לא יודע אם זה הפורום המתאים ובכל זאת:
בכוונתי להתנתק מיס והייתי מעוניין במעבר חלק ל-DTT פלוס תכנים שונים.
קראתי קצת בפורום DTT ואני חושב שקיבלתי מושג, נראה לי שאלך על משהו בסיסי ללא פונקציות מיוחדות.
השאלה יותר בכיוון של התכנים הנוספים שארצה לשדר לטלוויזיה:
הדרישה היא לכונן קשיח ( 250G~) שיחובר לטלוויזיה שיכלול תכני מוסיקה ווידאו בפורמטים בסיסיים DVD, DivX וכו' (לא HD) שאני יעביר מכונן חיצוני (דרך ממשק USB נניח).
השאלה אם קיים פתרון יותר זול מסטרימר, אולי סוג מסוים של DVD.
בהנחה שלא קיים פתרון כזה אני אסתפק ב DVD עם חיבור USB לדיסק חיצוני, הבעיה היא שקיימת הגבלת נפח לחיבור כזה (אני חושב..)
מה דעתכם? אולי יש פתרון אחר?
ד.א האם קיימים מכשירים משולבים פשוטים עם טיונר שהם לא ה-DVIX 6640 (שח2890)?
פתרון משולב פשוט
-
benadam
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
הכי זול ,
Western Digital wd tv
אם לא אז dvd פשוט עם יציאת usb
Western Digital wd tv
אם לא אז dvd פשוט עם יציאת usb
- vamos650
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
פתרון הDVD עם כניסת USB הוא טוב לצפייה בסרטים מסטיק (דיסק און קיי), חיבור הארדיסק הוא בעייתי יותר ודורש
פירמוט מסויים (את הפרטים ישלימו החברים ששוחים בחומר ).
יצא עכשיו PLAYON-DVR-HD שאמור לתת לך פתרון משולב של קליטת שידורים DTT והארדיסק פנימי + סטרימינג מהמחשב וגם הקלטה, המחיר בארה"ב אם אינני טועה $269 ובוודאי גם יגיע לארץ דרך היבואן שלהם בקרוב.
בהצלחה.
פירמוט מסויים (את הפרטים ישלימו החברים ששוחים בחומר ).
יצא עכשיו PLAYON-DVR-HD שאמור לתת לך פתרון משולב של קליטת שידורים DTT והארדיסק פנימי + סטרימינג מהמחשב וגם הקלטה, המחיר בארה"ב אם אינני טועה $269 ובוודאי גם יגיע לארץ דרך היבואן שלהם בקרוב.
בהצלחה.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אם אני לא טועה - חלק מממירי הDTT כוללים כניסת USB ואולי גם יכולים לנגן סרטים - שווה בדיקה.
-
benadam
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
תודה לכולם חידשתם לי המון.
uris - על פניו ה- Western Digital wd tv נראה פתרון מעולה אבל הבנתי שכתוביות SRT לא נתמכות ולכן ירד מהפרק.
vamos650 - הDVD אצלי לא מזהה דיסק בנפח 350G אלא רק DOK של 2G. בכל מקרה ה- PLAYON-DVR-HD שהזכרת, בתרגום לשקלים פלוס הוצאות גיור יעלה בטח 2200שח, אבל כן, שווה בהחלט לחכות.
itay - בספק אם DTT USB תומך בנפחים גדולים, אולי משהו מהנוכחים בדק?
אה, ושאלה חשובה, האם יש סיכון לרכוש טיונר או מכשירים שכוללים טיונר בחו"ל (מבחינת אופן הקליטה כמובן)? האם גיור מכשיר כולל כיול הטיונר?
uris - על פניו ה- Western Digital wd tv נראה פתרון מעולה אבל הבנתי שכתוביות SRT לא נתמכות ולכן ירד מהפרק.
vamos650 - הDVD אצלי לא מזהה דיסק בנפח 350G אלא רק DOK של 2G. בכל מקרה ה- PLAYON-DVR-HD שהזכרת, בתרגום לשקלים פלוס הוצאות גיור יעלה בטח 2200שח, אבל כן, שווה בהחלט לחכות.
itay - בספק אם DTT USB תומך בנפחים גדולים, אולי משהו מהנוכחים בדק?
אה, ושאלה חשובה, האם יש סיכון לרכוש טיונר או מכשירים שכוללים טיונר בחו"ל (מבחינת אופן הקליטה כמובן)? האם גיור מכשיר כולל כיול הטיונר?
- vamos650
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
בהזמנה ישירות מארה"ב להערכתי יעלה כולל משלוח ומיסים כ1,500 ש"ח, אני מקווה שגם דרך היבואן בארץ עם אחריות ושירות המחיר לא יהיה רחוק,
בוודאי מתחת ל2,000 .
לגבי הDTT הבנתי מהפורום שלהם שהוא מתאים לארץ (אבל הEPG אולי בעייתי בינתיים), בכל מקרה את זה תצטרך לבדוק לעצמך (לי פשוט אין עניין בכך ולכן לא התעמקתי בנושא).
לדעתי כדי שכניסת USB תקבל HDD חיצוני, צריך לפרמט ב FAT36 (או משהו כזה) ולא ב NTFS ואז תוכל לצפות בקבצים עם גודל מקסימלי של 4 ג'יגה, וזה יכול להיות מבאס, אבל אם אתה לא צופה בתכני HD אולי יתאים לך.
בוודאי מתחת ל2,000 .
לגבי הDTT הבנתי מהפורום שלהם שהוא מתאים לארץ (אבל הEPG אולי בעייתי בינתיים), בכל מקרה את זה תצטרך לבדוק לעצמך (לי פשוט אין עניין בכך ולכן לא התעמקתי בנושא).
לדעתי כדי שכניסת USB תקבל HDD חיצוני, צריך לפרמט ב FAT36 (או משהו כזה) ולא ב NTFS ואז תוכל לצפות בקבצים עם גודל מקסימלי של 4 ג'יגה, וזה יכול להיות מבאס, אבל אם אתה לא צופה בתכני HD אולי יתאים לך.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
FAT32 - כמו שאמרו - לא משנה מה גודל ההתקן - אמור לעבוד - רק שיש את מגבלת ה4GB (אבל אם אתה מנגן DIVX - זה לא אמור לשנות לך)