מקורות למוזיקה למחשב שישמש כמקור למערכת סטראו
-
avinatbezeq
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD,
מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב.
קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K.
במחשב יהיה כמובן כונן DVD.
עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)
מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב.
קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K.
במחשב יהיה כמובן כונן DVD.
עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
הכרטיס שלך הוא כרטיס טוב עם PCM1792A שהוא מצויין ו - OpAmp - ים די בינוניים יש לומר.
בעיניין העברת מוסיקה מ CD למחשב אני ממליץ על EAC. הנושא טחון פה אז אני לא אחזור על זה.
ל - SACD אתה צריך נגן ...
בעיניין העברת מוסיקה מ CD למחשב אני ממליץ על EAC. הנושא טחון פה אז אני לא אחזור על זה.
ל - SACD אתה צריך נגן ...