אושר: Killzone 3
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא נמסרו כרגע שום פרטים חוץ מהעובדה שהמשחק נמצא בפיתוח.
בשבילי אלו חדשות טובות. אהבתי מאד את 2 ואני מחכה ל 3 מאז שסיימתי אותו..
הבעיה שכרגע לא ידוע עליו כלום וזה גם יכול לקחת איזה שנה שנתיים כדי שנראה משהו.
(אני מאד מקווה שפחות)
מקור - IGN
http://ps3.ign.com/articles/107/1078963p1.html
בשבילי אלו חדשות טובות. אהבתי מאד את 2 ואני מחכה ל 3 מאז שסיימתי אותו..
הבעיה שכרגע לא ידוע עליו כלום וזה גם יכול לקחת איזה שנה שנתיים כדי שנראה משהו.
(אני מאד מקווה שפחות)
מקור - IGN
http://ps3.ign.com/articles/107/1078963p1.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מולטיפלייר יותר גמיש? אני לא מצליח לחשוב על אף משחק יותר גמיש איפה שזה באמת משנה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היו חסרים לי:Malcontent כתב:מולטיפלייר יותר גמיש? אני לא מצליח לחשוב על אף משחק יותר גמיש איפה שזה באמת משנה....
Free For All
Last Man Standing
משחק רשת ללא חלוקה ל"מקצועות שונים"
Respawn מיידי
מפות יותר קטנות
ועוד שאני כבר לא זוכר.
היו שם מפות שרצתי דקה רק כדי להיהרג ע"י צלף ולחכות עשר שניות ל Respawn.
אני לא שחקן מדהים אבל זה היה ממש משחק סיזיפי אונליין
Need more cowbell
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני דווקא מאד נהנתי בתקופה ששחקתי בו באונליין.. בגדול אני בכלל לא שחקן מולטי ואני לא אוהב את זה בכלליות..
אני מעדיף סינגל טוב. אבל בהחלט הסתדרתי יפה מאד שם ואפילו סיימתי בדרך כלל בין הראשונים בקבוצתי.
שוב, לא בא להתווכח או משהו. אתה לא אהבת את המולטי וזה לגיטימי. גם ככה אין לי יותר מידי נסיון עם מולטי ממשחקים,
אז אני לא שופט כלום.
מה שכן אהבתי בו זה את הסינגל קמפיין. סיימתי אותו שלוש פעמים, פעמיים על Veteran ועוד פעם אחת קינחתי עם Elite.
מה שכן, כל פעם ששחקתי בו גיליתי יותר ויותר דברים שהפריעו לי בו ודרשו לדעתי יותר ליטוש והתייחסות.
סתם לדוגמא :
לפעמים ממש הרגשתי - "נו, איפה פה ה KILLZONE ??" הרגשתי לפעמים שפשוט חסרה לי אינטנסיביות ולחץ..
ויש כמה דברים שפשוט נעשו בצורה מפגרת -
במשימה השניה, אם אני לא טועה, מנחיתים אותך בעיר (איפה שצריך למצוא ולהשבית את ה ARC TOWER)
ואומרים לך GO FIND NARVILLE . זה אחד הדברים הכי מבוזבזים שראיתי במשחק.
כאילו מה יש למצוא ? הוא בדיוק שני מטר ממני בהמשך ובניגוד לכל המתח שבנו לפני הנחיתה, עם כל הברקים שפוגעים בנחתות,
אין שם שום אקשן כשנוחתים !! כלום. פשוט הולכים כשלושים צעדים קדימה ללא אף יריה או איום ו"מוצאים" את נרויל.
פשוט היה לי מוזר מאד הקטע הזה. ויש עוד כמה כאלו..
אבל, שלא תבינו אותי לא נכון. אני מת על המשחק הזה. אבל הוא לא מושלם בכלל.
אני מעדיף סינגל טוב. אבל בהחלט הסתדרתי יפה מאד שם ואפילו סיימתי בדרך כלל בין הראשונים בקבוצתי.
שוב, לא בא להתווכח או משהו. אתה לא אהבת את המולטי וזה לגיטימי. גם ככה אין לי יותר מידי נסיון עם מולטי ממשחקים,
אז אני לא שופט כלום.
מה שכן אהבתי בו זה את הסינגל קמפיין. סיימתי אותו שלוש פעמים, פעמיים על Veteran ועוד פעם אחת קינחתי עם Elite.
מה שכן, כל פעם ששחקתי בו גיליתי יותר ויותר דברים שהפריעו לי בו ודרשו לדעתי יותר ליטוש והתייחסות.
סתם לדוגמא :
לפעמים ממש הרגשתי - "נו, איפה פה ה KILLZONE ??" הרגשתי לפעמים שפשוט חסרה לי אינטנסיביות ולחץ..
ויש כמה דברים שפשוט נעשו בצורה מפגרת -
במשימה השניה, אם אני לא טועה, מנחיתים אותך בעיר (איפה שצריך למצוא ולהשבית את ה ARC TOWER)
ואומרים לך GO FIND NARVILLE . זה אחד הדברים הכי מבוזבזים שראיתי במשחק.
כאילו מה יש למצוא ? הוא בדיוק שני מטר ממני בהמשך ובניגוד לכל המתח שבנו לפני הנחיתה, עם כל הברקים שפוגעים בנחתות,
אין שם שום אקשן כשנוחתים !! כלום. פשוט הולכים כשלושים צעדים קדימה ללא אף יריה או איום ו"מוצאים" את נרויל.
פשוט היה לי מוזר מאד הקטע הזה. ויש עוד כמה כאלו..
אבל, שלא תבינו אותי לא נכון. אני מת על המשחק הזה. אבל הוא לא מושלם בכלל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
זה היה צפוי לחלוטין, לכל משחק מצליח יש משחק המשך - היגיון כלכלי פשוט.
הנה, תראו איך אני מנבא את העתיד - יהיה משחק שלישי בסידרת UNCHRTED!!!

כרגע אין מה להתלהב, אין תאריך שיחרור, אין שום מידע מעבר ל"יהיה משחק שלישי".
הנה, תראו איך אני מנבא את העתיד - יהיה משחק שלישי בסידרת UNCHRTED!!!
כרגע אין מה להתלהב, אין תאריך שיחרור, אין שום מידע מעבר ל"יהיה משחק שלישי".
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד פרטים נחשפים לגבי המשחק :
http://www.gamespot.com/news/6263430.ht ... es;title;1
בתמצוט :
1) ירוץ ב 3D מלא.
2) מפות גדולות ופתוחות יותר כתשובה לתלונות של שחקנים על מפות צפופות מידי בקילזון 2.
3) מגוון גדול יותר של אויבים.
3) כנראה שייתווסף איכשהו JET-PACK.
http://www.gamespot.com/news/6263430.ht ... es;title;1
בתמצוט :
1) ירוץ ב 3D מלא.
2) מפות גדולות ופתוחות יותר כתשובה לתלונות של שחקנים על מפות צפופות מידי בקילזון 2.
3) מגוון גדול יותר של אויבים.
3) כנראה שייתווסף איכשהו JET-PACK.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שהולך להיות ענק.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

פאבל, נשמע כאילו אתה מאוכזב. זוכר שמדובר באחד משלושת המשחקים הכי מרשימים גרפית שיצאו ל PS3?Pavelz כתב:אני מבין שהם הולכים להשתמש באותו המנוע הגרפי כמו המשחק הקודם, אז לפחות שישקיעו קצת מחשבה במשחקיות הפעם......
- Huber
- חבר במועדון HT

Malcontent - גם אני קצת התאכזבתי. הגרפיקה לא רעה, לא בדיוק עילוי והמשחקיות קצת חוזרת על עצמה (מעט מאוד כלי נשק, אין כמעט גיוון באויבים וכו). זה בעיניי משחק סביר ותו לא.
נקווה שהשלישי יהווה שיפור.
נקווה שהשלישי יהווה שיפור.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מאוד מאוכזב. המשחק נראה וגם נשמע מדהים. אבל המשחקיות שלו אולי מספיק טובה עבור סינגל פלייר אבל מתרסקת כמו מגדל קלפים במולטיפלייר.Malcontent כתב:פאבל, נשמע כאילו אתה מאוכזב. זוכר שמדובר באחד משלושת המשחקים הכי מרשימים גרפית שיצאו ל PS3?Pavelz כתב:אני מבין שהם הולכים להשתמש באותו המנוע הגרפי כמו המשחק הקודם, אז לפחות שישקיעו קצת מחשבה במשחקיות הפעם.........
זאת הבעיה עם הרבה משחקים אקסקלוסיביים של PS3 לצערי. תמיד מזניחים את המשחקיות ואת המולטי פלייר לטובת גרפיקה וסאונד שבאמת יש בהם עליונות בלתי מעורערת על ה XBOX360
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אין לי מושג על מה אתה מדבר. המולטי של קילזון היה אחד הטובים ששיחקתי בהם בשנה שעברה מבחינת משחקיות. נכון שדפקו אותו אחר כך עם כמה פאצ'ים אומללים, אבל לפני זה הוא היה פשוט מדהים - ואני בכלל לא מתחבר למולטיפלייר בדרך כלל.
בנוסף, בשנה שעברה יצא אנצ'רטד 2, שנכון שיש לו בעיות התחברות קשות למולטיפלייר, אבל הוא נחשב לאחד המולטיפליירים הטובים שיצאו בשנה שעברה ועדיין נחרש על ידי המון אנשים, וגם זוכה להרבה השקעה מצד החברה המפתחת, שממשיכה להוציא DLC, פאצ'ים וסתם דברים מעניינים.
חוץ מזה יש עוד משחקי מולטיפלייר אקסקלוסיביים שווים, ואפילו אם לא שווים לפחות פורצי דרך. המולטיפלייר של רזיסטנס 2 נחשב למעולה (בניגוד לסינגל פלייר שלו) וזה גם היה משחק הקונסולות הראשון שאיפשר משחקים בהשתתפות 60 שחקנים. MAG הוא משחק הקונסולות היחיד כרגע שמאפשר משחק ב256 שחקנים, והוא אמנם לא זוכה לביקורות מתלהבות במיוחד, אבל אני עוד רוצה לבדוק אותו בעצמי כי הוא עדיין נראה לי מאוד מעניין. וורהוק הוא קלאסיקה, עם אנשים שממשיכים לשחק בו יום יום שנים אחרי שיצא.
בקיצור - לא חסרים משחקי מולטיפלייר אקסקלוסיביים מעולים לפלייסטיישן.
בנוסף, בשנה שעברה יצא אנצ'רטד 2, שנכון שיש לו בעיות התחברות קשות למולטיפלייר, אבל הוא נחשב לאחד המולטיפליירים הטובים שיצאו בשנה שעברה ועדיין נחרש על ידי המון אנשים, וגם זוכה להרבה השקעה מצד החברה המפתחת, שממשיכה להוציא DLC, פאצ'ים וסתם דברים מעניינים.
חוץ מזה יש עוד משחקי מולטיפלייר אקסקלוסיביים שווים, ואפילו אם לא שווים לפחות פורצי דרך. המולטיפלייר של רזיסטנס 2 נחשב למעולה (בניגוד לסינגל פלייר שלו) וזה גם היה משחק הקונסולות הראשון שאיפשר משחקים בהשתתפות 60 שחקנים. MAG הוא משחק הקונסולות היחיד כרגע שמאפשר משחק ב256 שחקנים, והוא אמנם לא זוכה לביקורות מתלהבות במיוחד, אבל אני עוד רוצה לבדוק אותו בעצמי כי הוא עדיין נראה לי מאוד מעניין. וורהוק הוא קלאסיקה, עם אנשים שממשיכים לשחק בו יום יום שנים אחרי שיצא.
בקיצור - לא חסרים משחקי מולטיפלייר אקסקלוסיביים מעולים לפלייסטיישן.