האם SP3 יודע לנגן TRUE HD
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן וכן
משום מה לא הולך לי...
אני מנגן סרט בבלו רי מלא שאמור להתנגן ב TRUE HD ככה כתוב על הקופסא ( סרט שקניתי , לא שהורדתי ) .
והמקסימום שאני מקבל זה DD .
האם אתה משוכנע שאפשר ? כי בהגדרות סאונד של הסוני מצויינים כל הפורמטים שהסוני תומך בהם , והפורמטים החדשים לא מופיעים שם.
אני מנגן סרט בבלו רי מלא שאמור להתנגן ב TRUE HD ככה כתוב על הקופסא ( סרט שקניתי , לא שהורדתי ) .
והמקסימום שאני מקבל זה DD .
האם אתה משוכנע שאפשר ? כי בהגדרות סאונד של הסוני מצויינים כל הפורמטים שהסוני תומך בהם , והפורמטים החדשים לא מופיעים שם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה בטוח שהרסיבר שלך תומך בפורמטי הסאונד החדשים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אם זה ה PS3 Slim, יש לו יכולת Bitstream לפורמטי האודיו המתקדמים ואז על הרסיבר ידלקו כל הנוריות הרלוונטיות אשר מעידות על הפורמט המתאים.
אם זה הדגם הקודם של הקונסולה, הפענוח יבוצע בצד של ה PS3 ובצד של הרסיבר יופיע PCM.
יש לכוון את הגדרות האודיו בקונסולה בהתאם.
אם זה הדגם הקודם של הקונסולה, הפענוח יבוצע בצד של ה PS3 ובצד של הרסיבר יופיע PCM.
יש לכוון את הגדרות האודיו בקונסולה בהתאם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
Pulse-code modulation
PCM, היא שיטה לייצוג דיגיטלי של אותות אנאלוגיים. בשיטה זו, עוצמת האות האנאלוגי נדגמת בתדירות קבועה, ואז נשמרת כמילת קוד דיגיטלית, הקרובה ביותר לעוצמה האנאלוגית שנדגמה (כימות).
( כל הזכויות שמורות לויקיפדיה.... )
( כל הזכויות שמורות לויקיפדיה.... )
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ותוספת ל טלHD (שתסביר לך בעצם מה זה קשור אליך) -
יש שתי דרכים בהן המקור (מזרימדיה, בלוריי או במקרה שלך - ה PS3) יכול להעביר את פורמטי האודיו (ישנים או חדשים) לרסיבר -
1. Bitstream - העברת האודיו בצורתו המקורית, ללא שום פענוח. במקרה זה, הרסיבר מקבל סיגנל מקודד, מציג איזה סיגנל זה (למשל - DTS, DD או פורמט חדש) ומפענח אותו.
2. מפוענח - המקור מפענח כבר את הסיגנל, מחלק אותו לערוצים בעוצמות המתאימות ואז מעביר אותו דיגיטלית לרסיבר כ LPCM. במקרה זה, הרסיבר מקבל את האות (מציג PCM על המסך), מגביר ומעביר לערוצים המתאימים.
יש שתי דרכים בהן המקור (מזרימדיה, בלוריי או במקרה שלך - ה PS3) יכול להעביר את פורמטי האודיו (ישנים או חדשים) לרסיבר -
1. Bitstream - העברת האודיו בצורתו המקורית, ללא שום פענוח. במקרה זה, הרסיבר מקבל סיגנל מקודד, מציג איזה סיגנל זה (למשל - DTS, DD או פורמט חדש) ומפענח אותו.
2. מפוענח - המקור מפענח כבר את הסיגנל, מחלק אותו לערוצים בעוצמות המתאימות ואז מעביר אותו דיגיטלית לרסיבר כ LPCM. במקרה זה, הרסיבר מקבל את האות (מציג PCM על המסך), מגביר ומעביר לערוצים המתאימים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
סימנת בPS3 בהגדרות האודיו שהרסיבר שלך תומך בכל הפורמטים האפשריים?
אם כן - אתה אמור לקבל PCM ברסיבר - ולא DD.
הPS3 השמן למעשה מפענח בעצמו את הפורמטים החדשים ושולח אותם כPCM לרסיבר - כלומר הנורה המתאימה ברסיבר לא תדלוק.
אם כן - אתה אמור לקבל PCM ברסיבר - ולא DD.
הPS3 השמן למעשה מפענח בעצמו את הפורמטים החדשים ושולח אותם כPCM לרסיבר - כלומר הנורה המתאימה ברסיבר לא תדלוק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ונחדד - LPCM 7.1 זהו פורמט באותה איכות בדיוק כמו True HD, והוא למעשה הפורמט הלא דחוס של True HD.
זה כמו ההבדל בין להעביר מ-CD של מוסיקה את ה-WAV PCM המקורי המלא לבין להעביר אותו ב-FLAC, שזהו פורמט דחיסה ללא הפסדים (Lossless). האיכות זהה לחלוטין עד לרמת הביטים של המידע.
מה שה-PS3 הישן עושה זה לפתוח את ה-True HD ל-LPCM 7.1, בדומה לפתיחת קובץ ZIP.
ה"חסרון" היחיד הוא שהנורית הנחשקת של True HD ברסיבר לא נדלקת.
זה כמו ההבדל בין להעביר מ-CD של מוסיקה את ה-WAV PCM המקורי המלא לבין להעביר אותו ב-FLAC, שזהו פורמט דחיסה ללא הפסדים (Lossless). האיכות זהה לחלוטין עד לרמת הביטים של המידע.
מה שה-PS3 הישן עושה זה לפתוח את ה-True HD ל-LPCM 7.1, בדומה לפתיחת קובץ ZIP.
ה"חסרון" היחיד הוא שהנורית הנחשקת של True HD ברסיבר לא נדלקת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"