בחירה בין שני רסיברים פשוטים...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
toste פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל העוזרים.
צריך עצה באיזה רסיבר לבחור- harman kardon avr-142 או onkyo txsr307.
שניהם מתחת למה שאתם קוראים רמת כניסה, וזה בסדר מבחינתי. אין לי הבנה כל כך בסאונד, וגם ככה לא
אדע להבחין מה זה סאונד HD ומה לא, ולכן אין לי צורך בפורמטים החדשים (לא שאני יודע מהם, רק יודע שראיתי התייחסות אליהם בשרשורים).
שניהם עולים בסביבות 1650, ומבחינתי ההבדל הוא בין הארמן שהוא יפה יותר אבל עם שנה אחריות, לבין האונקיו שפחות יפה אבל עם 3 שנים אחריות. מעבר לזה, לא ממש ניסיתי להתעמק או להבין מי יותר טוב.
בגלל שאני מניח שאתם לא מתעסקים ברמות מחירים כאלו, השאלה שלי היא איזו חברה הצליחה להוציא רסיבר יותר טוב במחיר הזה? אם למישהו יש ניסיון כללי או אם אחד מהרסיברים אשמח לשמוע.
תודה מראש.
נ.ב השימושים שלי הם אקס בוקס ולפ טופ, שניהם מחוברים בHDMI לטלויזיה כרגע. הרוב סרטים, מידי פעם מוסיקה (בניקיונות של הבית). הרמקולים הם מאוד מאוד פשוטים של סנסוי (נראה לי SNT29 או משהו כזה).
מוכן להשקיע עוד 1200 בערך על רמקולים אם יש המלצה קונקרטית (בביג בוקס יש מבצע של שני הרמקולים האלו משודכים לרמקולים לוויניים במחיר של 2900). השאלה אם הרמקולים האלו יהוו שידרוג משמעותי לרמקולים המצ'וקמקים שלי, ולמטרות שלי.

airparker
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101

שליחה #2 

אם אתה אומר שאתה מחובר ב-HDMI עם הלפטופ והאקס בוקס-אז אתה צריך לדעת ששני הרסיברים האלה לא מעבירים סאונד דרכו ,ואתה תצטרך כבל נוסף.
אני הייתי בהתלבטות דומה לשלך (גם אני מחבר מחשב ואקסבוקס) לפני שבועיים וקניתי את הpioneer vsx519 שכן מעביר אודיו דרך ה-HDMI.

toste פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

תודה על התגובה..

שליחה #3 

לגופו של עניין, מה שאמרת בהחלט חשוב, ולא הייתי מודע לו- מה הטעם במערכת קולנוע ביתית אם המקור העיקרי של הסרטים שלי משולל סאונד... נקווה שחיבור פשוט ליציאה של האוזניות שם יעשה את העבודה.
בכל מקרה, הרסיבר שהמלצת עליו עולה בערך 2000, והציעו לי מוואלה שופס את ההרמן ב- 1400, ככה שלקחתי אותו...
נקווה לטוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”