל באיכות התמונה לא ראיתי הבדל.
ולגבי השדרוג, עדיף לך לבטל את הקניה ולקנות את ה B7000 במקום אחר, אני אוכל להמליץ לך על מקום ששם תוכל לקנות את ה B7000 ביותר זול מהמחיר המינימלי בזאפ
דעה אישית שלי-לי יש B750
לי יש B750 ובזמנו היה הפרש גדול בינה ל-7000 אבל כשהלכתי עם חבר לבחור לו טלויזיה ראיתי את שתיהן אחת ליד השניה ובאמת אני שלם עם ההחלטה שלי ולא ראיתי הבדלים כאלו שיגרמו לי להצטער,
אני מאד מאד מרוצה משלי ותאמין לי חיפשתי וגם פה בפורום התייעצתי הרבה עד שהחלטתי על ה-B750 ואם בחרת בה אתה לא תצטער אפילו לא לרגע.
אני מאד מאד מרוצה משלי ותאמין לי חיפשתי וגם פה בפורום התייעצתי הרבה עד שהחלטתי על ה-B750 ואם בחרת בה אתה לא תצטער אפילו לא לרגע.