Xtreamer בתור נגן 720p mkv
היי...
אני רוצה לקנות Xtreamer מתנה לאבא שלי (תכלס זה תירוץ אני רוצה את זה גם כי זה מגניב חח)
זה יהיה בחדר טלויזיה שם יחובר לרסיבר (לא תומך בפורמטים החדשים) והוא יהיה בחיבור אלחוטי (אין נקודה קרובה).
המטרה היא לראות שם סרטי 720P MKV דרך הרשת עם תרגום בעברית.
תהיה הצלחה?
תודה
אני רוצה לקנות Xtreamer מתנה לאבא שלי (תכלס זה תירוץ אני רוצה את זה גם כי זה מגניב חח)
זה יהיה בחדר טלויזיה שם יחובר לרסיבר (לא תומך בפורמטים החדשים) והוא יהיה בחיבור אלחוטי (אין נקודה קרובה).
המטרה היא לראות שם סרטי 720P MKV דרך הרשת עם תרגום בעברית.
תהיה הצלחה?
תודה
לא. מדובר על ראוטר WPN824v3 NETGEAR בתקן G.שבלול כתב:יש לך ראוטר N ?
יש אנשים שמצליחים להזרים 720P עם ראוטר N, אבל זה גם יכול לקרטע ולא לעבוד חלק במיוחד
עדיף לא להמר על הצלחה מוחלטת בנושא...
הראוטר יהיה בממ"ד. אבל כאשר יראו סרטים הממ"ד יהיה פתוח עם הפתח מול האקסטרימר כך שבתכלס הוא איזה 4 מטר ממנו.
אם אני אקנה את האקסטרימר וזה לא יעבוד טוב, יתנו לי להחזיר את הנגן לחנות?
אני מהמר שייקרטע ברשת G, בטח בקטעים שדורשים הרבה
אצלי 720 מקטע אפילו ברשת N (לא מטריד אותי מספיק בשביל לפתור את זה) ,אבל כמו ש karpe אומר הוא מצליח להזרים720 גם ברשת G ... אז צריך לנסות
לא יודע מדיניות החזרת המוצרים של החנות, תשאל אותם, לא אותנו
אצלי 720 מקטע אפילו ברשת N (לא מטריד אותי מספיק בשביל לפתור את זה) ,אבל כמו ש karpe אומר הוא מצליח להזרים720 גם ברשת G ... אז צריך לנסות
לא יודע מדיניות החזרת המוצרים של החנות, תשאל אותם, לא אותנו
סדרות ב720P אני מצליח להזרים בלי בעיה עם נתב N בממ"ד אבל סרטים בעיקר בסצנות כבדות מקרטעים עד לרמה שלא ניתן לראות.
הפתרון שלי לזה הוא פשוט חיבור HD חיצוני.
אם כבר יש לך רשת אלחוטית בבית אז אולי תנסה לקחת מחבר לבדיקה לראות איך זה עובד, כפי שנאמר כאן בכל בית ההזרמה שונה.
הפתרון שלי לזה הוא פשוט חיבור HD חיצוני.
אם כבר יש לך רשת אלחוטית בבית אז אולי תנסה לקחת מחבר לבדיקה לראות איך זה עובד, כפי שנאמר כאן בכל בית ההזרמה שונה.
קח בחשבון שבחיבור חוטי לא רק שלא בטוח שהתכנים לא יקרטעו - גם הניווט בספריות איטי יותר, ויש זמן טעינה של שניות ארוכות עד שהסרט מתחיל (Buffering). נורא מעצבן. למרות שאצלי זה עבד יחסית בסדר, עברתי מהר מאוד לקווי והמהירות הכללית שופרה לבלי הכר.